|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bager widze przynajmniej dwie mega pomylki w Twoich prognozach jakie?  szal macicy na stadionie w Grecji wynik 2-1 1) chodzi o greków 2) mysle ze jest taka mozliwosc zeby bylo 2:1 jak i 5:0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego uważacie ze Wisła nie da rady? ponieważ: 1) jest słaba na wyjazdach, ot taki bilans Mistrza Polski na wyjazdach w zeszłym sezonie 6-3-6 17:18  2) w podobnej sytuacji kilka lat temu też oczywiście nie wykorzystali szansy 3) jeśli ktoś zna się na piłce zauważył kto lepszy był na boisku w pierwszym meczu 4) APOEL/Cypryjskie zespoły to zdecydowanie drużyny własnego boiska 5) pogoda, która zdecydowanie przemawia za przyzwyczajonymi do niej gospodarzami 1) Prawie w kazdym meczy na wyjezdzie strzela bramke a wiadomo jak to dzis ich ustawi 2) Jesli porownujesz druzyne z meczu z Panatą do dzisiejszego z ktorej wystapi chyba 1 zawodnik no to szacunek dla Ciebie za wyobraznie  3) Jesli ktos sie zna na pilce to wie, ze nawet samo posiadanie pilki czesto nie ma znaczenia, a klepanie w srodku pola bez tworzenia klarownych sytuacji to juz w ogole... 4) Ten APOEL zremisowal u siebie 0-0 ze.. Slovanem 5) Pogoda  Szkoda juz pisac cokolwiek na ten temat, pisalismy juz o tym wczoraj a jesli ogladales wczorajszy magazyn ekstraklasy o 21 i sluchales wypowiedzi Borka no to sam wiesz o czy mowie Trzeba czekac i tyle 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
śmiejecie się ze Slovanu, a myślicie że Wisła by ich izi oklepała? wątpię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z jakiej racji Melikson to jest kluczowy grajek Wisły? W pierwszym meczu praktycznie nie istniał a ktoś inny wziął na siebie ofensywny ciężar gry.Bardziej kluczowym graczem to jest chyba Chaves na obronie, Jaliens mimo wszystko wykonuje także dużą pracę w defensywie, z przodu ma kto strzelać, w obronie na tym pułapie to ja nie wiedzę zmienników prócz Jovanovica na skrzydle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ZURICH +2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z jakiej racji Melikson to jest kluczowy grajek Wisły? W pierwszym meczu praktycznie nie istniał a ktoś inny wziął na siebie ofensywny ciężar gry.Bardziej kluczowym graczem to jest chyba Chaves na obronie, Jaliens mimo wszystko wykonuje także dużą pracę w defensywie, z przodu ma kto strzelać, w obronie na tym pułapie to ja nie wiedzę zmienników prócz Jovanovica na skrzydle. a to ciekawe... Slovan - kto wie jakby Wisle z nimi poszlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  chyba juz wiem jak typowales zdobycz punktowa lecha w LE rok temu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecie ze rewanz z Panatą byl 23 sierpnia, nie  ?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty.  jak oni wejda do LM to beda po pierwsza 5 na koniec sezonu to w jakich pucharach zagraja ? chyba krajowym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecie ze rewanz z Panatą byl 23 sierpnia, nie  ? ooo - historia zatoczy kolo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty. mozna znalezc na tym forum jeszcze troche takich kompromitujacych wypowiedzi tego osobnika 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty. mozna znalezc na tym forum jeszcze troche takich kompromitujacych wypowiedzi tego osobnika  oj bedziecie plakac dzis po meczu bedziecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty.  jak oni wejda do LM to beda po pierwsza 5 na koniec sezonu to w jakich pucharach zagraja ? chyba krajowym  A jak nie wejdą to zagrają w LE więc o czym ty pierdolisz? Za samo wejście do LM dostaje się z 7-8 mln euro, Lech tyle nie zarobił wychodząc z grupy, jest kasa na dalsze inwestycje dla klubu.Piszesz o rozumie więc go użyj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sercem i rozumiem powinnismy byc za APOEL-em wiem ze sie Wam to nie spodoba ale patrzcie obiektywnie wejsc do LM i dostac 6 meczy po dupie z niklymi szansami na jaki kolwiek punkt to wstyd  wstyd to twoja wypowiedź. Nawet jak nic nie ugrają w LM to kasowo odskoczą na kilka lat całej ekstraklasie, będą wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia, i w przyszłym roku znowu będą mieli szansę na awans i mocniejsi o walkę o punkty. mozna znalezc na tym forum jeszcze troche takich kompromitujacych wypowiedzi tego osobnika  oj bedziecie plakac dzis po meczu bedziecie  tak jak po meczach z litexem, w ktorych to przepowiadales sromotna porazke wisly? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj bedziecie plakac dzis po meczu bedziecie  na tenisie to Ty zazwyczaj po porannym boksowaniu zawsze pozniej zygasz i placzesz, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziecinne licytacje 7-8 mln ? gdzies czytalem o 5-5,5 - tak czy siak OGROMNA KASA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oj bedziecie plakac dzis po meczu bedziecie  Nikt tutaj nie daję peffy na awans Wisły. Nie awansują to trudno oby po walce. Ja dalej upieram się przy swoim że remis dzisiaj będzie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|