agr co w tym smiesznego? sobie odpowiedz w jezyku ktory nie jest twoim pierwszym na tak powalone pytania jak ona musiala
Chodzilo mi tak jak pisalem o komentarze (szczegolnie te najwyzej oceniane). Wypowiedzi mnie kompletnie nie interesowaly, z reszta inne kandydatki to dopiero sie 'popisaly'.
bez przesady, pieknośc to może nie jest i nie bardzo wiem co robi w tym konkursie, ale założe się wiekszość z tych 'estetów' brało 'na warsztat' gorsze kaszaloty.
to już bardziej śmieszne jest, że najpiękniejszą kobietą świata została jakaś zupełnie przeciętna murzynka..
2. Stary Żyd umiera. Leży na łożu śmierci i się pyta: -Jest mój syn? -Jestem ojcze -Jest mój szwagier? -Jestem tu -Jest całe moje kuzynostwo? - Jesteśmy z Tobą -To kto kurwa jest w sklepie?!?!?!
3. Typ je kolacje, nagle wpada żona i wypierdala mu talerz z jedzeniem na podłogę. -Co ty odpierdalasz kobieto? -Ty mnie jebałeś jak sukę, to teraz żryj jak pies!
4. Co łączy tanią dziwkę z fontanną?
Drobne.
5. Jakie święto najczęściej było obchodzone w łagrze rosyjskim?
Przybiega mały murzynek do mamy i pyta -Mamo! Mamo! Dlaczemu ty jesteś biała, tata jest biały a ja jestem czarny? -Synku, była taka impreza, że powinieneś się cieszyć, że nie merdasz ogonkiem