Ciekawe czy właściciel Spartaka to jakiś nerwus? Może tam być ciekawie
Najbardziej mi szkoda tych kibiców Legii, których ruscy nie wpuścili do kraju. Taki wyjazd im nie wypalił.
Najbardziej cieszy, że młodzi Polacy grali w tym meczu główne role. To pokazuje, że jakieś promyki nadziei się pojawiają i warto stawiać na naszych zawodników. Jeśli się nie mylę, to te Kucharczyki, Żyry, Rybusie itp. od dobrych paru lat siedzą w Legii i tam się kształtowali piłkarsko. Teraz klub zaczyna zbierać plony takiego postępowania. Oby to był jakiś powód do zastanowienia się dla prezesów innych klubów, którzy nieraz hurtowo ściągają słabych obcokrajowców.
Rumuńska policja zatrzymała 20 kibiców Śląska Wrocław, którzy przyjechali do Timiszoary na rewanżowy mecz 4. rundy kwalifikacji Ligi Europy z Rapidem Bukareszt. Chwilę wcześniej polscy fani starli się z miejscowymi ochroniarzami.
Rzecznik prasowy policji w Timiszoarze - Madalina Mezdra - poinformowała, że do starć doszło nieopodal stadionu "Dan Paltinisanu". Przepychanki rozpoczęły się po tym, jak kibice Śląska próbowali wedrzeć się na stadion bez płacenia za bilety. Fani Śląska zostali powstrzymani przez wynajętą przez rumuński klub ochronę.
Policja zatrzymała 20 kibiców Śląska w celu ich identyfikacji. Niewykluczone, że Polakom zostaną postawione zarzuty zakłócania porządku i niszczenia mienia publicznego.
ja zapomniałem ze Kowalczyk to beke w cafe futbol maja bo gra ostro na bukach i sie do tego przyznaje pewnie wyplata z POlsatu poszla cala na Spartka D