|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  milcz ścierwie jak stolica świetuję .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Skorża = polski Mourinho  jednak tutaj nie przesadzajmy 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
wygrali brawo, ale spartak grał zgnilizne i nie ma co porównywać ale czego sie doszukiwać ? grał jak grał... mieli 2-0 i już pewnie świetowali. Zostali ukarani 2-3. To jest piękno sportu ja się nie doszukuje, tylko inni to robią pisząc coś o Wiśle  cieszę się ze awansowali, zeby nie było Moim zdaniem Wisła przegrała/odpadła zasłużenie. Na mecz z APOEL'em wyszła jakby mieli 100 kilo w gaciach. Mecz jest meczem, nie ma się też doszukiwac kto lepszy czy Spartak czy APOEL. Wisła również miała cholernie wielką szansę na awans.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to Legioniści mogą zaśpiewać ... było już dwa zero .....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdziwil skorza dajac 2 ofensywnych zawodnikow
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  milcz ścierwie jak stolica świetuję . zazdrości , widac , utorzsamia sie z tym co napisąłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Piękny wynik Wisły Wspaniały wynik Legii
jeszcze niech Śląsk się spręży i będzie CUD I RAJ !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
równowaga w przyrodzie musi być,znowu się potwierdza Wisła pefffka poleciała w chuja, Legia cichaczem liczyli, że powalczą i proszę  no brawo 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
mina trenera ruskich spartaka bezcenna  jaka kariera piłkarska taka trenerska na Sybir bym go wysłał
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  milcz ścierwie jak stolica świetuję . zazdrości , widac , utorzsamia sie z tym co napisąłeś  utożsamia , sorry ...
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  milcz ścierwie jak stolica świetuję . 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Kowal  zawsze trafne komentarze
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po meczu Wisły wszyscy pisali że polska piła to dno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  milcz ścierwie jak stolica świetuję . wszyscy kibice pierdola całą stolice
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Przestańcie leczyć kompleksy na necie, jedno jak i drudzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Gdzie są napinacze z wszystkich stron polski świetujących po 2-0 ? Jako kibic Legii mam prośbę,pocałujcie mnie teraz wiecie gdzie ;** Teraz te wszystkie ścierwa bez honoru z podmiejskich wsi zamkną mordy i wrócą jak Legia będzie w LE przegrywać ale juz w grupie HAHAHAHAHHAHAHA Mimo, że nic wcześniej nie pisałem, to ... Weź spierdalaj  T-error  co to za kutafon  jakiej spazmy jebaka dostal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby to Legia grała na Cyprze to byśmy mieli ekipę w Lidze Mistrzów,  Legia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
LEGIA we wtorek powinna grać zamiast Wisły ! Miała wynik pierwszego meczu dużo gorszy od wiślaków, a jednak pokazała jak nalezy grac na wyjezdzie! Polak potrafi... Brawo Skorża (L) !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|