|
|
old hand
|
|
old hand
Kto ostatni strzeli Akranes po 10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś rozkminia tutaj Argentynę ? Czy Velez leci na mistrza ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kto ostatni strzeli Akranes po 10 I wtopa - skurczybyk zakończył w 92 minucie, skandal normalnie !
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Lech ładnie to Wolfsburg daje dupska po całości ....qwa mać COś niemiecka nie idzie jak należy .Oby jutro lepiej było Werder dobrze wygląda. Wygrali z Freiburgiem 6 ostatnich spotkań. Bilans bramkowy 25:3. Poza tym, OVER w Stuttgarcie, ale tu już "Ameryki nie odkryłem". Adler ciągle kontuzjowany... VfB coś strzeli. Atak Bayeru - Sam, Schurrle, Kiessling też musi w końcu "zaskoczyć".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LECH - szacun, wszyscy sie spodziewali kichy na jesien a tu prosze... sprawdz z kim grali na razie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LECH - szacun, wszyscy sie spodziewali kichy na jesien a tu prosze... sprawdz z kim grali na razie  nieistotne - nie daja zludzen przeciwnikom ( nie ich wina, ze grali do tej pory z takimi druzynami, glownie NA WYJEZDZIE ), na ta chwile miedzy nimi i Legia rozstrzygnie sie sprawa tytulu ( choc pewnie sie to jeszcze bedzie zmieniac w trakcie sezonu )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jesli dla Ciebie NIEISTOTNE jest to z kim graja, no to faktycznie nie mamy o czym rozmawiac. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech ładnie to Wolfsburg daje dupska po całości ....qwa mać COś niemiecka nie idzie jak należy .Oby jutro lepiej było Werder dobrze wygląda. Wygrali z Freiburgiem 6 ostatnich spotkań. Bilans bramkowy 25:3. Poza tym, OVER w Stuttgarcie, ale tu już "Ameryki nie odkryłem". Adler ciągle kontuzjowany... VfB coś strzeli. Atak Bayeru - Sam, Schurrle, Kiessling też musi w końcu "zaskoczyć". Freiburg raczej będzie wracał do II ligi. Werder powinien pojechać po mistzra w tym meczu. Stuttgart/Leverkusen raczej do oglądania w fotelu, wszystko może być.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jesli dla Ciebie NIEISTOTNE jest to z kim graja, no to faktycznie nie mamy o czym rozmawiac.  w tej lidze kazdy moze wygrac z kazdym, oni taki dostali terminarz i rywali DEMOLUJA - sa na ta chwile zdecydowanie faworytem obok Legii, ktora tez powoli pokazuje, ze wyrabia sobie styl - LECH JUZ GO MA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko niech nie wuprzedają zespołu potem, bo znowu nie będzie miał kto grać w puicharach...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w takim razie Krystian wyznacznikiem sily zespolu, formy maja byc ku.. mecze z Legia i Wisla czy Polonia ? 3-4 mecze w sezonie maja przedstawic sile druzyny ? BEZ JAJ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak się zachowają na weekendzie drużyny które walczyły w czwartek w pucharach, czy będą zdychać czy będą grać na normalnhm poziomie. W sumie ciekawie wygląda Schalke na Moguncji. Wprawdzie Mainz nie pęka, ale Schalke idzie ławą.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jutro bundes wg mnie augsburg-hofe x2 stuttg- leverk 1x bayern 1 dortmund1 werder nie mam pojecia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech ładnie to Wolfsburg daje dupska po całości ....qwa mać COś niemiecka nie idzie jak należy .Oby jutro lepiej było Werder dobrze wygląda. Wygrali z Freiburgiem 6 ostatnich spotkań. Bilans bramkowy 25:3. Poza tym, OVER w Stuttgarcie, ale tu już "Ameryki nie odkryłem". Adler ciągle kontuzjowany... VfB coś strzeli. Atak Bayeru - Sam, Schurrle, Kiessling też musi w końcu "zaskoczyć". Freiburg raczej będzie wracał do II ligi. Werder powinien pojechać po mistzra w tym meczu. Stuttgart/Leverkusen raczej do oglądania w fotelu, wszystko może być. Lech ładnie to Wolfsburg daje dupska po całości ....qwa mać COś niemiecka nie idzie jak należy .Oby jutro lepiej było Werder dobrze wygląda. Wygrali z Freiburgiem 6 ostatnich spotkań. Bilans bramkowy 25:3. Poza tym, OVER w Stuttgarcie, ale tu już "Ameryki nie odkryłem". Adler ciągle kontuzjowany... VfB coś strzeli. Atak Bayeru - Sam, Schurrle, Kiessling też musi w końcu "zaskoczyć". JA się zastanawiam na Koln-Kasier ... 2 i overek tak wychodzi z pierwszych przemyśleń . Ponadto Werder Over . Co do Stuttgart -Lever skłaniał bym się ku gospodarzom no i chyba over . Ale trzeba to wszytko przemyśleć dokładniej . Najbezpieczniej wydaje się grać narazie O/U w niemczech
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
jutro bundes wg mnie augsburg-hofe x2 stuttg- leverk 1x bayern 1 dortmund1 werder nie mam pojecia Co do Augsburga, to wiem jedno. Pogram 12. Kolejnego remisu nie będzie  A w III Bundzie przyglądałem się Unterhaching i całkiem, całkiem... Przynajmniej X2.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro bundes wg mnie augsburg-hofe x2 stuttg- leverk 1x bayern 1 dortmund1 werder nie mam pojecia nie za malo na Bayern ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze byc ciezko jak Legia nie bedzie lapala kontuzji tj Ljuboja i Rado
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro bundes wg mnie augsburg-hofe x2 stuttg- leverk 1x bayern 1 dortmund1 werder nie mam pojecia Augsburg jeszcze nie zapłacił frycowego za 1 ligę i tu bym ryzykował czyste 2 na Hoffe . Baya i BVB nie do gry za bardzo chimeryczne zespoły jak narazie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|