|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LKS strzeli @1.50, i mysle nad overem 2.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LKS 1x  i ŁKS strzeli ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na mecz na piatek
na bet365
Holandia - San marino zeby jakis Handicap zagrac
dadza ten mecz czy omina ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na mecz na piatek
na bet365
dadza ten mecz czy omina ??? Pewnie ominą za duże ryzyko dla buków Ja odpuszczam eliminacje i wogólę granie aż do 10.09 .Muszę przemyśleć strategię gry i kilka innych rzeczy bo ostatnie 2 tyg to dla mnie koszmar ... zawsze brakło mi jednego gola do wygranej .. próbkę tego wkleiłem w TO i OWO  . Mogło być w ten weekend lekko +1000 do przodu a wyszło -200 .... z ost 2 tygodni - 600 zl a przy odrobinie szczęścia min + 2800 do przodu by było ... no ale zawsze jeden gol za mało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na mecz na piatek
na bet365
dadza ten mecz czy omina ??? Oczywiscie ze dadza tylko bedzie wysokie handi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LKS 1x  i ŁKS strzeli ...  a ja zupelnie przeciwnie, Legia i Legia -1.0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis. taki sukces buduje atmosfere w druzynie, wracaja do skladu bardzo wazni pilkarze, porazki Lecha Wisly i Slaska - ŁKS moze i bedzie chcial sie wrecz zesrac z ambicji ale L ich wypunktuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czterech muszkieterow dzisiaj bedzie w formie po dziwkach? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
York 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis. taki sukces buduje atmosfere w druzynie, wracaja do skladu bardzo wazni pilkarze, porazki Lecha Wisly i Slaska - ŁKS moze i bedzie chcial sie wrecz zesrac z ambicji ale L ich wypunktuje tez mam takie zdanie, kurs dla mnie niezrozumiały,  jażeli ŁKS wytrzyma 25 min bez straty gola to będzie wszystko na co ich stać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czterech muszkieterow dzisiaj bedzie w formie po dziwkach?  chyba 4 dni nie dymali non stop 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis. taki sukces buduje atmosfere w druzynie, wracaja do skladu bardzo wazni pilkarze, porazki Lecha Wisly i Slaska - ŁKS moze i bedzie chcial sie wrecz zesrac z ambicji ale L ich wypunktuje tez mam takie zdanie, kurs dla mnie niezrozumiały,  jażeli ŁKS wytrzyma 25 min bez straty gola to będzie wszystko na co ich stać  zdecydowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis. taki sukces buduje atmosfere w druzynie, wracaja do skladu bardzo wazni pilkarze, porazki Lecha Wisly i Slaska - ŁKS moze i bedzie chcial sie wrecz zesrac z ambicji ale L ich wypunktuje tez mam takie zdanie, kurs dla mnie niezrozumiały,  jażeli ŁKS wytrzyma 25 min bez straty gola to będzie wszystko na co ich stać  mi sie wydaje ze L moze sie zachlysnac awansem i odbije sie na nich swietowanie awansu, ja pobieram tylko LKS strzeli, wynik dla mnie mozliwy w kazda strone, nie wiem jak L zagra po takim sukcesie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis Legia win, popieram  nie widze argumentow zeby grac na lks, najslabszy zespol ligi, Legia po zwyciestwie nad Spartakiem napewno nabierze wiary w siebie jeszcze bardziej i wygra zdecydowanie dzis. taki sukces buduje atmosfere w druzynie, wracaja do skladu bardzo wazni pilkarze, porazki Lecha Wisly i Slaska - ŁKS moze i bedzie chcial sie wrecz zesrac z ambicji ale L ich wypunktuje tez mam takie zdanie, kurs dla mnie niezrozumiały,  jażeli ŁKS wytrzyma 25 min bez straty gola to będzie wszystko na co ich stać  mi sie wydaje ze L moze sie zachlysnac awansem i odbije sie na nich swietowanie awansu, ja pobieram tylko LKS strzeli, wynik dla mnie mozliwy w kazda strone, nie wiem jak L zagra po takim sukcesie tez bym nie wiedzial, gdybym nie widzial Wisla 0-1, Slask 1-2, Lech 1-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko że poziom ŁKSu, to jest jakaś kpina, ta ekipa jest przesłaba nawet jak na warunki T-ekstraligi, L- musi im ze 3 wkulać na lajcie, cudem nie stracili bramki w Gdańsku choć spokojnie mogli z 6 bramek dostać i nawet punkta by nie mieli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czterech muszkieterow dzisiaj bedzie w formie po dziwkach?  chyba 4 dni nie dymali non stop  a tam wiadomo  moze maja karty stalych klientow  i rabaty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko że poziom ŁKSu, to jest jakaś kpina, ta ekipa jest przesłaba nawet jak na warunki T-ekstraligi, L- musi im ze 3 wkulać na lajcie, cudem nie stracili bramki w Gdańsku choć spokojnie mogli z 6 bramek dostać i nawet punkta by nie mieli  i tu sie pojawia temat gry Lechii.. ale po ostatniej kolejce od razu mi dajesz kontrargument i jest CISZA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko że poziom ŁKSu, to jest jakaś kpina, ta ekipa jest przesłaba nawet jak na warunki T-ekstraligi, L- musi im ze 3 wkulać na lajcie, cudem nie stracili bramki w Gdańsku choć spokojnie mogli z 6 bramek dostać i nawet punkta by nie mieli  i tu sie pojawia temat gry Lechii.. ale po ostatniej kolejce od razu mi dajesz kontrargument i jest CISZA  zobaczymy co bedzie jak zagraja z cracovia. bedzie ciekawie pewnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|