|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kliknij sobie w "Wiadomości" zaraz poniżej zakładki "Kursy" lub powyżej napisu "WITAJ W PINNACLESPORTS" będziesz miał wykaz wszystkich zwrotów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Piłka nożna] [Live Portugal - League Cup] [Mecz] Sporting Lizbona vs Nacional da Madeira. Wszystkie zakłady na [Handicap] przyjęte od 1/11/2012 1:02:48 PM do 1/11/2012 1:02:50 PM zostały anulowane z następującego powodu: [Groźna sytuacja zakończyła się czerwoną kartką lub bramką. ] Przepraszamy za wszelkie niedogodności! o co tu chodzi? Nie grałem nigdy w Pinku, chcialbym sie dowiedziec jak jest z wyplatami. Kiedys czytalem, ze tylko 1 na miesiac jest darmowa, prawda to?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie moge edytowac posta  Opłata w przypadku wybrania Moneybookers wynosi 15 USD lub równowartość w innej walucie według informacji zamieszczonej w sekcji Płatności. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie grałem nigdy w Pinku, chcialbym sie dowiedziec jak jest z wyplatami. Kiedys czytalem, ze tylko 1 na miesiac jest darmowa, prawda to? Tak. Jedna wypłata w miesiącu kalendarzowym bezpłatna.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pinek ma support po polsku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wygląda procedura zmiany waluty bo obecnie mam w EURO a chciałbym zmienić na PLN ? Czy trzeba zamykać konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz do nich
ja tak zrobilem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drogi Kliencie, Ponieważ konto zostało sfinansowane w przeszłości, przepraszamy, ale tego konta nie można zmienić na inną walutę. Zamiast tego, utworzyliśmy dla ciebie nowe konto. Numer konta jest ........ z tym samym hasłem co stare konto. Aby zakończyć proces, przejdź na stronę i zaloguj się na nowe konto. Użyj opcji Dane Osobowe na stronie Moje konto, aby dodać swoje dane osobowe. Jesteś również zobowiązany do zmiany hasła i dodania pytania bezpieczeństwa.
odpowiedz na zmiane waluty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy tylko mnie pinnek nie lata?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tylko Tobie. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanie odnosnie Moneyline livescore 1x2, bo nie kumam regulaminu
there is Udinese - Lazio 1:0 it is 45 minute of the game.
There are odds: 1 - 1.70 , X - 3.00 , 2 - 5.00 (in live soccer 1X2 moneyline)
If I will bet 1 - 1.70 for Udinese in 45 minute of the game.The game is end in 90 minute 1:0 for Udinese.I will win money or not?
moze mi ktos odpowiedziec na wyzej zadane pytanie?przepraszam ze po angielsku, wyslalem im maila ale odpowiedzieli regulaminem :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przegrasz w tym wypadku, bo asiany live oni wystawiają nie biorąc pod uwagę dotychczasowego wyniku, po prostu gdy obstawisz jest jakby 0:0.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przepraszam, jednak Ci źle napisałem - tak jest jakbyś grał asian handicap na live, natomiast to co podałeś czyli 1x2 moneline na live to jest brany pod uwagę dotychczasowy wynik, więc w tym przypadku co podałes miałbyś wygrany bet. Zresztą tam jest też język polski, tu na potwierdzenie:
# Dla celów klasyfikacji, wyświetlane linie na Live Soccer 1X2 (Money Line), łączną liczbę goli i łączną liczbę goli drużyny obejmują wszystkie gole strzelone w meczu. Jeśli nie określono inaczej, zakłady złożone na Live Soccer 1X2, łączną liczbę goli i łączną liczbę goli drużyny zostaną rozliczone za pomocą wyniku w czasie regulaminowym, bez względu na wynik w momencie wysyłania zakładu.
# Dla celów klasyfikacji, w momencie składania zakładu Live Soccer Asian Handicap, wyświetlany handicap i kurs dotyczą meczu od momentu przyjęcia zakładu. W przypadku zakładu na Live Asian Handicap bramki strzelone wcześniej (tzn. bieżący wynik) są ignorowane. O ile nie zaznaczono inaczej, wszystkie zakłady na Live Asian Handicap będą rozstrzygane w oparciu o bramki zdobyte w pozostałej części meczu podczas czasu przepisowego. Wszystkie gole strzelone przed przyjęciem zakładu nie są uwzględnione.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ok dzieki tak myslalem, ale chcialem miec pewnosc
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jak na pinacle dziala ten polski support? W ile odpowiadaja? wyslalem w weekend maila i otrzymalem odpowiedz po angielsku ze polski pracownik nie jest obecnie dostepny i moge ewentualnie przeredagowac wiadomosc na angielski albo czekac na odpowiedz. No ale do chwili obecnej nic mi nie odpowiedzieli...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jeszcze jedno pytanie: weryfikacja to jeden dokument ze zdjeciem np. prawo jazdy i np. rachunek za prad? Co jesli wszystkie tego typu rachunki sa wystawiane na wspoldomownika?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oto moj problem, 1 wyplate z pinacle wyplacilem na konto bankowe i jest ok. drugie chcialem na mooneybookers (skrill) i to po chwili dostalem maila ze anulowana bo musze zarejestrowac ,,You have to register an account first at Moneybookers before we can process your withdrawal.,, no i jak mam to zarejestrowac? i nie wiem czy to ma za znaczenie ale email podany w mooneybokers a email w pinnacle jest inny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopisz sobie do MB ten email z Pinka i po klopocie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopisz sobie do MB ten email z Pinka i po klopocie nic dodac nic ujac. tyle w teamcie. dzieki sliczne 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy na Pinnacle są problemy, gdy nagminnie będę coverem robił sobie zakład 12, czyli nie będzie remisu? Przerabiał to ktoś?
Chcę otwierać pozycje dla LTD na Pinn, a zamykać giełdą...
Podobnie ma się to też do grania handicapu i alternatywnego handicapu również w Pinn...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|