|
|
old hand
|
|
old hand
Ile śmiga od nich 1 wypłata na konto bankowe ? Depo paysafecard no i jakie dokumenty chcą  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile śmiga od nich 1 wypłata na konto bankowe ? Depo paysafecard no i jakie dokumenty chcą  ? ref
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tam z rok a tu prosze  Cały zespół bet-at-home.com życzy Tobie w tym szczególnym dniu wszystkiego najlepszego oraz dużo szczęścia! By nie zostać gołosłownym do życzeń przygotowaliśmy również prezent, dzięki któremu szczęście jest na wyciągnięcie ręki: Darmowy bon o wartości 40 PLN! Spraw by urodziny stały się najszczęśliwyszym dniem w Twoim życiu, wykorzystaj ten darmowy bon jeszcze dziś i wygraj! Trzymamy za Ciebie kciuki! lanie z ich strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tam z rok a tu prosze  Cały zespół bet-at-home.com życzy Tobie w tym szczególnym dniu wszystkiego najlepszego oraz dużo szczęścia! By nie zostać gołosłownym do życzeń przygotowaliśmy również prezent, dzięki któremu szczęście jest na wyciągnięcie ręki: Darmowy bon o wartości 40 PLN! Spraw by urodziny stały się najszczęśliwyszym dniem w Twoim życiu, wykorzystaj ten darmowy bon jeszcze dziś i wygraj! Trzymamy za Ciebie kciuki! lanie z ich strony  postep z 10 na 40 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie dobre promo obrot 3x 1,50 musi byc kilka kursow np 1.2 itp czy min kurs 1.5 orientuje sie ktos? bo w mailu bylo tylko ze 3x 1.5
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Gratuluje,Ty to masz szczescie,mi juz trzy raz z rzedu na urodziny tylko zyczenia przyslali 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Witam dostał ktoś z was na meila propozycje bonusu 50% do 200 euro? Obrót 3xdepozyt+bonus po kursie @1,70.Można AKO  Jest sens tam u nich grać i bawić się w ten bonus?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jaki sens w kwesti bonusa nie wiem ale ja tam gram kursy dużo niższe niz u konkurencji ale za to praktycznie brak limitów . Ja od tego buka zaczynałem przygoe z bukmacherką i dalej jestem z niego zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto, jak dawali jakiś czas temu takie bonusy na reload dla wszystkich, to ludzie że tak nieładnie powiem całymi rodzinami to brali
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
warto, jak dawali jakiś czas temu takie bonusy na reload dla wszystkich, to ludzie że tak nieładnie powiem całymi rodzinami to brali Bo rodzinie trzeba zawsze ...pomagać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile teraz idzie wyplata na MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze dosc szybko wyplacaja kaska juz jest a maila jeszcze nie ma ,czekalem nie sprawdzajac konta MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiecie czy kazdy moze skorzystac z tej oferty 50% wplaty do 750 zl czy tylko odbiorcy ? probowal moze ktos ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tylko odbiorcy maila, na 100%.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze dosc szybko wyplacaja kaska juz jest a maila jeszcze nie ma ,czekalem nie sprawdzajac konta MB wypalacaja w weekendy BRAWO , aczkolwiek trwalo to jeden dzien roboczy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A ktoś powie coś na temat balance betting i podejrzenia o balance betting? Furtka w regulaminie dla buka, tylko zero wyjaśnień dla gracza...
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Witam.Wypłacal ktos z was ostatnio na konto bankowe?Czekam od wtorku na kase od nich i ani widu ani słychu...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam!
mam prosbe o pomoc znawcow tenisa i zasad rozliczania w tej firmie. sytuacja wyglada nastepujaco: wczorajszy mecz zagrany na live na Clement - Bogomolov na 1 jednak jak wiadomo przy pilce meczowej Bogomolov poddal sie , nie byla to dyskwalifikacja sedziego ( za brak kontynuowania serwisu - bo moglo to tak wygladac) bo wowczas bukmacher mial by racje - zastrzegaja sobie dyskwalifikacje do zwrotow. Jednak uznanie jako krecz.
w tym przypadku odpowiedz od bukmachera
kupon został anulowany a postawiona stawka zwrócona na konto gracza. Powodem tego był krecz. Regulamin naszego serwisu (punkt C.2.) mówi:
„W przypadku rozliczania zakładów na żywo ważne są zasady oddawania zakładów (art. 2), wyjątkiem jest rezygnacja zawodnika podczas trwania meczu tenisa – wszystkie nierozliczone zakłady uznaje się wtedy za nieważne i następuje zwrot stawki na konto gracza.“
czy tu nie nastepuje zaprzeczenie samemu sobie? czy ja cos zle czytam? zasada oddawania zakładów (art. 2), wyjątkiem jest rezygnacja zawodnika podczas trwania meczu tenisa
czyli jak dobrze rozumiem , w kazdym innym sporcie bylaby zasada oddawania zakladu ale nie w tenisie bo jest wyjatkiem ( czyli krecz na zakladzie postawionym na zywo jest przegrana tegoz zawodnika wg mnie)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po dlugich dywagacjach na czacie , wymyslil MR bet-at-home, ze oddawanie zakladow = postawienie zakladu wiec w regulaminie wynika z tego ze pisza o czyms najnormalniejszym - zeby moc byc rozliczanym trzeba miec postawiony zaklad  ciekawe teraz do czego dalsza czesc w postaci slow " wyjatkiem jest...." nie wiem czy do LGA jest sens pisania bo tu wszytsko BAH moze wymyslec im
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|