|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panó w jakze pieknym dniu ,jezeli chodzi o piłke nozna i wyniki ,wszytsko zgodnie z planem dziś... ja juz niestety mocno zalany 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
APO, kiedy przylatujesz  musze wiedziec kiedy urlop brac, bo szykuje sie 'Kac Gliwicas' w pazdzierniku   Muszę "wyżebrać" wolne w robocie, najpierw. Pójdzie priv. Myślisz, że tak ostro będzie?   jak juz bedzie konkretna data, to pogadamy i sie zgadamy... co do picia to sie okaze, ja przyniose garsc peffek w kieszeni, podziemy do sts`u lub fortuny, aby przypieczetowac spotkanie 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Witam Panó w jakze pieknym dniu ,jezeli chodzi o piłke nozna i wyniki ,wszytsko zgodnie z planem dziś... ja juz niestety mocno zalany  w Barcelonie tez pada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dajcie mu spokój, podaje typy, na razie wchodzą , się czepiacie chłopoka  no jo sorry, psuje zabawę o tajemniczych zespołach analityków z zamkniętych for, o informacjach od ruskich, serbów, chińczyków, japończyków i znajomych którzy wyciągaja z Aliora 2 bańki na bukmacherkę oraz magicznych systemach dostępnych tylko nielicznym. Hola,hola - do mnie pijesz ? Przedstawilem tylko fakt,a Ty juz sobie bajek nie dopisuj o jakis "znajomych" Ten to akurat ma fixa na kilka lat,po drugiej stronie muru. http://tarnow.naszemiasto.pl/artyku...-alior-na-dwa-mln-zl-wpadl-na,id,t.html
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
dobrze, zgodze sie ze troche durnowato pytam czy ktos grał.. ale tylko po to by zobaczyc czy blog zyje.. bo ja tych typow nie musze podawac.. dlatego jakis komentarz czy cos zawsze by sie przydał,ze nie robie tego na darmo.. a poza tym ja otrzymuje info o meczu jako 'fix' ale jak sie smiejecie to moge zmienic nazwe.. nie wiem .. 'mecz na 99%' ? lepiej brzmi? fix ma zostac to juz jest kultowe slowo Kuźnia  Bunda u mnie dzisiaj, total do dupy. Leverkusen i Norymberga nie strzeliły...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panó w jakze pieknym dniu ,jezeli chodzi o piłke nozna i wyniki ,wszytsko zgodnie z planem dziś... ja juz niestety mocno zalany  w Barcelonie tez pada 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APO, kiedy przylatujesz  musze wiedziec kiedy urlop brac, bo szykuje sie 'Kac Gliwicas' w pazdzierniku   Muszę "wyżebrać" wolne w robocie, najpierw. Pójdzie priv. Myślisz, że tak ostro będzie?   jak juz bedzie konkretna data, to pogadamy i sie zgadamy... co do picia to sie okaze, ja przyniose garsc peffek w kieszeni, podziemy do sts`u lub fortuny, aby przypieczetowac spotkanie  7 dni mam na pewno, ale próbuję dograc, żeby zostac dłużej. Wspólne granie na zakładach?  A potem znowu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ciekawe czy cie zaprosi na wieczor kawalerski  grubo bedzie 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
APOLLYON jak sie spotkasz i zagrasz Ojrowskie peffki
to nie wiem czy bedziesz mial za co wracac
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Atletico honorówkę powinni strzelic  Boruc na czysto:)
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Wspólne granie na zakładach?  A potem znowu  pojdziemy np. do stas`a i jak lesne dziadki (z calym szacunkiem dla nich) bedziemy glosno analizowac, pytac sie co to za druzyna np. w 'pilke nozna' z USA, San Diego Chargers, wtopila mi kupon za 2 zlote z 20 zdarzeniami 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
to nie wiem czy bedziesz mial za co wracac  Nie bój nic, zagram przeciw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie wiem czy bedziesz mial za co wracac ojrowskie pefki trzeba umiec grac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe czy cie zaprosi na wieczor kawalerski  grubo bedzie  juz przezyłem wieczor kawalerski 2-iej siostryb co prawda ledwo ledwo bo 3 dni wyjete z zycia ...ale warto naprawde warto Panowie 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wspólne granie na zakładach?  A potem znowu  pojdziemy np. do stas`a i jak lesne dziadki (z calym szacunkiem dla nich) bedziemy glosno analizowac, pytac sie co to za druzyna np. w 'pilke nozna' z USA, San Diego Chargers, wtopila mi kupon za 2 zlote z 20 zdarzeniami   Szykuje się zabawa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ciekawe czy cie zaprosi na wieczor kawalerski  grubo bedzie  juz przezyłem wieczor kawalerski 2-iej siostryb co prawda ledwo ledwo bo 3 dni wyjete z zycia ...ale warto naprawde warto Panowie  no wlasnie mysle nad biznesem zeby dziwki dostarczac na wieczory kawalerskie i nie widze minusow tego interesu 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
to nie wiem czy bedziesz mial za co wracac ojrowskie pefki trzeba umiec grac  pogra tak, ze wyjedzie jeszcze bogatszy 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Flamengo powinni wrescie wygrac
|
|