|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maor mówi to co czuje, szczerze to podejrzewam, że jest teraz tak wewnętrznie rozdarty, że jedyne co Nam wypada to mu współczuć. Musimy się pogodzić, że takie naturalizowanie zawodników będzie ciągle postępować a tym bardziej w tych słabszych piłkarsko krajach (no niestety ale pokolenia wybitnego to my nie mamy) i tak w kółko, i nie Maora, Boenischa itp wina, że u nas jest posucha i musimy chwytać się takich metod. Zacznijmy szkolić młodzież a za 12-15 lat nie będzie takich problemów!!!!!!! oczywiscie to jest za trudne do zrozumienia dla niektorych
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Facet jest przynajmniej szczery a nie tak jak pozostałe Perquisy,którzy podkreślają swoje korzenie polskie i powiązanie z naszym krajem. A potem okazuje się, że ich babka była Polką, a nawet nie-mieszkała w Polsce, i to też nie - przejeżdżała przez Polskę i to nieprawda-miała przejeżdżać ale zachorowała i została w swoim kraju. Takie to oni mają korzenie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My kibice tylko możemy pogwizdać na smudę : ale i to gówno da zrobi to co zechce ale jeżeli uda mu się coś więcej ugrać na Euro to będzie wychwalany pewnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no - to juz jest szczyt - smieje sie nam w ryj a co, ma gadac ze nagle pokochal Polske i chce byc Polakiem?  To jak czuje sie Izraelczykiem, to niech gra w tamtej reprezentacji i tyle. jeden z powodow to tez to, ze byl tam niedoceniany. nie orientuje sie w izraelskiej pilce, ale podobno tam rzadza uklady i graja slabsi gracze, a lepsi sa odstawiani na bok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cavior mam prosbe - nie cytuj postow huge - bo nie mam ochoty czytac jego wypocin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co ? NAGRADZAMY BIEDNEGO MAORKA ZA SZCZEROSC ? nie robcie jaj - KADRA POLSKI - miejsce do promocji i reklamy - historyczne EURO 2012
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
My kibice tylko możemy pogwizdać na smudę : ale i to gówno da zrobi to co zechce ale jeżeli uda mu się coś więcej ugrać na Euro to będzie wychwalany pewnie dokladnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cavior mam prosbe - nie cytuj postow huge - bo nie mam ochoty czytac jego wypocin  zacznij zyc czlowieku
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czyli jak ktos jest niedoceniany w swoim kraju (Melikson), albo zwyczajnie za slaby aby grac w swojej reprezentacji (Boenisch, Perquis) to jest chetnie przyjmowany u nas. Zbieramy odpady z innych panstw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a ja was się spytam co zrobicie jeżeli ta kadra w składzie z Beniszami Meliksonami i obraniakami zagra zajebiscie i wyjdzie z grupy to co nie będziecie im kibicować ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a ja was się spytam co zrobicie jeżeli ta kadra w składzie z Beniszami Meliksonami i obraniakami zagra zajebiscie i wyjdzie z grupy to co nie będziecie im kibicować ?  moze poczekajmy - zostalo 9 miesiecy na obalenie Smudy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, co powiedzie o kolejnym pseudopolaku?? dlaczego ukraina nie ma takich problemnow, tylko MY?? chyba odp jesr prosta: naszym trenerem jest IDIOTA, a pzpn to jeden wielki burdel!!!
mnie to dziwi, ze NASI pilkarze nie wkurwili siee... przeciez oni traca miejsca w Reprezentacji..kosztem jakis patalachow jak polanksi,melikson itp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam mozliwosc zalatwienia sobie biletow na repre podczas euro...ale im wiecej nowych polakow w kadrze tym coraz mniej checi by isc na mecz..;/
ja to chyba pierd.ole te euro;] nie wiem jak Wy, ale ja wole ogladac naszych nawet jak maja przegrac 6-0 , niz pseudopolakow wygrywajacych..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam mozliwosc zalatwienia sobie biletow na repre podczas euro...ale im wiecej nowych polakow w kadrze tym coraz mniej checi by isc na mecz..;/
ja to chyba pierd.ole te euro;] nie wiem jak Wy, ale ja wole ogladac naszych nawet jak maja przegrac 6-0 , niz pseudopolakow wygrywajacych.. wtedy mozna z czystym sumieniem i z calego serca trzymac kciuki i kibicowac BIALOCZERWONYM w tym najwazniejszym turnieju naszego zycia -a tak ? eech szkoda gadac jak znizszczy nam Smuda to swieto
|
|
|
|
|
Gaduła
|
|
Gaduła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie:) tekst z piosenki 52 debiec:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak by miala wygladac ta ZMIANA POGLADOW ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hahaha dobre 10/10 
|
|