|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdecydowanie dzis na kunitsyna i berloka gram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ungur  tragedia ostatnie 2 gemy
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Florek grac potrafi a Berlock zmeczony juz napewno wygral turniej tydzien temu Xmen zdecydowanie lepszy jak tylko mu sie chce to powinien ograc Ruska Gawron też grać potrafi, nawet ja troche potrafie grać  dobry argument w sumie za 1k mozna dawac na Mayera  Brelok chyba zyciowke gra a ten na Mayera daje  a Xman cienka pizda i nie chodzi o to ze jak mu sie grac chce, bo jakby tak bylo to przechodzilby chociaz 1 rundy w tych paru niefortunnych turniejach. Nie bede pisal ze mas znie grac tych meczy bo to twoja kasa, ja gram calkiem odwrotnie  Powodzenia. zenada porownac Gawrona do Mayera ... nie wiem czy to brak wiedzy o tenisie czy glupota  no nic kazdy gra to co chce 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Florek grac potrafi a Berlock zmeczony juz napewno wygral turniej tydzien temu Xmen zdecydowanie lepszy jak tylko mu sie chce to powinien ograc Ruska Gawron też grać potrafi, nawet ja troche potrafie grać  dobry argument w sumie za 1k mozna dawac na Mayera  Brelok chyba zyciowke gra a ten na Mayera daje  a Xman cienka pizda i nie chodzi o to ze jak mu sie grac chce, bo jakby tak bylo to przechodzilby chociaz 1 rundy w tych paru niefortunnych turniejach. Nie bede pisal ze mas znie grac tych meczy bo to twoja kasa, ja gram calkiem odwrotnie  Powodzenia. zenada porownac Gawrona do Mayera ... nie wiem czy to brak wiedzy o tenisie czy glupota  no nic kazdy gra to co chce  uve jesli chodzi o zmeczenie to on juz dawno sie zregenerowal, w niedziele final szybciutko zakonczyl, we wtorek szybciutko z haiderem i debla tez szybciutko zagral, jesli przegra to napewno nie przez zmeczenie organizmu :)a brylok no ma chlop swoj czas swoje dni a szkop od us open nic nie pogral takze forma niewiadoma, odpuszczam ten mecz ale jakbym mial grac to bryloka, a zgadzam sie co do xmena, powinien kunitsyna ogarnac.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Ungur i Mayer na pełnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Florek grac potrafi a Berlock zmeczony juz napewno wygral turniej tydzien temu Xmen zdecydowanie lepszy jak tylko mu sie chce to powinien ograć Ruska "zdecydowanie lepszy jak tylko mu sie chce to powinien ograć" ciagle te same argumenty piszesz, ostatnio iden iden pisales o hanescu i golubievie, jak sie zakonczylo wszyscy wiemy.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
UNGUR 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
boom Ungur  podeśle ktoś wynik Ungura na play?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ungur super, ale Ramos niepokojąco wygląda póki co.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
w meczu ramosa 4gemy i 30min gry, przy 3setach w takim tempie to skoncza grubo ponad 3h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boom Ungur  podeśle ktoś wynik Ungura na play? daj numer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Florek grac potrafi a Berlock zmeczony juz napewno wygral turniej tydzien temu Xmen zdecydowanie lepszy jak tylko mu sie chce to powinien ograc Ruska Gawron też grać potrafi, nawet ja troche potrafie grać  dobry argument w sumie za 1k mozna dawac na Mayera  Brelok chyba zyciowke gra a ten na Mayera daje  a Xman cienka pizda i nie chodzi o to ze jak mu sie grac chce, bo jakby tak bylo to przechodzilby chociaz 1 rundy w tych paru niefortunnych turniejach. Nie bede pisal ze mas znie grac tych meczy bo to twoja kasa, ja gram calkiem odwrotnie  Powodzenia. zenada porownac Gawrona do Mayera ... nie wiem czy to brak wiedzy o tenisie czy glupota  no nic kazdy gra to co chce  Nie unoś sie chlopcze tylko czytaj ze zrozumieniem!! Mi chodzi o najlepszy typerski argument, Mayer grac potrafi  rozwaliles mnie expercie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ungur i te jego przestoje  z 40-15 sie rozjebal co za leszcz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ungur jak amator 4 pilki z rzedu :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Granollers gra pierwszy mecz od USO?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Granollers gra pierwszy mecz od USO? zgadza sie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Granollers gra pierwszy mecz od USO? si
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Granollers gra pierwszy mecz od USO? Tak a wiesz jaki on uraz mial w ogole? Bo powinien pojechac Pipke, ale kreczował z Fererro a nie pamietam co mu tam bylo 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Głupia c..pa Radwańska, przegrać wygrany mecz. Amatorstwo.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Głupia c..pa Radwańska, przegrać wygrany mecz. Amatorstwo. 74 to rocznik, niemożliwe 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|