|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja korzystam na Ipli i bardzo dobra końcówka JSW na zagrywce, katastrofa Serafina. Tam się jakiś abonament wykupuje? Jak to wygląda powiedzmy na miesiąc? Czy mecze pojedyncze trzeba? Bez zarzutów chodzi?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
MACZETA MI SIE KURWA W KIESZENI OTWORZYLA JAK ZOBACZYLEM, ZE PRZEGRALI TEGO SETA grales 1.01 na lotosy ?!  Gralem +1,5 seta na lotos. Przy 1-1 widzialbym szanse na wejscie tego, a w razie czego kontra. A teraz? A teraz JW za 3 punkty raczej wygra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja korzystam na Ipli i bardzo dobra końcówka JSW na zagrywce, katastrofa Serafina. A z czym to sie je? Platna ta ipla? Jak to wyglada w skrocie? Duzy obraz w ogole, dobra jakosc? Sory za offtopa, ale moze warto to miec bo polsat dzis dal ciala nie pokazujac Jsw...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem Ci stary, ze jak dla mnie to jest rewelacyjna opcja. Co miesiąc sobie kupuje za 14.99 pakiet i mam cały sport jaki leci w PS za darmo. Do tego mecz PLS których nie ma w tv z taką dziwną tablicą punktową amatorską.  Ogólnie bardzo polecam za taką cene.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech w 3 pokażą klase tak jak to było na klubowych mistrzostwach świata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja korzystam na Ipli i bardzo dobra końcówka JSW na zagrywce, katastrofa Serafina. A z czym to sie je? Platna ta ipla? Jak to wyglada w skrocie? Duzy obraz w ogole, dobra jakosc? Sory za offtopa, ale moze warto to miec bo polsat dzis dal ciala nie pokazujac Jsw... To samo zaczęło mnie nurtować. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha jest jakoś EXTRA w cenie tego pakietu więc sport chodzi jak w TV. Może odrobinę gorzej ale ogląda się bez zarzutów, bez ścięć, wszystkiego. Obraz na full screenie 24 cale jest zacny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem Ci stary, ze jak dla mnie to jest rewelacyjna opcja. Co miesiąc sobie kupuje za 14.99 pakiet i mam cały sport jaki leci w PS za darmo. Do tego mecz PLS których nie ma w tv z taką dziwną tablicą punktową amatorską.  Ogólnie bardzo polecam za taką cene. Hm to darmo taka opcja. Obecnie mam problemy z kablówką i już mnie drażni te latanie po streamach. A powiedz jeszcze jak jakościowo to wygląda? Nie przycina transmisja tak jak na streamach? Spokojnie na cały ekran można dać? Dzięki za info. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korever podaj maila to Ci mógłbym dać kod abonamentu do sprawdzenia. Jak Ci podpasuje to sobie wykupisz jak nie to po prostu nie korzystaj z tego bo tylko jedna osoba może. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha jest jakoś EXTRA w cenie tego pakietu więc sport chodzi jak w TV. Może odrobinę gorzej ale ogląda się bez zarzutów, bez ścięć, wszystkiego. Obraz na full screenie 24 cale jest zacny. Na taką odpowiedź liczyłem.  Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto tam tak szalał na zagrywce gdy JSW odrobiła tą strate?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Powiem Ci stary, ze jak dla mnie to jest rewelacyjna opcja. Co miesiąc sobie kupuje za 14.99 pakiet i mam cały sport jaki leci w PS za darmo. Do tego mecz PLS których nie ma w tv z taką dziwną tablicą punktową amatorską.  Ogólnie bardzo polecam za taką cene. Hm to darmo taka opcja. Obecnie mam problemy z kablówką i już mnie drażni te latanie po streamach. A powiedz jeszcze jak jakościowo to wygląda? Nie przycina transmisja tak jak na streamach? Spokojnie na cały ekran można dać? Dzięki za info.  opoznienie jest duze ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W żadnym wypadku żadnych ścięć a do tego masz taki pasek na dole i w każdej chwili możesz sobie przewinąć do jakiegoś momentu spotkania. Jak ktoś się interesował NBA i oglądał na League Pass ligę w nba.com to mniej więcej tak to wygląda.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W żadnym wypadku żadnych ścięć a do tego masz taki pasek na dole i w każdej chwili możesz sobie przewinąć do jakiegoś momentu spotkania. Jak ktoś się interesował NBA i oglądał na League Pass ligę w nba.com to mniej więcej tak to wygląda. ooo, good news;) tez wlasnie cierpie na brak PS i PSE;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Opóźnienie niecałe 2 sekund z tv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sieyahh o widzisz dzieki za informacje, kilku osobom sie przyda  Ciekawa sprawa w takim razie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korever podaj maila to Ci mógłbym dać kod abonamentu do sprawdzenia. Jak Ci podpasuje to sobie wykupisz jak nie to po prostu nie korzystaj z tego bo tylko jedna osoba może.  Luz, poradzę sobie. Ale dzięki za chęci 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
rowniez dziekuje za ciekawa lektorkę ... pomysle by skorzystac z tego 
|
|