|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki Lelu, części już do mnie jadą.. Martwi mnie tylko fakt,że nie które osoby strasznie negują tą kartę graficzną... no ale to w przyszłości mogę zmienić.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Szukam kogos kto zna sie na komputerach lub ma wlasny sklep komputerowy pw
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
czego potrzebuję żeby obejrzeć film z rozszerzeniem .mkv z napisami txt?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czego potrzebuję żeby obejrzeć film z rozszerzeniem .mkv z napisami txt? Media Player Classic w opcjach programu zaznacz Directx9 View > Options... > Playback > Output > DirectShow Video > VMR9 (renderless) Ponowne uruchomienie odtwarzacza i ... File > Load Subtitle... i ogladaj 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie mial ktos stycznosc z Dell studio 1745? Po 3 miechach uzytkowania zaczal sam sie wieszac i tracic polaczenie z WIFI. Przeinstalowalem juz system i sformatowalem dysk, ale dalej lipa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czego potrzebuję żeby obejrzeć film z rozszerzeniem .mkv z napisami txt? Wystarczy VLC.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
czego potrzebuję żeby obejrzeć film z rozszerzeniem .mkv z napisami txt? Media Player Classic w opcjach programu zaznacz Directx9 View > Options... > Playback > Output > DirectShow Video > VMR9 (renderless) Ponowne uruchomienie odtwarzacza i ... File > Load Subtitle... i ogladaj  działa jak natura chciała  wielkie  dla Ciebie, dzięki!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam dwa male problemy: 1. od pewnego dziala nie dziala mi na firefoxie strona www.livesports.pl [ livesports.pl] - ale zeby bylo ciekawiej tylko zakladka "pilka nozna" gdy na nia wejde wyskakuje komunikat "It works". Na innych przegladrach dziala normalnie, normalnie dziala tez tenis, czy koszykowka na firefoxie. W czym moze byc problem? 2. jak pewnie zauwazyliscie nie mam polskich znakow. mam nowa klawiature i nie moge uzywac polskich znakow w firefoxie - i tylko i wylacznie w nim. nie reinstalowac, bo bede musial bawic sie z zachowaniem danych i t p. ktos wie jak moge zrobic aby firefox wrocil u mnie do normalnosci? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam dwa male problemy: 1. od pewnego dziala nie dziala mi na firefoxie strona www.livesports.pl [ livesports.pl] - ale zeby bylo ciekawiej tylko zakladka "pilka nozna" gdy na nia wejde wyskakuje komunikat "It works". Na innych przegladrach dziala normalnie, normalnie dziala tez tenis, czy koszykowka na firefoxie. W czym moze byc problem? 2. jak pewnie zauwazyliscie nie mam polskich znakow. mam nowa klawiature i nie moge uzywac polskich znakow w firefoxie - i tylko i wylacznie w nim. nie reinstalowac, bo bede musial bawic sie z zachowaniem danych i t p. ktos wie jak moge zrobic aby firefox wrocil u mnie do normalnosci?  NIEAKTUALNE
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Wie ktoś może jak usunąć powitanie/tekst (np. za pomocą edycji rejestru), które sam sobie ustawiłem za pomocą pewnego programu (nie pamiętam nazwy) przed zalogowaniem się do systemu Windows 7 (dokładnie przed pojawieniem się napisu: "Zapraszamy!")? Teraz musze klikać [Enter] i dopiero pojawia się pulpit.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie,sprawa dosyć istotna. Przejdę od razu do meritum sprawy:
Potrzebuję założyć pocztę (na jakimś serwerze). Zależy mi bardzo na bezpieczeństwie tej poczty - to raz Również bardzo istotne jest by poczta funkcjonowała sprawnie (mam tu na myśli by maile bez względu na ilość dochodziły szybko i sprawnie. To samo tyczy się maili przychodzących. Może to być serwer płatny - tutaj nie ma problemu. Korzystałem do tej pory z gmaila i powiem że moim zdaniem strasznie padł on na pysk, poczta nie zawsze dociera na bieżąco, pracuje wolno etc :/
Czy możecie coś zaproponować?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie,sprawa dosyć istotna. Przejdę od razu do meritum sprawy:
Potrzebuję założyć pocztę (na jakimś serwerze). Zależy mi bardzo na bezpieczeństwie tej poczty - to raz Również bardzo istotne jest by poczta funkcjonowała sprawnie (mam tu na myśli by maile bez względu na ilość dochodziły szybko i sprawnie. To samo tyczy się maili przychodzących. Może to być serwer płatny - tutaj nie ma problemu. Korzystałem do tej pory z gmaila i powiem że moim zdaniem strasznie padł on na pysk, poczta nie zawsze dociera na bieżąco, pracuje wolno etc :/
Czy możecie coś zaproponować? home.pl zobacz
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Wystarczy, ale osobiście proponuję kupowanie laptopów z procesorem nie gorszym niż i3. Poza tym cena za ten podany przez Ciebie laptop jakaś taka trochę wysoka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
system windows xp nie chce mi czytac neta z sieci wi fi zabezpieczonej wpa2. Najnowsze servispacki nie zdaja egzaminu. Mieszkam w niemczech. Prosze o porade.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A update'y też próbowałeś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez . Wszystkiego czego moglem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
powraca znwou mi zmiana sprztu. mam pytania odnosnie tego jak szybko pedzi postep w branzy. chcialbym zaopatrzyc sie w kompa z prockiem i7 2600k. szukam do tego plyty glownej z chipsetem Z68. czy jest mozliwe ze znajde takowa plyte ktora bedzie miala zlacza napedow IDE (DVD, moze jakis stary dysk podlacze), i 2 porty IS/2. szukam i nie moge znalezc. juz wszystko przeszlo na SATA "iles tam" i na USB. chcialbym niektore rzeczy ze starego kompa wykorzystac w nowym...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakie głośniki do komputera do ok. 100zł polecacie? Oczywiście mogę nagiąć trochę budżet jak warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez . Wszystkiego czego moglem Spróbuj podłączyć adapter pod USB i spróbować przez niego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|