|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Napoli 1x czy MU handi -2 ? Co poradzicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napoli 1x czy MU handi -2 ? Co poradzicie? MU i to zdecydowanie.
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Podbeskidzie-Grypa Żołądkowa 0:1 póki co 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. A nie wiecie właśnie czy wystąpili z Parmą pierwszym składem ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. dokładnie zgadzam sie Napoli troche przygasło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. A nie wiecie właśnie czy wystąpili z Parmą pierwszym składem ? Napoli (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro; Aronica; Maggio, Inler; Gargano; Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani. Rezerwowi: Rosati, Fernandez, Zuniga, Dzemaili, Mascara, Santana, Lucarelli.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sląśk dawac handi ! Pobrane wcześniej kurs 5.50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. To chyba oczywiste ze szykowali sie na dzis. Popatrz co zrobili dokladnie tak samo 3 dni przed meczem LM w lidze 24 wrzesnia.. remis 0-0 u siebie z Fiorentina i dokladnie po tych 3ch dniach zrobili u siebie Villareal 2-0, wiec to nie jest akurat zaden argument.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. To chyba oczywiste ze szykowali sie na dzis. Popatrz co zrobili dokladnie tak samo 3 dni przed meczem LM w lidze 24 wrzesnia.. remis 0-0 u siebie z Fiorentina i dokladnie po tych 3ch dniach zrobili u siebie Villareal 2-0, wiec to nie jest akurat zaden argument. Villareal jest bez formy od jakiego czasu.. w meczu z Parma grali podst. 11 u siebie.. watpie zeby odpuszczali... Bayern pokonal MC i Villareal a Napoli remis i wygrana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. To chyba oczywiste ze szykowali sie na dzis. Popatrz co zrobili dokladnie tak samo 3 dni przed meczem LM w lidze 24 wrzesnia.. remis 0-0 u siebie z Fiorentina i dokladnie po tych 3ch dniach zrobili u siebie Villareal 2-0, wiec to nie jest akurat zaden argument. Villareal jest bez formy od jakiego czasu.. w meczu z Parma grali podst. 11 u siebie.. watpie zeby odpuszczali... Bayern pokonal MC i Villareal a Napoli remis i wygrana Ale co to jest za argument "pokazali u siebie w lidze z 1-2 Parma jacy sa slabi"? Tak samo ja moge napisac, zobacz jak zrobili u siebie Milan 3-1. Bezsensowna licytacja.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zacząłem mieć wątpliwości co do Bayernu... co pograliście ? ja zagralem.. sa w takiej formie ze Napoli niepowinno im zagrozic... Napoli pokazalo ostatni w lidze moce... 1-2 z Parma u siebie.. To chyba oczywiste ze szykowali sie na dzis. Popatrz co zrobili dokladnie tak samo 3 dni przed meczem LM w lidze 24 wrzesnia.. remis 0-0 u siebie z Fiorentina i dokladnie po tych 3ch dniach zrobili u siebie Villareal 2-0, wiec to nie jest akurat zaden argument. Villareal jest bez formy od jakiego czasu.. w meczu z Parma grali podst. 11 u siebie.. watpie zeby odpuszczali... Bayern pokonal MC i Villareal a Napoli remis i wygrana Raz się żyje  zagram normalnie 2, bez żadnych kombinacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie wiecej szans na wygranie ma Bayern niz Napoli na nieprzegranie meczu.
Villareal jest bez formy od jakiego czasu.. w meczu z Parma grali podst. 11 u siebie.. watpie zeby odpuszczali...
Bayern pokonal MC i Villareal a Napoli remis i wygrana[/quote]
Ale co to jest za argument "pokazali u siebie w lidze z 1-2 Parma jacy sa slabi"? Tak samo ja moge napisac, zobacz jak zrobili u siebie Milan 3-1. Bezsensowna licytacja. [/quote]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie wiecej szans na wygranie ma Bayern niz Napoli na nieprzegranie meczu.
sorka... zle skasowalem.. quote
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dla mnie Napoli-Bayern
nie do grania gdybym mial na sile cos zagrac
to zdecydowanie w strone Napoli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dla mnie wiecej szans na wygranie ma Bayern niz Napoli na nieprzegranie meczu To chyba oczywiste że jak Baya wygra to Napoli przegra 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Czym sie rozni
Napoli strzeli 1.51
Bayern straci bramke 1.53
:>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie wiecej szans na wygranie ma Bayern niz Napoli na nieprzegranie meczu To chyba oczywiste że jak Baya wygra to Napoli przegra  nie umiesz chyba czytac ze zrozumieniem... 1X-2 35%-65% teraz rozumiesz? tak oceniam szanse
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Czym sie rozni
Napoli strzeli 1.51
Bayern straci bramke 1.53