Tez sobie zaglądnąłem co tu ciekawego byc moze? ktos napisal po meczu ale po zobaczeniu kilku postow panow pokroju craaxa to mi sie odechcialo. Najzabawniejsze jednak ze tu gdzie rzekomo maja byc tylko interesy" najwiecej takich pisarzy" No nic wiec w duchu wypowiedzi z czystym sumieniem tez moge napisac; takie craxy" moga sobie tylko pomazyc o grze na tym szczeblu rozgrywek przez wiecej niz takie 15lat.
ja tam potrafię zrozumieć tych co nie są zbyt przychylni danemu klubowi życząc im porażki, no brandzlowanie się publicznie na internecie jest trochę zboczone
sam żadnym kibolem/fanatykiem danej drużyny nie jestem,o czym pewnie juz sie przekonałeś... ale tej nienawiści do danej drużyny nie moge pojąć ,i pewnie nie pojme do śmierci.. a już napewno ludzi którzy dla paru złotych (niech bedzie nawet paru tysi) potrafia sie skurwic, i takie farmazony wypisywać na takich maluczkich.
tak swoją drogą to ja życzyłem Wam awansu, ale widząc kurs na Apoel nie pozwoliłem sobie przejść obojętnie, mam prawo się z tego cieszyć.
A Craaxowi się nie dziwię ani trochę, ty chyba też nie powinieneś.
Ja tam do Legii nie jestem specjalnie uprzedzony, pamiętam za małolata jak oglądałem z ciekawością jej mecze w LM, tak samo jak Widzewa i wcale im tak źle nie życzę.Zresztą tu nie o to chodzi kto co komu życzy, ale już pewne akcje pisane publicznie to bardziej wypada zachować dla siebie Nie przypominam sobie bym tu kiedyś reagował w taki sposób
Ja dzisiaj planuje dac dubel Sturm + Udinese ale wlosi mnie cos mecza. Mam duze watpliwosci czy ich dawac niby powinni cos u siebie ugrac ze slabo spisujacymi sie anglikami
Ja tak patrzę i oczom nie wierzę. Mistrz Holandii @6,25 ?! Przecież walną z kontry, no nie wierzę, że Benfa będzie grać na 0-0 i mogą z Lizbończykami pojechać...
Ja tak patrzę i oczom nie wierzę. Mistrz Holandii @6,25 ?! Przecież walną z kontry, no nie wierzę, że Benfa będzie grać na 0-0 i mogą z Lizbończykami pojechać...