Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 16 1 2 3 4 15 16
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Conrad
Co się stało? frown

szkoda gadać wink
pozdro piwo

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Mi generalnie co innego przeszkadza... pieprzone 5 sekund (no, prawie) pomiędzy transmisją odbieraną przez sąsiada z anteny naziemnej a mojej z kablówki. smile

Jak oglądam sytuację sam-na-sam lub podejście do rzutu karnego to już wiem, czy zawodnik strzelił. wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
trzeba zmienic sasiada grin

C
C Offline
Originally Posted by lelu
trzeba zmienic sasiada grin

Tak jest, lub w najgorszym wypadku namówić go na... kablówkę. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chciałem dzisiaj zobaczyć finały orlika w TvpSport to od 17 do 17:30 oglądałem Patyre i jego gości a w tle grały dzieci.

puke tvp sport

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
ojciec nie moze nigdy konkretnie powiedziec o ktorej bede mu potrzebny i juz 2 godziny czekam w pelnej gotowosci az zadzwoni smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
napustka na Jobsa
byl wielki ale jak operowal z piwnicy
ostatnie lata to karykatura to byl taki dusigrosz ze Bill Gates to przy nim altruista i dobrodziej
na dodatek cale to Apple robi owieczkom wode z mozgu ze kupujac naleza do elity a o niedociagnieciach cisza
Flasha nie potrafia zrobic laugh

addict
addict
Ale Iphone bije konkurencje na glowe. Tzn. niszczy wbija w ziemie tanie/szmatlawe androidy.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
walczak - ciezko sie zgodzic. Uzywalem zarowno Iphone 3gs i 4 jak i androidow (m.in.HTC Desire HD) i powiem ci ze mi bardziej podszedl android.

Ale fakt jest taki ze iPad to rewolucja i Jobs ja zaczal. Pytanie co bedzie teraz kiedy wizjoner zmarl

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
laugh laugh laugh laugh

iphony to taki szit jakich malo, a teraz jeszcze 4S to gwozdz do trumny. Caly ten szmelc dziala jedynie podzespolom Samsunga, a ci jeszcze proboja z nim sie klocic o patenty i blokowac Galaxy w Niemczech.
Wszyscy wybieraja iPada oraz Androidy wiecie czemu? Bo nie ma dobrego tabletu z Windowsem.
Oto raport przeprowadzony na mieszkancach USA oraz Chin jaki system by wybrali:

Ludzie chcą tabletów z Windowsem bardziej, niż z każdym innym systemem [mywindows8.pl]

Jobs zmarł i tyle, był z pewnoscia swietnym marketingowcem bo potrafil wcisnac te swoje drogie gowna takim rzeszom, malo tego skubac ich jeszcze potem na aktualizacjach czy programach, ktore w innych systemach sa za darmo w standardzie.

addict
addict
Na Iphony narzekaja ludzie ktorych na nie nie stac i maja tanie badziewie, ale takie zycie nie kazdy moze miec to co najlepsze.

C
C Offline
Originally Posted by andegawen
na dodatek cale to Apple robi owieczkom wode z mozgu ze kupujac naleza do elity a o niedociagnieciach cisza

Rany, co za bzdury, lol. smile Tak, ludzie dają sobie wodę z mózgu robić i kupują jakieś gówniane produkty bo ktoś im wmówił że mogą się wywyższyć w ten sposób. smirk Naprawdę w takie bajeczki wierzysz? cool

Sukces Apple'a polega na tym, że robi rewelacyjne produkty. Popracuj na ich systemie operacyjnym przez miesiąc a zapomnisz, że coś takiego jak Windows kiedyś istniało. Dołącz do tego iPhone'a, a reszta komórek przestaje się w ogóle liczyć. Teraz iPad się sprzedaje jak ciepłe bułeczki, a reszta firm tylko naśladuje to co Apple zaczęło bo gdyby nie Apple to nikt by na ich tablety nie spojrzał nawet, w ogóle ten segment rynku by nie istniał.

Jak chcesz się "dowartościować" to idziesz do takich firm jak Vertu czy Bang & Olufsen. Jak chcesz coś co działa, i to świetnie, to idziesz do Apple'a.

C
C Offline
Originally Posted by Self-Confident
iphony to taki szit jakich malo, a teraz jeszcze 4S to gwozdz do trumny

Jasne, tylko że każda inna firma będzie patrzeć z zazdrością jak cały świat ustawia się w kolejce niczym po kiełbachę za komuny, z tą różnicą ze zamiast kilku godzin to niektórzy będą musieli czekać miesiącami. Ciekawe jaki jest over/under nie w tygodniach ale w miesiącach na możliwość znalezienia w sklepie iPhone'a 4S do kupienia. Będą znikać w godzinę po każdej dostawie. W Singapurze to czuję, że dopiero w maju wejdę do jakiegoś sklepu Apple nie widząc napisu "Sorry, no iPhone 4S in stock". smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
a ja problemu nie mam z tkimi rzeczami jak iPhony i inne pady Poprstu mnie nie interesuje cos co dziala na dotyk bo np z samochodu nie potrafie z tego zadzwonic Chcialem sie przekonac do dotykowych telefonow ale ... no nie idzie Prawda jest taka ze nie mialem do czynienia z niczym co jest firmy Apple wiec moze jestem na tyle zacofany od razu mowie ze nie jestem starej daty tongue bo mam 25 lat smile

AVE LAZIO
AVE LAZIO
user [email protected]

1-szy i ostatni raz przy jej obecnosci boksowalem.
karny dla Sydney i mój over 0.5 ht frown

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
4S to porażka i nawet, nawet fanboye przyznaja ze czekali na 5 i na cos "rewolucyjnego" (czyli cos co inne firmy maja od 2 lat, ale Apple powie ze to nowosc)
a ci stojacy w kolejakch moga sobie nawet robic tauaze na ryju z logiem jablka, sa takimi samymi fanatykami jak mocherowe berety wyznajace Rydzyka, w obu przypadkach to gówno opakowane w ładny papier smile

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Kolejny "wysyp" idiotów na forum smirk

Szkoda, że nie da się przeprowadzać selekcji wstępnej nowym, chcącym do nas dołączyć...

A
A Offline
Draper i Smodis
pieprzone głąby
pudło za pudłem i klasycznie 1 pkt zbrakło blush

wieczny student
wieczny student
ja pierdolę, co te ku.rwy z gwizdkami dzisiaj odpier.dolili puke
taka Polonia zamiast mieć dzisiaj +3 nad Wisłą to ma -2. Przez sędziów stracili w stosunku do Wisły 5 punktów. I to takie wałki, że nawet jak naszą ligę to dawno takich nie było blush

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Robert Maaskant

Nie widziałem żadnego faulu przy naszej pierwszej bramce. Nic się nie wydarzyło, nikt nikogo nie dotknął a piłka wpadła do siatki. Nie rozumiem skąd te protesty.

laugh laugh laugh laugh

Chyba by się przydała wizyta w Vison Expres dla pana " 3 minuty od Ligi Mistrzów"

Strona 2 z 16 1 2 3 4 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, JelineK, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, betowiec, burbon, aker, Akhu, bukma, 11kera11, rymoholik, Lukasz111, ElNinho[mmdea]), 1,298 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,223
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025