Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 69 z 73 1 2 67 68 69 70 71 72 73
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Krystian
jak dla mnie to Glowacki wcale nie musial dostac czerwa, tylko sedzia byl dzis strasznym aptekarzem

Był podobny faul na Błaszczykowskim, za który sędzia nie pokazał żółtej. Do Euro się pozbieramy, ważne aby zawodnicy nabrali trochę pewności siebie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I pomyslec ze Szczesny byl praktycznie bezradny przy kazdej z 8 bramek Man U shocked United niezly kosmos zagral..

pomylsec gdyby na lini stal dudek czy tyton... wygrana byla by pewna sasiadow z zachodu

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by wojbest1987
przez pomyłkę wygrałem 300zł laugh laugh

Oddaj im tongue Powiedz, że nie chciałeś tego grać!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
No to mowie - Manchester zagral kosmicznie

a co do Glowackiego to niestety to jest zawodnik ktorego po prostu trzyma sie pech - to wszystko

Blade Runner
Blade Runner
jak dla mnie to Glowacki wcale nie musial dostac czerwa, tylko sedzia byl dzis strasznym aptekarzem

On chyba dostał drugą żółtą. Pierwszą dostał jak faulował na karnego.

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by KlaymanPL
Originally Posted by APOLLYON
Czemu wszyscy sie podniecaja tak Perkisem?
Bo nie zagrał dobry mecz. Bo grał po raz pierwszy ze swoimi partnerami z repry w oficjalnym meczu i "zdał egzamin".

Hajto ocenia:

Arkadiusz Głowacki. Nota 1. - Jedynkę dostaje za to, że w ogóle wyszedł na boisko. Zawiódł i rozczarował. Jego gra była tak niepewna jak kurs franka szwajcarskiego. W pierwszej połowie jego interwencje były masakryczne. W parze z Perquisem tworzyli bardzo dobry ser szwajcarski z wielkimi dziurami.

Damien Perquis. Nota 3. - Słaby mecz. Notę dostaje o dwa punkty wyżej, dlatego, że nie zrobił karnego i nie wyleciał z boiska. Dziś Perquis na środku obrony to był katastrofa. Niemcy w pierwszej połowie stworzyli sobie 6-7 dogodnych sytuacji do strzelenia gola. W tym meczu trzy. Jeżeli jeszcze zagra popatrzymy, co pokaże. Dziś trzy i bez rewelacji. Podobno grał z kontuzją. Jeśli był kontuzjowany, nie powinien wychodzić na boisko.

Opinia Tomka "Gianni" Hajto aka "fajki na sprzedaż" mnie kompletnie nie interesuje. Pytanie tylko, co on pił przed meczem? Jeśli tylko wino, to mówił prawdę. Jeśli, coś mocnijeszego, to łgał grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I pomyslec ze Szczesny byl praktycznie bezradny przy kazdej z 8 bramek Man U shocked United niezly kosmos zagral..

niecały rok temu grał w III IV ligach angielskich. Teraz pewniak w skladzie Arsenalu i pewniak na EURO. To trzeba miec jaja piwo boks

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Conrad
Był podobny faul na Błaszczykowskim, za który sędzia nie pokazał żółtej. Do Euro się pozbieramy, ważne aby zawodnicy nabrali trochę pewności siebie.

Gdybym był takim Szczęsnym i widział przed sobą Wawrzyniaka z Głowackim to chyba bym srał w gacie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oj juz nie gadajcie na wawrzyniaka całkiem solidnie sie prezentuje ... jeden błąd tylko zdarza się ...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Bzyku

tak Bzyku wiem wiem, chodzi mi o to druga zolta wlasnie ze niekoniecznie musial mu sedzia pokazac.. przy karnym tez nie wiem nawet czy Glowa go dotknal ale to juz oczywiscie inna sprawa i ok, mogl pokazac sedzia karnego, ale uwazam, ze sqrvysynsko troche gwizdal i po aptekarsku, zagwiazdal kazdy nasz faul, ze strony Niemcow niekoniecznie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

tak Bzyku wiem wiem, chodzi mi o to druga zolta wlasnie ze niekoniecznie musial mu sedzia pokazac.. przy karnym tez nie wiem nawet czy Glowa go dotknal ale to juz oczywiscie inna sprawa i ok, mogl pokazac sedzia karnego, ale uwazam, ze sqrvysynsko troche gwizdal i po aptekarsku, zagwiazdal kazdy nasz faul, ze strony Niemcow niekoniecznie
szła akcja bramkowa musiał mu pokazać gdyby to było na środku pola to by mu nie pokazał

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Oglądałeś naszych z Mexico? Wystarczyło kilkanaście sekund, żeby "stracić" Chicharito... To jest właśnie różnica. Nasza repra uczy się nawet z takimi, jak Meksyk... Nasza obrona musi być skoncentrowana od pierwszego do ostatniego gwizdka. Inaczej, będziemy "pogrzebani".

C
C Offline

Gdybym był takim Szczęsnym i widział przed sobą Wawrzyniaka z Głowackim to chyba bym srał w gacie.

Skoro mając obrońców Arsenalu przed sobą nie narobił w majty to przy Wawrzyniaku i Głowackim mu nawet puls nie skoczył.

C
C Offline
Ciekawy komentarz: "Mecz kończy się dopiero kiedy niemiecka drużyna siedzi w samolocie."

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Skoro mając obrońców Arsenalu przed sobą nie narobił w majty to przy Wawrzyniaku i Głowackim mu nawet puls nie skoczył.
zgadza się tam dopiero jest dół

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Ciekawy komentarz: "Mecz kończy się dopiero kiedy niemiecka drużyna siedzi w samolocie."
Czyj to cytat?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a Głowacki z Wawrzyniakiem w meczu z Meksykiem zajebiście zagrali ... po prostu dziś tak wyszło dzis ten jebany błąd i straszna muka ...

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Szczesny-Piszczek-Perkis-Zewlakow-Benlisz--Polanski-Matuszczyk jak by gral w Bundeslidze--Kuba-Obraniak-Lewandowski-Jelen

Rybus-Dudka-Brozek-Wasyl-Grosicki-Murawski oni na Euro raczej pojada

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zgadza sie, jak dla mnie Peszko zawalil 5x bardziej niz Glowa i Wawrzyniak razem wzieci. A w tej 3-ciej sytuacji przy kontakcie z pilka to juz w ogole wysmienita technike

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
wysmienita technike pokazal

za wczesnie sie wyslalo

Strona 69 z 73 1 2 67 68 69 70 71 72 73

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, latajaca_holenderka, Sensei), 2,680 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,333
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026