|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak musiało być po dwóch maratonach Karo, teraz Isia  nie stawiam tylko oglądam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Originally Posted By: TriumfWoli Originally Posted By: Drizzd91 na chlopski rozum: Aza lokata, Kvitka raczej izi no chyba ze zacznie grac jak z Verka ostatnie 5 gemow oraz Zvonka ktora dzisiaj calkiem niezle sie zaprezentowala ale to ciagle Zvonka ktora ma OLBRZYMI kompleks Agi oraz slaba psyche.
WTA na chłopski rozum !? laugh
Na chłopski rozum to dzisiaj zvonka powinna dostac baty po tym co pokazała wczoraj.
Na chłopski rozum to nie wali sie przez dwa sety prosto w przeciwnika,co dzisiaj uczyniła Wozniacka.
Tu nie ma nic na chłopski rozum.
Tylko nijak ma sie wczorajszy mecz do meczu dzisiejszego Zvonki i Pushniackiej. 2 Totalnie inne style gry, Kvitka aktualnie najlepsza strzelba WTA, ktora tak miksowala gre(z roznym skutkiem) ze Zvonce szybko sie palnik zapalil. A z Wozniacki gra jest prosta jak budowa cepa, przebijasz, przebijasz az wygrasz punkt, zrobisz UE albo Wozna, raz na ruski rok Wozna trafi jakiegos winnersa czy asa. Zero dropshotow, gra przy siatce katastrofalna jak sie patrzy na inne dziewczyny pod tym wzgledem, tylko regularnosc albo az posiada Pushniacki. na chlopski rozum izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... nie no kurwa o czym ty pierdolisz wygraj sobie 2 turnieje i graj w nastepnym na 100% bedziesz wypoczety człowieku wez sie ogarnij Bartoli powinna ten turniej wygrac a co mnie ma to teraz ochodzic ze nie wygrała Soory za przekleństwa ale nie mogłem juz wytrzymac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic tu nie ma na chlopski rozum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam panowie ja dzisiaj all in Kvitova+Aza  
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
zgralem na vere licze na krecz 
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... nie no kurwa o czym ty pierdolisz wygraj sobie 2 turnieje i graj w nastepnym na 100% bedziesz wypoczety człowieku wez sie ogarnij Bartoli powinna ten turniej wygrac a co mnie ma to teraz ochodzic ze nie wygrała Soory za przekleństwa ale nie mogłem juz wytrzymac wszystko zweryfikuje kort powodzenia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... nie no kurwa o czym ty pierdolisz wygraj sobie 2 turnieje i graj w nastepnym na 100% bedziesz wypoczety człowieku wez sie ogarnij Bartoli powinna ten turniej wygrac a co mnie ma to teraz ochodzic ze nie wygrała Soory za przekleństwa ale nie mogłem juz wytrzymac Panuj nad emocjami, bez tego w bukmacherce nic nie osiągniesz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kvitova fajnie zagrała a teraz pokaże Aga co potrafi:P
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Miażdzące teksty śmigają 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
nie@zabawny tu sami doświadczeni typerzy a ty z takimi banałami wyjeżdżasz.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... nie no kurwa o czym ty pierdolisz wygraj sobie 2 turnieje i graj w nastepnym na 100% bedziesz wypoczety człowieku wez sie ogarnij Bartoli powinna ten turniej wygrac a co mnie ma to teraz ochodzic ze nie wygrała Soory za przekleństwa ale nie mogłem juz wytrzymac Panuj nad emocjami, bez tego w bukmacherce nic nie osiągniesz  leże
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... nie no kurwa o czym ty pierdolisz wygraj sobie 2 turnieje i graj w nastepnym na 100% bedziesz wypoczety człowieku wez sie ogarnij Bartoli powinna ten turniej wygrac a co mnie ma to teraz ochodzic ze nie wygrała Soory za przekleństwa ale nie mogłem juz wytrzymac Panuj nad emocjami, bez tego w bukmacherce nic nie osiągniesz a czy ja klne na zakłady? ty mnie wyprowadziłes z równowagi a nie buk Bartoli tez jej pewnie oddała Beijing i Tokyo gdzie Aga miała to w swojej psychice ze ten ostatni musi koniecznie wygrac
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
o nie tylko nie Srączy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beijing Jaki internacjonał
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut wpadnij na mecz.pl po meczu podzielisz się z nami tym produktem po promocyjnej cenie.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
O nie tylko nie Sikora, już zasadził milion kary Szarapowej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beijing Jaki internacjonał hehe
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut potem będzie na zvonke 3.5 po pierwszym secie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|