|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis jest grugdzien i gwiazdka? 1.8-1.9 na Real -1.5 to niezly prezent  w nastepnym kolejkach juz tak pieknie nie bedzie  Prezent , nie prezent...ja nie lubię ujemnych handi w cokolwiek. Choć przyznam,że dziwne byłoby (sądząc po przebiegu gry) gdyby Real nie wygrał tu przynajmniej trzema bramkami....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent." Brawo, Platini przyznaje, ze sedziowie graja dla Barcy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HAGIi - olej gościa, to jego ostatnie godziny na forum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mysle ze barca znow bedzie mistrzem w tym roku po przyjsciu fabregasa i sancheza jest jeszcze silniejsza real nie ma 2 napastnika dobrego oprocz ronaldo benzema nieskuteczny a igła kontuzjogenny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HAGIi - olej gościa, to jego ostatnie godziny na forum. ja lubie takich szczeniakow 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja mysle ze barca znow bedzie mistrzem w tym roku po przyjsciu fabregasa i sancheza jest jeszcze silniejsza real nie ma 2 napastnika dobrego oprocz ronaldo benzema nieskuteczny a igła kontuzjogenny przestan barca jest bez formy Iniesta to nawet u Smudy grzalby lawe real po majstra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent." Brawo, Platini przyznaje, ze sedziowie graja dla Barcy  Ciekawy cytat Gaske - mógłbym poprosić o całą wypowiedź - chętnie przeczytam Co do Messiego to z jednej strony dobrze,że chronią jego nogi...szkoda tylko,że jego poza sportowe wybryki na boisku również zostają niezauważone a teraz Wasz ulubiony temat: Kto jest lepszy Messi czy Ronaldo? Tylko proszę o poważne argumenty. Moim zdaniem na tą chwilę lepszy jest Argentyńczyk. Dodałbym tylko dość ważną sprawę. W mojej ocenie osiągnął już swoje maksimum - lepszy nie będzie. Natomiast dla mnie Christiano ma wciąż niewykorzystany potencjał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent." Brawo, Platini przyznaje, ze sedziowie graja dla Barcy  to wie kazdy oprocz kibicow Barcelony ktorzy sa slepo zapatrzeni w swoj klub 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HAGIi - olej gościa, to jego ostatnie godziny na forum. ja lubie takich szczeniakow   dwuznaczne zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
"Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent." Brawo, Platini przyznaje, ze sedziowie graja dla Barcy  Platini musi dobry towar brac bo ladnie go poniewiera Gaske Platini jest z pokolenia Bonka i byl od Zbyszka lepszy to bez dwoch zdan teraz po latach mecz w klatce 1n1 na kogo postawilbys swoj majatek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Steaua 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto jest lepszy Messi czy Ronaldo? Tylko proszę o poważne argumenty. Wg mnie nie mozna tak powiedziec, chcialbym kiedys zobaczyc Messiego w innym zespole, innej lidze i czy poradzilby sobie tak samo jak w reprezentacji Argentyny, bo mogloby sie okazac, ze bez kumpli z Barcy nie istnieje. Tak samo czekam na Guardiole w innym zespole, a Ci ktorzy mowia, ze jest lepszym trenerem od Mourinho sa smieszni. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie nie mozna tak powiedziec kto jest na pewno lepszy*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś napisał, że między wielką 2 a pozostałymi będzie jeszcze większa przepaść niż rok temu, zgadzam się. Ale dodał bym do tego, że róznica między Realem a Barca jednak będzie mniejsza niż rok temu. Też tak mi sie wydaje, w super pucharze Real zaprezenował sie bardzo dobrze, widac polot w grze i niesamowita szybkosc z jaka przenoszą pilke pod bramke przeciwnika po jej przechwycie, martwi troche słaba skutecznosc, podobno efekty pracy Mourinho wychodzą dopiero w drugim sezonie  Gdyby Benzema lub Higuain mieli skutecznosc Inzagiego lub Van Nisterlooya mistrzem byłby Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benzema dalej na boisku, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benzema dalej na boisku,  co Ty chcesz od Benzemy ? Higuain bez formy jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na fanpage'u Ruuda VN na FB: "You are all invited to Arsenal relegation Party in May, 2012. Cheers! :-)" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benzema dalej na boisku,  co Ty chcesz od Benzemy ? Higuain bez formy jest Wole Higuaina bez formy niz Benzeme nie trafiajacego w pilke i potykajacego sie o wlasne nogi od 6 miesiecy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|