|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny trzeba przypomnieć, że bez Wlazłego Rosja się w półfinale ostatnio sama zdetronizowała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie przesadzajcie z tym detronizowaniem Rosjan za bardzo  Guma i Wlazły mogli by powalczyć ale Żygadło nie zagrał dzisiaj tak aż źle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki byl kurs na Polakow na czysty win?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny smiem twierdzic ze z nim tak rozowo by nie bylo, mister headandshoulders psuje tylko atmosfere swoimi minami
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
nie przesadzajcie z tym detronizowaniem Rosjan za bardzo  Ruscy sami twierdzili ze ich gra nie wyglądała najlepiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglaalem wszystkie wlasnie skonczylem sciagac jakis Przypaddek 39 ale czy to bedzie fajne to nie wiem  Polecam film  jakos wybitnie straszny to nie był, ale trzymał w napieciu solidnie ... z podobnych klimatów Synalka polecam (z Kevinem samym w domu ,i tym Woodem z Władcy Pierścienia) bardzo klimatyczny thriller.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny smiem twierdzic ze z nim tak rozowo by nie bylo, mister headandshoulders psuje tylko atmosfere swoimi minami Być może i tak by było  Ale fakt jest jeden brakuje nam Atakującego Jarosz cipa Grucha już dziadek 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Wlosi jada jednak spokojnie, zobaczymy dalej
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny cipka anastasi raczej, on go nie wzial podobnie winiara czy gume i plinskiego, siwy uniosl sie duma, ale dobrze mu sie turniej ulozyl i strefa medalowa osiagnieta
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
ok zarzuce dzieki Bet3654
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Winiar na moje oko nic by tutaj nie zmienił  Pliński to samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny cipka anastasi raczej, on go nie wzial podobnie winiara czy gume i plinskiego, siwy uniosl sie duma, ale dobrze mu sie turniej ulozyl i strefa medalowa osiagnieta cipką to jest ten kto nie wie dlaczego ich nie ma a ferment sieje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak mówicie o finale Polska-Rosja:P ja sie nie zdziwie jak bedzie Final Polska-Serbia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
23-17 a komentator mówi "za wcześnie jeszcze aby mówić że jest po meczu"  uwierz ze byly takie mecze ktore z 2-0 23-17 potrafily sie odwrocic w druga strone  Wiem że były ale w tym przypadku to było raczej niemożliwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak mówicie o finale Polska-Rosja:P ja sie nie zdziwie jak bedzie Final Polska-Serbia  Serbia to musi wczesniej zabki pokonac
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Uve87
Jeśli chodzi o Thriller (Horror) to klasyk ,,Hanibal,, wszystkie czesci jak nie ogladales
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak mówicie o finale Polska-Rosja:P ja sie nie zdziwie jak bedzie Final Polska-Serbia  Serbia to musi wczesniej zabki pokonac pokona , ogladałem Żabki w Lidze Światowej ,to ładne popisy dawali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglaalem wszystkie wlasnie skonczylem sciagac jakis Przypaddek 39 ale czy to bedzie fajne to nie wiem  A Laleczke Chucky ogladales  Polecam Mordercze Klauny z Kosmosu
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Jakby była ta Cipka Wlazła to można by było myśleć realnie o zdetronizowaniu Rosji a tak  sam nie wiem  To już jest sukces tej drużyny cipka anastasi raczej, on go nie wzial podobnie winiara czy gume i plinskiego, siwy uniosl sie duma, ale dobrze mu sie turniej ulozyl i strefa medalowa osiagnieta cipką to jest ten kto nie wie dlaczego ich nie ma a ferment sieje. no to wielki znawco wyjasnij dlaczego? nie chcieli grac w lidze swiatowej to i teraz ich nie wzial przez to
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
odnosnie ligii, to wedlug mnie bedzie to najciekawszy sezon w historii, szkoda, ze nie udalo sie Treflowi kupic Bella, bo wtedy byloby juz mega ciekawie, oby Kubiak byl w Weglu, jesli tak sie stanie to pierwsza czwórka mega mocna, do tego walczaki z Czewy i nieobliczalny Fart Kielce, przebudowany Olsztyn, ktory moze namieszac oraz Bydgoszcz z Antiga na czele, z tylu Warszawa z ciekawym skladem no i ten nieszczesny Trefl, ktory na razie bez przyjecia, ale mam nadzieje, ze w praniu sie wyrobią w tym elemencie
oj bedzie ciekawie, az sam nie wiem co bede stawial :grib:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|