|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A betfair, pinnacle, sportingbet ? Nie pasują do moich kryteriów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Betfair i Pinnacle ciezka sprawa z ako (sa wyjatki). Oferta tez nie jest tak szeroka biorac pod uwage ilosc zakladow na dany mecz. Sportingbet moze byc. Ale predzej Tobet albo Bwin.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pinnacle praktycznie brak live, AKO masz ograniczone mozliwości. Betfair to kopalnia live i greenów, jeśli to Cię interesuje, ale AKO też dosyć ograniczone. Grając praktycznie na Bet365 i będąc do niego przyzwyczajonym możesz mieć problem z akceptacją tych buków, niemniej dla mnie nie istnieje nic poza nimi 
|
|
|
|
|
|
|
A betfair, pinnacle, sportingbet ? Nie pasują do moich kryteriów? Nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A betfair, pinnacle, sportingbet ? Nie pasują do moich kryteriów? A może Paddypower?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki wszystkim, zastanowię się, być może zrezygnuję na jakiś okres w ogóle z grania live i AKO i będę grał tylko single przed zdarzeniem, wówczas powinienem wybrać PIN czy BF ?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki wszystkim, zastanowię się, być może zrezygnuję na jakiś okres w ogóle z grania live i AKO i będę grał tylko single przed zdarzeniem, wówczas powinienem wybrać PIN czy BF ? Proponuję jedno i drugie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszytko zależy jakie nas intresują zakłady, Nie ma uniwersalnych superbuków. Np. jeśli chodzi o ligi angielskie to William Hill ostatnio lepiej wypada jeśli chodzi o AKO, natomiast live zawsze Bet365 będzie najlepsze. Ale już correct scory to William Hill czy Betfred (tak, tak) bo np. przy drugiej niemieckiej to Bet365 albo Stan James wymiękają szybko z kursem. Sportingbet jest dobry w odniesieniu do zakładów do grube wygrane (nie mylić ze stawkami) - nawet do 100 tys. dolarow na kupon, inne limitują. Ale już np. sporty amerykańskie (NFL, NBA) to trzeba szukać poza Europą raczej albo Pinnacle. Itd. Itp. Betfred mnie ostatnio zszokował pozytywnie funkcjonalnością aplikacji - można kombinować mecze tych samych drużyn w zakłach rozpisowych i automatycznie są omijane wykluczające się. Normalnie funkcjonalność roku !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panbet. Kursy kosmos Wypłaty błyskawica i nic więcej nie trzeba. Wygląd strony słabizna, no ale nie o to nam chyba chodzi 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,chciałbym spróbować sił w pinnacle,gram głównie single i duble za średnią stawke,jak lepiej wpłacać im pieniądze moneybookers czy neteller? Jak ewentualnie wypłacać (najszybciej i najtaniej na konto bankowe?)Jesli poprzez MB to chyba raz w m-cu jest darmowa wypłata,a ile pozostałe?Czy mogę wypłacić więcej niż wpłaciłem?dodam że chcę grać za pln
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,chciałbym spróbować sił w pinnacle,gram głównie single i duble za średnią stawke,jak lepiej wpłacać im pieniądze moneybookers czy neteller? Jak ewentualnie wypłacać (najszybciej i najtaniej na konto bankowe?)Jesli poprzez MB to chyba raz w m-cu jest darmowa wypłata,a ile pozostałe?Czy mogę wypłacić więcej niż wpłaciłem?dodam że chcę grać za pln Zawsze 1 wypłata w miesiącu jest darmowa. Oczywiście możesz wypłacić więcej niż wpłaciłeś :-) aczkolwiek nie wiem czy pinnacle akurat poleciłbym do dubli - oczywiście zależy od sportu. Odnośnie MB i Nett Ci nie pomogę - wpłacam kartą lub przelewem.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dziękujemy za rady.
Last edited by Conrad; 06/02/2012 23:43.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
XXXXXXXX nie ma lepszych. I po to, specjalnie się zarejestrowałeś, aby to oznajmić. Powiedz jeszcze, jakie bonusy dajecie, to gimnazjaliści się rzucą.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Napisałem którego buka polecam a wy to wykropokowaliście czemu nie wykropkujecie betfair pinnacle bet365 itd ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ps. Conrad chciałem napisać pw ale nie mogę niewiem czemu, dlaczego azajatyckie są tu cenzurowane ? mam nadzieję że jest szansa na normalną odopwiedź a nie kolejną cenzure....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie ile idzie wyplata z bet365 na mb ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
ps. Conrad chciałem napisać pw ale nie mogę niewiem czemu, dlaczego azajatyckie są tu cenzurowane ? Bo nie tolerujemy tu robienie kryptoreklamy jakiemuś szajstwu z psuedolicencją na jakimś wygwizdowie. Kiedyś też był taki buk azjatycki buk, Pointbet, który pewnego dnia zniknął wraz z wszystkimi pieniędzmi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie porównuj takiego gówna do pożądnych firm.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|