|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jakas niespodzianka z tym Wojciechowskim czy byl w gronie faworytow ? mial najlepszy wynik w tym roku  wywalczony na mistrz. Polski, więc nie widzę tu niespodzianki, trochę szczęścia i się udało..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto istnieje, mialem podobna sytuacje u nich z tym, ze wyjechalem wowczas na wakacje i nie dotykalem kasy na koncie - w takim przypadku nie wiem jak to wyglada wlasnie tez sie boje tego ruszac bo to spora suma i pozniej nie bede mial z czego oddac... ale uznali zaklad wyplacili kase..jakim prawem moga mnie zmusic do oddania? zagralem normlany zaklad bo mysalem ze taki jest poprstu kurs 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie widze sensu grania cilica z gosciem ktory sie ostatnio rozwinal i potrafi huknac ponad 215 serwisem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie argumenty sa za Albertem? o czym nie wiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto istnieje, mialem podobna sytuacje u nich z tym, ze wyjechalem wowczas na wakacje i nie dotykalem kasy na koncie - w takim przypadku nie wiem jak to wyglada wlasnie tez sie boje tego ruszac bo to spora suma i pozniej nie bede mial z czego oddac... ale uznali zaklad wyplacili kase..jakim prawem moga mnie zmusic do oddania? zagralem normlany zaklad bo mysalem ze taki jest poprstu kurs  Tez mi sie wydaje, ze skoro kasa na Twoim koncie to niewiele juz moga.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała. nie gram ale takie dyrdymaly, to tylko na upale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do MŚ w Lekkiej to widze że, jutro mega ciekawy dzień Tyczka Kobiet F 12,00 (tutaj Rogowska powinna powalczyc o medal, moze Pyrek sprawi niespodzianke ,i tez wskoczy na pudło..) Dysk Mezczyzn F 13,00 (Małachowski medal raczej pewny, choc narzekał na zdrowie ostatnio..) 800m M F 14,00 (tutaj jak ktos ma szanse na medal z Polaków to raczej Lewandowski ,choc bukmacherzy widza to inaczej..) no i moze Tymińska sprawi niespodzianke...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto istnieje, mialem podobna sytuacje u nich z tym, ze wyjechalem wowczas na wakacje i nie dotykalem kasy na koncie - w takim przypadku nie wiem jak to wyglada wlasnie tez sie boje tego ruszac bo to spora suma i pozniej nie bede mial z czego oddac... ale uznali zaklad wyplacili kase..jakim prawem moga mnie zmusic do oddania? zagralem normlany zaklad bo mysalem ze taki jest poprstu kurs  nie sa w stanie Cie zmusic ich blad to proste natomiast moze Ci to zaszkodzic w ten sposob ze dodadza CI minusowa kwote na konto i efekt bedzie taki ze na swoich danych nie pograsz jesli nie zwrocisz mialem tak z unibetem pozegnalem tam konto przy ich pomylce wyoplacilem i cisza n nie sa w stanie nic zrobic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała. nie gram ale takie dyrdymaly, to tylko na upale  w moim pięknym mieście upałów nie ma, może dlatego chłodne spojrzenie z boku pozwala olać typ na Age po śmiesznym kursie. może próbować tak HAAS win 1set/lose match. bo jak nie wygra po 3 setach to wydaje mi się ,że wcale.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto i slownik ortograficzny tez kup 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała. ustawka na 2:1 dla tej "lepszej"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto i slownik ortograficzny tez kup  jak nie oddasz do będziesz u Kapicy na dywaniku, bo Cie podkablują 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piotek betsafe walnol sie z kursem i wystawil 22 zamiast 2,20 wpakowalem to dla zabawy pol konta liczac ze i tak pewnie anuluja a oni kase dodali do konta zlecilem przelew i dzis kasa na koncie  jestem w szoku istnieje jakies niebezpieczenstwo ze bede musial im to oddac? bo chce dolozyc i kupic auto i slownik ortograficzny tez kup  jak nie oddasz do będziesz u Kapicy na dywaniku, bo Cie podkablują  Polskie piekiełko juz sie odzywa  ja uwazam temat za zamkniety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała. już widzę jak Ula dostaje pozwolenie na zniweczenie doskonałej formy Agnieszki, zepsucie jej jednej z większych życiowych szans na sukces w wielkim szlemie i pozbawienie jej wielu punktów rankingowych 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie jest tak że Ulke prowadzi stary Radwański a Aga zmieniła trenera? znając pape będzie chciał jej udowodnić ,że to był głupi pomysł i pewnie nastawi Ulke w odpowiedni sposób granie Agi po 1.1 jest idiotyzmem chlooooopie - to sa siostry, co Ty wymyslasz za scenariusze - film moznaby nakrecic, daj spokoj graj Age po 1.1 . a potem żygaj na czacie i przeklinaj wszystko dookoła.  znając ambicje papy,dziś łatwo Aga nie będzie miała. już widzę jak Ula dostaje pozwolenie na zniweczenie doskonałej formy Agnieszki, zepsucie jej jednej z większych życiowych szans na sukces w wielkim szlemie i pozbawienie jej wielu punktów rankingowych  pozwolenie ? ROZKAZ 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=Black243][quote=craax][quote=Black243] wpakowalem to dla zabawy pol konta ktoś tu mógłbym prowadzić kursy dla ludzi, którzy nieumiejętnie dysponują pieniędzmi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Black243][quote=craax][quote=Black243] wpakowalem to dla zabawy pol konta ktoś tu mógłbym prowadzić kursy dla ludzi, którzy nieumiejętnie dysponują pieniędzmi. bo bylem przekonany ze czy wtopie czy nie i tak anuluja, bo jak sie jebli z kursem to zazwyczja tak bylo. A ktos mogłby przperowadzam kursy czytania ze zrozumieniem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|