|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
ale , trzeba sobie jedną rzecz uświadomić piłka nożna w formie z przed 20 i więcej lat nie wróci ( tak samo jak filmy w kinie czarno-białe ) Ludzie przychodzą na stadiony , zasiadają przed telewizorem czy jak kto woli w innych miejscach po to żeby :
- zobaczyć gole , i / lub ewentualnie ładny mecz ale również ostre starcia , a czasami brutalność . To jest jak igrzyska rzymskie czy greckie tłum musi byc zadowolony a przedstawienie musi trwać jak będą ofiary to tłum bedzie zadowolony ( pomimo że nie ma to wiele wspólnego z pieknem futbolu )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
huge niszczysz to forum  kolejny trafny argument. ty mnie niszczysz tymi argumentami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jeszcze to Xabi Alonso, Iker Casillas - piłkarze przez duże "P". Widać, że do Realu dorośli nie tylko pod względem umiejętności, ale też charakteru. To ludzie na poziomie, będący ponad te żenujące gierki. Gdzieś w głębi duszy pewnie im nawet wstyd. I aż żal nam ich, że przyszło im grać w tak właśnie nastawionym zespole. a jak mozna grac w klubie, ktoremu kibicuja rasisci? no? a jak mozna negowac czyjes poglady? no?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jeszcze to Xabi Alonso, Iker Casillas - piłkarze przez duże "P". Widać, że do Realu dorośli nie tylko pod względem umiejętności, ale też charakteru. To ludzie na poziomie, będący ponad te żenujące gierki. Gdzieś w głębi duszy pewnie im nawet wstyd. I aż żal nam ich, że przyszło im grać w tak właśnie nastawionym zespole. a jak mozna grac w klubie, ktoremu kibicuja rasisci? no? a jak mozna negowac czyjes poglady? no? propagowanie niektorych pogladow jest zakazane, jak bys nie widzial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak, ciezko odpowiedziec na argument, ze klub posiada kibicow rasistow. nie dziwie sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
<b>A Pepe? To jeszcze piłkarz, czy przestępca? Czy on nie powinien się zgłaszać w godzinach meczów na posterunek, jak "Łomiarz" z Piaseczna?</b> Lubię ich poczytać dla poprawienia humoru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
<b>A Pepe? To jeszcze piłkarz, czy przestępca? Czy on nie powinien się zgłaszać w godzinach meczów na posterunek, jak "Łomiarz" z Piaseczna?</b> Lubię ich poczytać dla poprawienia humoru  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
huge niszczysz to forum  kolejny trafny argument. ty mnie niszczysz tymi argumentami  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
według Ciebie zakazane = złe? to wypierdalaj do stsów grać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
<b>A Pepe? To jeszcze piłkarz, czy przestępca? Czy on nie powinien się zgłaszać w godzinach meczów na posterunek, jak "Łomiarz" z Piaseczna?</b> Lubię ich poczytać dla poprawienia humoru  mi tam czytanie quazi bardziej poprawia humor 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
według Ciebie zakazane = złe? to wypierdalaj do stsów grać  wirtualne pojedynki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
<b>A Pepe? To jeszcze piłkarz, czy przestępca? Czy on nie powinien się zgłaszać w godzinach meczów na posterunek, jak "Łomiarz" z Piaseczna?</b> Lubię ich poczytać dla poprawienia humoru  mi tam czytanie quazi bardziej poprawia humor  mi też. już tyle minęło od meczu a qc wciąż nim żyje. to jest piękne
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
a ja i tak zrobię kukiełkę Messiego , mam na biurku spory wahlarz narzędzi , aby go podleczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepychanki jak na CN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
według Ciebie zakazane = złe? to wypierdalaj do stsów grać  juz dawno po 19 a ty jeszcze nie spisz?! gdzie sa twoi rodzice?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja i tak zrobię kukiełkę Messiego , mam na biurku spory wahlarz narzędzi , aby go podleczyć  voodoo  nie wbijaj szpilek zbyt gleboko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
według Ciebie zakazane = złe? to wypierdalaj do stsów grać  juz dawno po 19 a ty jeszcze nie spisz?! gdzie sa twoi rodzice?! mega argument, naprawdę, teraz możesz już iść, masz mnie na tarczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pokażmy ilu nas jest: kto by opluł Messiego, wpisujcie miasta!!! o qrwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
według Ciebie zakazane = złe? to wypierdalaj do stsów grać  juz dawno po 19 a ty jeszcze nie spisz?! gdzie sa twoi rodzice?! mega argument, naprawdę, teraz możesz już iść, masz mnie na tarczy a jak bijesz murzyna jak go spotkasz na ulicy? pochwal sie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|