|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Chłopaki luzujcie poślady po co się tak ciskać.....  GENK 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  Zbiorowa orgia? na reymonta
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Colin Hendry w defensywie mega drewniak pamietam Drewniak to był Staniek w Legii. I jeszcze nawet taki drewniak strzelił gola Rosenborgowi. Choć faktem jest, że ich bramkarz mocno się o to postarał gdy złapał się poprzeczki i tak wisząc spokojnie patrzał jak piłka sobie wpada do bramki  trochę szacunku, Rychu to był gość  Staniek kojarzy mi sie tylko z igrzyskami w Barcelonie co dal brame z kolesiem na plecach po crossie  Mnie tam Rychu kojarzy się tylko z piórami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Życie... Wygrał Lepszy jako kibic Wisły obiektywnie uważam ze Awans nam się NIE NALEZAŁ. A obrone mamy najgorsza chyba od 5-7 lat..
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
APOEL niby był najsłabszy z możliwych przeciwników.. BATE też by tak dojebało Wisłę? jak dla mnie Bate słabsze od Wisły Oglądałem Bate wczesniej i liczyłem, że właśnie Wisła ich dostanie. Bate grało kaszanę pewnie na poziomie ŁKS-u
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
forum Cracovii padlo - przeciazenie  To jedyne chwile radości w waszym klubie? Aha, zapomniałem - są jeszcze te, kiedy zamiast spaść z ligi to dostajecie utrzymanie przy zielonym stoliku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  ciesz sie ciesz, ty i Twoi koledzy z klubiku ciesze sie i ch.. ci do tego widze ze dla ciebie im gorzej drugiemu to lepiej dla ciebie, powodzenia w przyszłości, bez odbioru czesc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ten borek jest pedalowaty moj braciak obslugiwal w go sporcie borka lub koltonia dobrze nie pamietam, z tego co mowil podobno straszny bufon, cos tam za 50zl a te wymagania z kosmosu W go sporcie żel mają? I lubrykant?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  Zbiorowa orgia? czepia sie niepowodzeniem innych, dobrze ze oni nie grali, zamiast Jagi i szans pogrzebanych w 2 meczu, były by szans pogrzebane w 1 meczu u siebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  To jedyne chwile radości w waszym klubie? Aha, zapomniałem - są jeszcze te, kiedy zamiast spaść z ligi to dostajecie utrzymanie przy zielonym stoliku.  DOKLADNIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Diaz i Lamey to parodia  to nie obrońcy przerzuty gładko wchodziły cypryjczykom i tak było w pierwszym meczu 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
[quote=Bzyku][quote=fechnerinho] trochę szacunku, Rychu to był gość  Staniek kojarzy mi sie tylko z igrzyskami w Barcelonie co dal brame z kolesiem na plecach po crossie  Mnie tam Rychu kojarzy się tylko z piórami  Hahahahahahaha  Miał firane jak czeski hokeista 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  Zbiorowa orgia? czepia sie niepowodzeniem innych, dobrze ze oni nie grali, zamiast Jagi i szans pogrzebanych w 2 meczu, były by szans pogrzebane w 1 meczu u siebie   zluzuj chlopcze zluzuj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  To jedyne chwile radości w waszym klubie? Aha, zapomniałem - są jeszcze te, kiedy zamiast spaść z ligi to dostajecie utrzymanie przy zielonym stoliku. oby sie ŁKS dzwignął i spuścił ładny stadion z Ekstraklasy ... haha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KTo wie czy Apoel nie był mocniejszy od kopenhagi  przy takiej grze na pewno by ich powieźli na cyprze  Kopenhaga nie zagrałaby tak jak Wisła dziś. Jak można postawić autobus przeciwko tak wyszkolonym technicznie piłkarzom? Samobójstwo. Wystarczyło ich przycisnąć w ofensywie (jak w 2 połowie w Krakowie), czy jak momentami w końcówce tego meczu, przed golem Wilka i zapewne by się wszystko inaczej potoczyło, ale co wymagać od takiego trenera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TE Yebane KOMPLEKSY...
Takie rzeczy tylko w naszym yebanym kraju ja nie mam to drugi tez nie bedzie miał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum Cracovii padlo - przeciazenie  To jedyne chwile radości w waszym klubie? Aha, zapomniałem - są jeszcze te, kiedy zamiast spaść z ligi to dostajecie utrzymanie przy zielonym stoliku. oby sie ŁKS dzwignął i spuścił ładny stadion z Ekstraklasy ... haha cieszysz sie nieszczesciem innych ?  hipokryta spadaja dwie druzyny, my i ŁKS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Diaz i Lamey to parodia  to nie obrońcy przerzuty gładko wchodziły cypryjczykom i tak było w pierwszym meczu  teraz to nie pierd** bo anjbardziej sei napinałes przed 1 meczem i rewanzem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TE Yebane KOMPLEKSY...
Takie rzeczy tylko w naszym yebanym kraju ja nie mam to drugi tez nie bedzie miał... za Legie i Slask trzymam kciuki
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|