|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczęsnego oszukali.
Wywalczył sobie miejsce w bramce czołowej drużyny w lidze. Ani się obejrzał, a już gra w ligowym średniaku. Jedno mnie zastanawia .. Aresenal wyprzedaje czołowych graczy a nie kupuje nikogo .. o co tu chodzi ? Bo Wenger bawi sie w wyzwanie ze wygra LM zawodnikami z samej szkolki i wydaje 14mln na dzieciaka z Soton.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
de Gea..... może zastąpi go Szczęsny w przyszłym roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczęsnego oszukali.
Wywalczył sobie miejsce w bramce czołowej drużyny w lidze. Ani się obejrzał, a już gra w ligowym średniaku. Jedno mnie zastanawia .. Aresenal wyprzedaje czołowych graczy a nie kupuje nikogo .. o co tu chodzi ? no taka polityka trenera i klubu, wychować , wypromować i sprzedać. Tytułow brak ale kasa jest i chyba tą byle jakościa sie zadawalają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wcześniej obronił karnego i wyciągnał sam na sam. Wszystko musi się równoważyć 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CSKA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bilao sie zesralo mowilem ze moze nie wygrac a jeszcze jakis znawca mowil ze nie postawilby zlamanego centa na vallecano gratuluje wiedzy lucjan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Over w MU juz jest, teraz Schalke i Austria 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
bilao sie zesralo mowilem ze moze nie wygrac a jeszcze jakis znawca mowil ze nie postawilby zlamanego centa na vallecano gratuluje wiedzy lucjan milano na forum sa tylko propozycje typow decyzje podejmuje kazdy sam gdybym kazal wskoczyc tobie w ogien to bys mnie posluchal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wcześniej obronił karnego i wyciągnał sam na sam. Wszystko musi się równoważyć  No i co z tego ....ale puścił takiego kartofla już 2 raz ... ma zajebiste szczęście ze MU ma skutecznych napastników .Bo w przeciwnym wypadku szybko usiadł by na ławie . Koleś momentami zachowuje się jak zagubione dziecko i ta jego mina ... Naprawdę uważam ze MU gorzej wybrać nie mogli już chyba nasz Puszczak lepiej wygląda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG miało okazję do zdobycia bramka?
Kurs 1.80 na to, że w 2poł strzelą
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Szczęsnego oszukali.
Wywalczył sobie miejsce w bramce czołowej drużyny w lidze. Ani się obejrzał, a już gra w ligowym średniaku. Jedno mnie zastanawia .. Aresenal wyprzedaje czołowych graczy a nie kupuje nikogo .. o co tu chodzi ? no taka polityka trenera i klubu, wychować , wypromować i sprzedać. Tytułow brak ale kasa jest i chyba tą byle jakościa sie zadawalają Polityka klubu jak najbardziej godna naśladowania. A jeśli półfinał LM nazywasz bylejakością to gratuluję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfista o co ci chodzi chlopie nie pisz durnot tylko czytaj ze zrozumieniem ja tego nie gralem tylko mowie ze widzialem ich w le i grali kasze i mowilem ze nie wygraja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno nie było takich niskich kursów na MU przeciw Arsenalowi. Szefostwo Arseanlu zapowiadało, ze sprowadza 2-3 klasowych zawodników z doświadczeniem na ten sezon, wbrew polityce klubu mieli wydac około 60 mln. Doszli do wniosku,ze zawodnicy niedoświadczeni i cięzko o jakiekolwiek sukcesy z czołówką PL, narazie przyszedł Gerwinho, do konca okienka pozostało 5 dni, Wenger chce jeszcze pozyskac przynajmniej 3 zawodników, Kilka kontuzji, kartki i nie ma kogo wystawic. Kilka baniek zostało pewnie po Fabregasie, Nasrim i Clichym  Ciekawe kogo ściągną, wątpie, ze wydaja jakies astronomiczne sumy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polityka klubu jak najbardziej godna naśladowania. A jeśli półfinał LM nazywasz bylejakością to gratuluję. Ok. Pokaż mi trofea  ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hmmm, szykuje się naprawdę fajna rywalizacja o mistrzostwo w Anglii, o ile w City nie dostrzegam zbytnio słabych punktów, o tyle w United z pewnością notowania pogarsza ich bramkarz (i to nie patrzę przez pryzmat tej bramki do szatni). Mega cwaniakowaty pajac, United potracą troche pkt w tym sezonie przez niego. City zrobiło zajebiś*ie solidny zespół z mega powerem w ofensywie, no i ta ławka  Powalczą... Gunners w tym sezonie będą nawet mieli ciężko do pierwszej 5-tki się załapać, zupełny brak motoru napędowego.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Polityka klubu jak najbardziej godna naśladowania. A jeśli półfinał LM nazywasz bylejakością to gratuluję. Ok. Pokaż mi trofea  ? Nie no spoko. Przecież można się zadłużać na setki milionów funtów, euro tudzież petrodolarów. I pokaż mi trofea Realu, Chelsea, Man City, etc. Człowieku futbol w tych czasach to jest biznes przez wielkei B a nie fantazje nastolatka o trofeach. LOL.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walczysz jadzia walczysz !!!
|
|