|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aj szkoda, over jednak ani na moment nie był blisko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Guarin czerwo. Barca dawać jeszcze jedną  a po co im jeszcze jedna bramka? a co under masz? nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i kolejne trofeum superpuchar europy !! VISCA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe huj bedzie z tego mistrzostwa Realu  Barca miazga akcyjka :rzyg: no chyba ze Lessiego jakos podtrują nie wiem woda w prysznicu na Stantiago bernabeu zatruta czy cos  w szatni gosci  albo Witsela kupic  ciekawe co by bylo jakby sedzia dal zasluzonego karnego dla porto? 1:1 i dogrywka? wtedy tez bys tak pisal?  poza tym porto mialo dosc sytuacji, zeby cos strzelic z akcji takiego czegos sie nie gwizda i taka prawda hahahaha  jak nie umiesz gwizdac, to nie gwizdzesz 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak czy siak barcelona na pewno nie jest w swojej dobrej formie. ciekawe, czy to efekt opoznienia startu ligi czy czegos innego. i czy zdaza z forma na lige zgadzam sie z huge Barca nie istnieje Porto gniotlo ze hoho sedziowie pomogli Barcelonie szkoda Porto 90 procent posiadania pilki boje sie o lige Barca bez formy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak czy siak barcelona na pewno nie jest w swojej dobrej formie. ciekawe, czy to efekt opoznienia startu ligi czy czegos innego. i czy zdaza z forma na lige zgadzam sie z huge Barca nie istnieje Porto gniotlo ze hoho sedziowie pomogli Barcelonie szkoda Porto 90 procent posiadania pilki boje sie o lige Barca bez formy jak nie masz nic rzeczowego do napisania to po co sie meczysz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak czy siak barcelona na pewno nie jest w swojej dobrej formie. ciekawe, czy to efekt opoznienia startu ligi czy czegos innego. i czy zdaza z forma na lige zgadzam sie z huge Barca nie istnieje Porto gniotlo ze hoho sedziowie pomogli Barcelonie szkoda Porto 90 procent posiadania pilki boje sie o lige Barca bez formy jak nie masz nic rzeczowego do napisania to po co sie meczysz? wujek Rysiek mistrz ciętej riposty? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe huj bedzie z tego mistrzostwa Realu  Barca miazga akcyjka :rzyg: no chyba ze Lessiego jakos podtrują nie wiem woda w prysznicu na Stantiago bernabeu zatruta czy cos  w szatni gosci  albo Witsela kupic  ciekawe co by bylo jakby sedzia dal zasluzonego karnego dla porto? 1:1 i dogrywka? wtedy tez bys tak pisal?  poza tym porto mialo dosc sytuacji, zeby cos strzelic z akcji jakby sedzia nieslusznie podyktował tego karniaka ,to prawdopodobnie byloby 1:1, wtedy Barca by spieła poślady zagrała ze 3-4 dobre akcje ,i conajmniej 1 wykorzystała, taka prawda, bardzo lubie Porto ,kibicowałem im w dzsiiejszym meczu ,no ale tu jednak sporo brakowało do zwyciestwa.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja napisalem huge co ty widzisz dla ciebie Wisla byla lepsza
od Apoelu
oczy masz zarosniete pizda ,trzymaj tak dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe huj bedzie z tego mistrzostwa Realu  Barca miazga akcyjka :rzyg: no chyba ze Lessiego jakos podtrują nie wiem woda w prysznicu na Stantiago bernabeu zatruta czy cos  w szatni gosci  albo Witsela kupic  ciekawe co by bylo jakby sedzia dal zasluzonego karnego dla porto? 1:1 i dogrywka? wtedy tez bys tak pisal?  poza tym porto mialo dosc sytuacji, zeby cos strzelic z akcji jakby sedzia nieslusznie podyktował tego karniaka ,to prawdopodobnie byloby 1:1, wtedy Barca by spieła poślady zagrała ze 3-4 dobre akcje ,i conajmniej 1 wykorzystała, taka prawda, bardzo lubie Porto ,kibicowałem im w dzsiiejszym meczu ,no ale tu jednak sporo brakowało do zwyciestwa. nieslusznie? od kiedy wslizg w nogi a nie w pilke to nie jest faul? hmm przepisy sie zmienily?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak czy siak barcelona na pewno nie jest w swojej dobrej formie. ciekawe, czy to efekt opoznienia startu ligi czy czegos innego. i czy zdaza z forma na lige zgadzam sie z huge Barca nie istnieje Porto gniotlo ze hoho sedziowie pomogli Barcelonie szkoda Porto 90 procent posiadania pilki boje sie o lige Barca bez formy Pierwsza bramka prezent od Porto, druga po czerwonej kartce. Coś jak mecze z Realem w LM, bez czerwonej nie da rady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od Apoelu
oczy masz zarosniete pizda ,trzymaj tak dalej jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to przykro mi. i nie przytaczaj moich stwierdzen, ktore nie mialy miejsca. to bardzo glupie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od Apoelu
oczy masz zarosniete pizda ,trzymaj tak dalej jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to przykro mi. i nie przytaczaj moich stwierdzen, ktore nie mialy miejsca. to bardzo glupie to dopiero jest głupie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
barcelona byla lepsza, ale porto jakos bardzo nie odstawalo. wygrala lepsza druzyna, ale ten mecz mogl sie roznie potoczyc i nikt by nie mial o to pretensji
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Barca odbiera puchar
Szkoda Porto bo prowadzili gre
Jebani sedziowie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oczy masz zarośnięte pizda  txt dnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczy masz zarośnięte pizda  txt dnia w gimnazjum dawno nie bylem, ale autor tego tekstu chyba czesto tam bywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak by sie zakoczylo to w 90 min ale historia lubi sie powtarzac jak dogrywka z szahtarem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę że Stuttgart jedzie w tą samą bękę co rok temu, będzie walka o utrzymanie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyżby w rogach w tym meczu było 4-7 ?
|
|