|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
tronk - ile masz lat? bo Twoje teksty pachną gimnazjum... teksty? odpisalem kolesiowi ktory mnie obrazil ''pajac/zamknij dupe'' no bez jaj, 23lat mam a po co ci to wiedziec  ciekawy byłem ze względu na frazeologię, którą wytłuścił craax 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos multiroom w cyfrze ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Pany bez napinYY ...
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ??
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronk - ile masz lat? bo Twoje teksty pachną gimnazjum... teksty? odpisalem kolesiowi ktory mnie obrazil ''pajac/zamknij dupe'' no bez jaj, 23lat mam a po co ci to wiedziec  ciekawy byłem ze względu na frazeologię, którą wytłuścił craax  jesli moje gimnazjalnie zabrzmialy to tamtego chyba poziom podstawowki :)koniec OT
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ?? cos slabo poprzedni mecz, mimo ze wygrala dlugie meczarnie a pavulon janke w 2setach i ponoc serwis siedzial, ale ja odpuszczam kobitki wogole wta dzis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ?? cos slabo poprzedni mecz, mimo ze wygrala dlugie meczarnie a pavulon janke w 2setach i ponoc serwis siedzial, ale ja odpuszczam kobitki wogole wta dzis Może poprostu się oszczedzala  ładny kursik na wloszke dzisiaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ?? cos slabo poprzedni mecz, mimo ze wygrala dlugie meczarnie a pavulon janke w 2setach i ponoc serwis siedzial, ale ja odpuszczam kobitki wogole wta dzis ja to widzę tak że Jelena i tak jest słaba jak na dzień dzisiejszy ... także sie pavluczenkowej nie dziwie ... Frania na pewno powalczy jak to ona ,poprzebija sporo a Pavlu sie sama błedami wykończy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ?? cos slabo poprzedni mecz, mimo ze wygrala dlugie meczarnie a pavulon janke w 2setach i ponoc serwis siedzial, ale ja odpuszczam kobitki wogole wta dzis ja to widzę tak że Jelena i tak jest słaba jak na dzień dzisiejszy ... także sie pavluczenkowej nie dziwie ... Frania na pewno powalczy jak to ona ,poprzebija sporo a Pavlu sie sama błedami wykończy  a i schweepers dobry mecz zagrała !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracając do tematu t myślicie że Schavione jest bez szans kompletnie ?? cos slabo poprzedni mecz, mimo ze wygrala dlugie meczarnie a pavulon janke w 2setach i ponoc serwis siedzial, ale ja odpuszczam kobitki wogole wta dzis ja to widzę tak że Jelena i tak jest słaba jak na dzień dzisiejszy ... także sie pavluczenkowej nie dziwie ... Frania na pewno powalczy jak to ona ,poprzebija sporo a Pavlu sie sama błedami wykończy  a i schweepers dobry mecz zagrała !!! Jak Włoszka zagra tak jak z Scheppers to ugra max 6 gemów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angola co sie nagrzała 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
conga  kiri/petra  tipsa  grecja  rosja  latwa kasa z tego zestawu  to pojdzie mysle pewy  za 3dyszki poleci 250 do odbioru, bedzie widac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
conga  kiri/petra  tipsa  grecja  rosja  latwa kasa z tego zestawu  to pojdzie mysle pewy  za 3dyszki poleci 250 do odbioru, bedzie widac pierwsze trzy biorę kolejnych dwóch nie wiem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
conga  kiri/petra  tipsa  grecja  rosja  latwa kasa z tego zestawu  to pojdzie mysle pewy  za 3dyszki poleci 250 do odbioru, bedzie widac Czym Conga cie przekonuje?  mnie osobiscie niczym najlepiej wyglada dzis chyba Fish+RedDick 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roddick?  Jakiś argument za?  btw, on jutro gra, nie dziś. :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaraz tam skurcze, jakąś małolata zakrecila sie pod stołem opier....a gałe na szybko Rafciowi a chłop nie mógł orgazmu opanować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie osobiście u Tsongi przekonuje technika , dokładność i regularność ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaraz tam skurcze, jakąś małolata zakrecila sie pod stołem opier....a gałe na szybko Rafciowi a chłop nie mógł orgazmu opanować  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fish - tsonga - szkoda że już trafili na siebie  i jeden i drugi zajebiście
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronk widze, ze jestes pewniutenki - bardziej boli jak sie spada z wysokiego konia  ojj nie no, czuje tsonge i przy tym po prostu twardo stoje  conga nando nie dal seta powachac a fisz jakby nie pusiactwo kevina powinien seta stracic a tak 2taje wygral z nim, tsonga to juz inna jednak półka, celuje wiec w murzyna latwy mecz to nie bedzie ale to tsonga bedzie w 1/4
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|