|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
ps.Jak ktoś jakimś cudem nie widział Rec to dzisiaj na ale kino ma okazję Słyszałem o tym filmie, ale jakoś go ominąłem bo nie sądziłem że będzie dobry. Polecasz go? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps.Jak ktoś jakimś cudem nie widział Rec to dzisiaj na ale kino ma okazję Słyszałem o tym filmie, ale jakoś go ominąłem bo nie sądziłem że będzie dobry. Polecasz go?  hmmm nie jest to film który polecam z czystym sumieniem,ale i nie odradzam bo pomysł ciekawy,realizacja też niestandardowa jak ktoś ma dobre kino domowe obejrzy go sam (to dla mnie podstawa oglądania horroru) to może przypadnie do gustu :)Co kto lubi, myślę że warto przetestować jak ktoś nie widział.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ps.Jak ktoś jakimś cudem nie widział Rec to dzisiaj na ale kino ma okazję Słyszałem o tym filmie, ale jakoś go ominąłem bo nie sądziłem że będzie dobry. Polecasz go?  Nie widziałeś REC ?? Conrad, nie rób sobie jaj, oglądaj koniecznie. Tak jak pisano powyżej, głośno i po ciemku, ma klimat
|
|
|
|
|
|
|
Serio, wydawało mi się to na kolejny klon podobnych filmów z serii ktoś kogoś więzi, stąd nie przyjrzałem się niemu dłużej. Skoro głośno i po ciemnu to na samolocie pewnie odpada? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jak to z horrorem żeby poczuć klimat trzeba stworzyć do tego warunki ,,,,Ja takie filmy oglądam sam,po ciemku,głośno ,,,,albo wcale ps. Przy wyżej wymienionych warunkach nawet 'Nie do wiary' na tvn budziło niezłego stracha  Ten gość z muszką i ta muzyka normalnie poezja.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Serio, wydawało mi się to na kolejny klon podobnych filmów z serii ktoś kogoś więzi, stąd nie przyjrzałem się niemu dłużej. Skoro głośno i po ciemnu to na samolocie pewnie odpada?  odpada, żal filmu 
|
|
|
|
|
|
|
Muszę ten Rec obejrzeć jak będę sam, w spokoju, bez budzenia innych.
Na razie planuję obejrzeć drugi sezon remake'u "V" no i zastanawiam się czy ten "Outcasts" może być dobry.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i znowu kolejny przyklad geniuszu TVP. 21:10 Kocham cie Polsko 22:40 kocham cie Polsko extra  22:50 Rambo II 00:35 To ja złodziej (bardzo fajny film)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Wentyl"
|
|
a.k.a. "Wentyl"
i znowu kolejny przyklad geniuszu TVP. 21:10 Kocham cie Polsko 22:40 kocham cie Polsko extra  22:50 Rambo II 00:35 To ja złodziej (bardzo fajny film) Dokładnie, ogłupiają ludzi programami typu "Kocham ci Polsko" a dobry film obejrzą nieliczni, bo reszta już śpi o tej porze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogląda ktoś ten serial: the League"The League" to serial komediowy, który opowiada o grupie przyjaciół i ich rodzinach. Łączą ich wspólne rozgrywki Football Fantasy League, czyli wirtualne mecze z prawdziwymi, profesjonalnymi zawodnikami. (foxtv.pl) Zastanawiam się czy warto Warto?
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Muszę ten Rec obejrzeć jak będę sam, w spokoju, bez budzenia innych. Koniecznie  ! Z nowej fali horrorów jeden z lepszych. Fabuła powtarza wiele wątków z innych horrorów, ale sam pomysł i wykonanie ciekawe 8/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i znowu kolejny przyklad geniuszu TVP. 21:10 Kocham cie Polsko 22:40 kocham cie Polsko extra  22:50 Rambo II 00:35 To ja złodziej (bardzo fajny film) Natomiast Tvn w godzinach szczytu puścił ostatnio 'Ciacho'---aż żal było patrzeć na aktorów że muszą grać w takim gównie. Sam nie wiem co gorsze 'Ciacho' czy 'Gulczas a jak myślisz' ale obydwu sprawiedliwie daję 2/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20:45 Kino Polska 'Kanał' widział ktoś,warto? Rok '57 powstania filmu sugeruje jedno że gra aktorska będzie dobra (nawet nie sprawdzałem obsady-zakładam w ciemno bo właściwie wszystkie starsze filmy czy seriale polskie urzekały mnie 'niemroczczyzną' - to taki neologizm z mojej strony ,wyraz powstał od nazwiska braci Mroczków). Opinie są mieszane i wiele z nich odnoszę takie wrażenie że wynika z antypatii do Wajdy a nie chcę się tylko tym sugerować,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Perfect Host [ Linked Image] Opis filmu Warwick Wilson jest Gospodarzem Idealnym. W wieczór, gdy do swojego domu wpuszcza Johna Taylora , poszukiwanego przez policję za napad na bank przestępcę, ma organizować kolację dla swoich przyjaciół. I nikt i nic nie stanie mu na przeszkodzie, żeby dobrze wszystkich ugościć. Nawet osoba, która grozi mu nożem. tak posrany, chory film z elementami thrilleru ,czarnej komedii, troche dramatu, że ...ja to "kupiłem" ,Dla mnie b dobry 8/10. dodam tylko ,że film mało znany,z niskim budżetem. Polecam.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
20:45 Kino Polska 'Kanał' widział ktoś,warto? warto. teraz człowiek kmini nad kredytem, plazmą, beemką. a 70 lat temu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drive genialny, klimatyczny film jak pisali przedmówcy Coronach mnie przekonał i się nie zawiodłem 9/10 dokładnie, ja właśnie skończyłem oglądać, dla mnie kino prawie perfekcyjne -w swoim gatunku, muzyka to juz kurwa szaleństwo, Oskar za najlepsza muzyke pewka Do tego jeden z moich ulubionych aktorów-Ryan Gosling, zagrał świetnie. 9-9,5/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Perfect Host Opis filmu Warwick Wilson jest Gospodarzem Idealnym. W wieczór, gdy do swojego domu wpuszcza Johna Taylora , poszukiwanego przez policję za napad na bank przestępcę, ma organizować kolację dla swoich przyjaciół. I nikt i nic nie stanie mu na przeszkodzie, żeby dobrze wszystkich ugościć. Nawet osoba, która grozi mu nożem.
tak posrany, chory film z elementami thrilleru ,czarnej komedii, troche dramatu, że ...ja to "kupiłem" ,Dla mnie b dobry 8/10. dodam tylko ,że film mało znany,z niskim budżetem. Polecam. Namówiłeś mnie  Uwielbiam takie filmy i czuję że się nie zawiodę.
|
|
|
|
|
|
|
Powinien Ci się spodobać niemiecki film "Funny Games". Kiedyś włączyłem go w sypialni myśląc, że za 5 minut zasnę, a tu zamiast spać to obejrzałem go w całości.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
ja uwielbiam tego typu filmy. Właściwie tylko dreszczowce oglądam . Ostatnio widziałam : ''Patologia'' i ''Dobrzy sąsiedzi''.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym stylu polecam też "Les 7 jours du Talion" "Chirurg, ojciec zgwałconej i zamordowanej ośmiolatki informuje policję, że przez siedem dni będzie torturował mordercę, a następnie go zabije."
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|