|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Makuszewski już w tamtym sezonie pokazał, że grać potrafi , oby szybko wyleczył się Pejovic bo obrona cały czas kuleje , no i Grzelak już szykuje formę po przerwie na reprezentacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dużo się dzisiaj nauczyłem: Ajax --> tutaj ewidentna ustawka, trzeba uważać na zagrywki mafii bukmacherskiej PSG, Legia --> trenerzy pozamiatali (miałem ich bezpiecznie w rozpisie to marudy straciły gole do przerwy) Smutne ale nic nie ugrałem dzisiaj mimo, że miałem dobre typy: Frankfurt, szwedzka, niemiecka, M City. Jedyne co to wyszedłem na zero - cały dzień zmarnowany. Jutro k... przyjdzie rachunek za prąd do zapłaty... Trza wiać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak tam śpiewają co mecz "misrzem Polski jest Legia" to co się dziwisz? 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jak tam śpiewają co mecz "misrzem Polski jest Legia" to co się dziwisz?  to tak jak do Kaczynskiego mowia premierze
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Narazie ogromne rozczarowanie co do Plizgi niestety. Liczyłem na więcej z jego strony. Może Plizga potrzebuje trochę czasu jeszcze, ja go nie skreślam póki co ale również nie jestem z niego w pełni zadowolony. Pierwsza połowa uważam iż była dobra dziś i widać iż Czesiek uczulił ich żeby znów nie stracili za szybko bramki i gonili z wynikiem, jednak końcówka II połowy to za słaba gra, wracając jeszcze do zawodników to i Słowik też już dziś pewniej stał w bramce niż w meczu z Koroną.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ptaszki cwierkaja ze bury na wylocie i w tym tygodniu ma przyjsc 1 lub dwoch grajkow na testy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LEGIA  Qrwa zawsze tak jest jak postawie na swoją drużyne. Pięknie grali ze Spartakiem. No to zjebany slask ich wuruchal jak dzieci. Od co najmniej 20 lat kibicuje Legii ale qrwa dość  Zawsze jak myślę że coś drgnęło i zaczynają po prostu dobrze grać jak na LEGIE przystało to idiotycznie dają pizdy kilka razy z rzędu. Spartak ich zajebie w Moskwie i tyle. Surebet. Qrwa co za tragedia. Mam dość tych looserów! Polska liga to śmiech na sali i tyle. Division 2 z uk by tu mistrza zdobyło bo tam nie ma odpuszczania. A 2 bramki śląska totylko i wyłącznie wina "piłkarzyków" z ległej. Tu tylko wymiana.100% skłasu kadry i zarządu by pomogla. za qrwa 100 lat może. Jebani frajerzy!  Sorry
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
przecież Bury to ulubieniec naszego Czesia, jak on to może mu zrobić? wiesz może na jakie pozycje mają być ewentualnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LEGIA  Qrwa zawsze tak jest jak postawie na swoją drużyne. Pięknie grali ze Spartakiem. No to zjebany slask ich wuruchal jak dzieci. Od co najmniej 20 lat kibicuje Legii ale qrwa dość  Zawsze jak myślę że coś drgnęło i zaczynają po prostu dobrze grać jak na LEGIE przystało to idiotycznie dają pizdy kilka razy z rzędu. Spartak ich zajebie w Moskwie i tyle. Surebet. Qrwa co za tragedia. Mam dość tych looserów! Polska liga to śmiech na sali i tyle. Division 2 z uk by tu mistrza zdobyło bo tam nie ma odpuszczania. A 2 bramki śląska totylko i wyłącznie wina "piłkarzyków" z ległej. Tu tylko wymiana.100% skłasu kadry i zarządu by pomogla. za qrwa 100 lat może. Jebani frajerzy!  Sorry Walerianka by się przydała ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
caman anderlecht. Jak nie wygraja to wyzerowane bede mail konto i nie bede tutaj zagladal a tego pewnie nikt nie chce
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LEGIA  Qrwa zawsze tak jest jak postawie na swoją drużyne. Pięknie grali ze Spartakiem. No to zjebany slask ich wuruchal jak dzieci. Od co najmniej 20 lat kibicuje Legii ale qrwa dość  Zawsze jak myślę że coś drgnęło i zaczynają po prostu dobrze grać jak na LEGIE przystało to idiotycznie dają pizdy kilka razy z rzędu. Spartak ich zajebie w Moskwie i tyle. Surebet. Qrwa co za tragedia. Mam dość tych looserów! Polska liga to śmiech na sali i tyle. Division 2 z uk by tu mistrza zdobyło bo tam nie ma odpuszczania. A 2 bramki śląska totylko i wyłącznie wina "piłkarzyków" z ległej. Tu tylko wymiana.100% skłasu kadry i zarządu by pomogla. za qrwa 100 lat może. Jebani frajerzy!  Sorry Lonnatic --> szacunek za szczerą wypowiedź, mnie dzisiaj Legia pokosztowała sporo kasiory. Masz sporo racji, ale najgorzej boli to oszczędzanie biednych piłkarzy. Plzen wygrał z Kopenhagą na wyjeździe 3-1 u siebie w lidze też wysoko na wyjeździe. Nie ma zabawy w cuciubabkę, odpoczywanie, sprawdzanie waria(n)tów. Trzeba zatrudniać piłkarzy którzą potrafią grać dwa mecze w tygodniu, a nie ceniasów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o grze na milan w spotkaniu z juventusem po kursie 2,1 w pucharze berlusconiego???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
legia lubi zaskakiwac  wiec licze, na niespodzianke w moskwie i kolejne zygi na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hannover 
|
|