Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 23 z 23 1 2 21 22 23
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Al Pacino
Originally Posted by Wojtas_
czuje, ze Twoje 61 postow jest tylko o mnie, trafil mi sie wlasny jednoosobowy fanclub grin

Dobrze czujesz tym razem , już póżno czas na zdrowy sen w dzień tu wrócę sprawdzić czy jest widoczna poprawa twojego podejścia do ludzi , papa

Pozostałym userm Dobrej Nocy życzę smile

wyjatkowo troskliwie i milo Cie traktuję dzisiaj, docen to tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtas_
Originally Posted by anfa_
Modena zatrudniła Richarda Nemeca bo im srodkowych brak także lepiej uważać na ich dyspozycję.

Nemec kiedys fajnie pogrywal, teraz to juz ostatnie podrygi jego, ciekawe tylko ile zajmie mu czasu dojscie do jakotakiej formy

Ale to chyba krótkoterminowa umowa, jakoś do listopada raptem? smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
dokladnie do 6 listopada, takze wlasnie zastanawia mnie jego przydatnosc zespolowi skoro ostatnio nie gral chyba nigdzie, a latka leca

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No właśnie, to już w ogóle śmieszne wink

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
buu trollek sobie poszedl, a jutro nie wiem czy bede miec czas popisac z moim ulubiencem frown

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
o kurka ale tu zabawnie było laugh

A
journeyman
journeyman
A Offline

[Linked Image]

co dzień, dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo... ale z nim,i jadą już 2-0
nie raz już ci ludzie to wypominali

Nie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać, zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu, przestań pozować. Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy.

Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego, nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca, ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać, poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki, próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny (nie mnie:), ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat, bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku doświadczenia, wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi.

Strona 23 z 23 1 2 21 22 23

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man, rymoholik, Sensei, aker, ElNinho[mmdea], ANZELMO, alfa), 3,116 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,839,922
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026