|
|
stranger
|
|
stranger
ile czasu idzie wyplata szybkim przelewem do Polski ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nigdy nie zarkomendowałbym tego bukmachera. Wypłatę zleciłem 19 kwietnia na moneybookers i do dzisiaj jej jeszcze nie otrzymałem. Kursy marne, wypłaty strasznie wolne. Jak to jest, że jeden bukmacher może się wyrobić w kilka godzin z wypłatą na MB, a Betcris w blisko 2 tygodnie nie może? Pierwszy i ostatni raz wpłaciłem tam kaskę, nie polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gra tam ktoś aktualnie ??? Dalej są problemy z wypłatami na MB(czasowe), czy może coś się poprawiło ?
|
|
|
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
a.k.a. jpmaster
Gra tam ktoś aktualnie ??? Dalej są problemy z wypłatami na MB(czasowe), czy może coś się poprawiło ? podbijam temat, co u nich sie dzieje? o 200 freebeta na koncie moge zapomniec?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie grajcie tam , nie wypłacają Polakom szybko, swoją kase odzyskiwałem ok 2 miesiące za pośrednictwem sbr, non stopa kłamstwa na czacie, każdy pisze co innego, a robią swoje. Wg nich każde konto z Polski jest 'related to other account' , nawet kazali zrobić zdjęcie aparatem foto. dowodu osobistego jak trzymam przy swojej twarzy, po prostu kpina i żenada, jakbym był na komisariacie, ale musiałem im to wysłać, bo to oni mieli moją kase.. i ten bukmacher ma ranking A+ nigdy więcej tego syfu z kostaryki 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
co do wyplat to jesli sie nie myle to w betcris jest tylko jedna darmowa wyplata w miesiacu (za inne oplaty kilkanascie $) i to tylko w piatki i w dodatku (chyba) w konkretnych godzinach musisz zlecic wyplate (cos 17-18 po glowie mi chodzi - ale podkreslam pewny nie jestem)
moze dlatego niektorym wyplata szla tak powoli bo wyplacali w innym terminie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie ma to żadnego znaczenia, wierz mi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Teraz bezpłatna w poniedziałki, bezproblemowo mi wypłacili na drugi dzień po zleceniu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
widzi ktos jakis kontakt do nich ? bo pisalem poprzez formularz na ich stronie i czekam 3 dzien na odpowiedz
mam konto w pln , mb tez w pln , zrobilem depozyt gdzie pojawily sie z dupy dolary i do konta dopisali mi kwote tak jakbym mial walute dolary czyli 3krotnie mniej niz powinni
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale plama... dzieki a na swoje usprawiedliwienie dodam ,ze w srodku nocy to bylo i calkiem rzezwy tez nie bylem:) teraz nawet nie szukalem ponownie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
widzi ktos jakis kontakt do nich ? bo pisalem poprzez formularz na ich stronie i czekam 3 dzien na odpowiedz
mam konto w pln , mb tez w pln , zrobilem depozyt gdzie pojawily sie z dupy dolary i do konta dopisali mi kwote tak jakbym mial walute dolary czyli 3krotnie mniej niz powinni widze ,ze ostatnio ja pisalem w tym temacie i teraz znow mam problem pisalem na maila 4 dni temu i zero odpowiedzi ...najgorszy support z jakim sie spotkalem , od kolejnego supportu (choc wiekszosc jest na jednakowym poziomie) dzieli ich przepasc , chcialem sie zapytac czy tez tak dlugo czekacie na odpowiedz ,ale skoro zobaczylem swoj wczesnijszy post to chcialem napisac tylko : co za zalosne gowno a co do problemu - konto mb i w betcris mam w pln a mialem podwojne przewalutowanie i z wplaconego 1000 na koncie pojawilo sie 950
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może to nie kwestia podwójnego przewalutowania ale prowizji (niestety tak) za wypłatę. Oni mają te opłaty chyba kwotowe (nie procentowe) z progami typu do 0$ do 2500$: opłata 50$, 2500$ do 5000$: opłata...
Powyższe progi są przykładowe. Szczegóły trzeba sprawdzić u nich na stronie. I chyba jeszcze w poniedziałki od którejśtam do którejś (ale czasu EST) mieli wypłaty darmowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o progi to na szybko znalazłem:
< $500.00 : opłata $15 $501.00 - $2500: opłata $30 $2501 - $5000: opłata $60 $5001 - $8000: opłata $100
Poniedziałki też sprawdzę, bo nie jestem pewien czy jeszcze to jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety okazuje się, że darmowe poniedziałki przeszły do historii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba, że ktoś chce czek.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chyba, że ktoś chce czek. ale ja wplacalem a nie wyplacalem ... a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia co do supportu - napialem kolejnego maila , napisalem na gg - odpowiedzi dalej brak - czy oni calkiem ocipieli ? zna ktos gorszego buka ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Ja mam lepsze pytanie, po co Ty tam w ogóle grasz?  Gwoli ścisłości dodam, że nigdy nie zakładałem tam konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Glupszego pytania jako admin to nie mogles zadac. Dla kursow, ktore czasami sa najwyzsze. A, ze pewni i wyplacalni to sie gra.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja mam lepsze pytanie, po co Ty tam w ogóle grasz?  Gwoli ścisłości dodam, że nigdy nie zakładałem tam konta. Agr1 odpowiedzial Juz nie pierwszy raz zrobili mnie tak w ch.ja z tym przewalutowaniem ,ale poprzedni depozyt robilem dawno temu i calkiem o tym zapomnialem, nie wiem tez jak sie sprawa rozwiazala (czy odpowiedzieli wogole na maila czy machnalem na nich reka) Co najlepsze niektore osoby z mb w PLN i betcris w PLN nie maja zadnych przewalutowan wiec tym bardziej nie moge tego zrozumiec jakim cudem ja akurat mam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|