|
|
old hand
|
|
old hand
Kvitova weźmie kase za wygrany mecz 2:1 ! Isia kaskę za awans do półfinału ! Wszyscy będą zadowoleni !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
coś mi się widzi że ten awans Agi to by było za piękne... Kvitova jak zagra na tym poziomie jak w 1-szych dwóch meczach to będą wióry leciały
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz wszyscy licza ze Kvitka bedzie kombinowac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o 17.30 jutro zagraja , wiec o 19.30 bedzie wiadomo i tyle , jak awansuje do 1/2 finalu Masters , ciort wie jakim fuksem , to Papa Radwanski zostanie zredukowany do roli masażysty.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A ja powtarzam swoje Aga ma run 36 meczów pod rząd gdzie ugrała min. 1 seta więc czemu jutro ma nie ugrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 17.30 jutro zagraja , wiec o 19.30 bedzie wiadomo i tyle , jak awansuje do 1/2 finalu Masters , ciort wie jakim fuksem , to Papa Radwanski zostanie zredukowany do roli masażysty. Czy Ty na serio myślisz,że Papa Radwański nie pociąga za sznurki? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wożniacka juz out na 100%? Dokladnie tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja powtarzam swoje Aga ma run 36 meczów pod rząd gdzie ugrała min. 1 seta więc czemu jutro ma nie ugrać? Dokładnie, poza tym to tylko kobiecy tenis i równie dobrze Aga może zjeść Kvitovą 2-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra panowie no po prostu muszę przypomnieć najważniejsze cytaty na QC dzisiejszego dnia  1.Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... (przy 15-40 pokazała ze jej nie ma  ) 2.A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut 3.Koniec napinek każdy gra na co ma ochotę. Ci co grubo zagrają Verę mogą sobie jutro zrobic wolne, ci co na Agę tuż po meczu bedą musieli szybko do kuchni szykować na rano kanapki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o 17.30 jutro zagraja , wiec o 19.30 bedzie wiadomo i tyle , jak awansuje do 1/2 finalu Masters , ciort wie jakim fuksem , to Papa Radwanski zostanie zredukowany do roli masażysty. Czy Ty na serio myślisz,że Papa Radwański nie pociąga za sznurki?  na serio myśle że pociąga za sznurki.. ale tylko i wyłącznie jak wiąże buty rano.. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mnie dziś rozwalał komentator na Eurosporcie to był chyba Sikora o ile się nie myle : Z tego co zapamiętałem : "Pan Semafor wywołał aut" - o sędzi liniowym po aucie Isi przy 4-5 w 3-ecim albo Zvonareva podbiega przy 6-5 dla Isi to prostego drive woleja do zabicia pusty kort , wyrzuca piłka a wszechwiedzący komentatojro "To było do przewidzenia"  albo po kolejnem aucie zvonarevej z prostej piłki pod siatką : "Toż taką piłke to mały chłopiec by skończył było tego wiecej , walił dziś tekstami aż miło komentatorek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na jutro Machado + Bogomolov 1.75 poszło 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra panowie no po prostu muszę przypomnieć najważniejsze cytaty na QC dzisiejszego dnia  1.Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... (przy 15-40 pokazała ze jej nie ma  ) 2.A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut 3.Koniec napinek każdy gra na co ma ochotę. Ci co grubo zagrają Verę mogą sobie jutro zrobic wolne, ci co na Agę tuż po meczu bedą musieli szybko do kuchni szykować na rano kanapki Wierz lub nie ale ja na tym meczu skosiłem ładne siano... A jak juz sie bawisz w cytaty to bądz konsekwentny i dołącz te z wcześniejszych dzisiejszych meczy ale wczorajszych gdzie jako jedyny odważyłem sie zagrac "pod prąd" Oj musiało wtedy zaboleć skoro próbujesz sie w ten sposób dowartościowywać Pozdrawiam i udanych typów życzę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra panowie no po prostu muszę przypomnieć najważniejsze cytaty na QC dzisiejszego dnia  1.Psycha Agi kiedy "musi"....Przypomnijmy sobie mecz o wszystko z Saforową z Moskwy...Gdyby nie pomoc bartoli to by jej tu nie było... (przy 15-40 pokazała ze jej nie ma  ) 2.A teraz prawdziwi mężczyżni stawiają na Vere Zvonarevą po pięknym kursie @1,85 . Promoocja wieczoru...Do zagrania jeszcze tylko przez kilkanaście minut 3.Koniec napinek każdy gra na co ma ochotę. Ci co grubo zagrają Verę mogą sobie jutro zrobic wolne, ci co na Agę tuż po meczu bedą musieli szybko do kuchni szykować na rano kanapki Wierz lub nie ale ja na tym meczu skosiłem ładne siano... A jak juz sie bawisz w cytaty to bądz konsekwentny i dołącz te z wcześniejszych dzisiejszych meczy ale wczorajszych gdzie jako jedyny odważyłem sie zagrac "pod prąd" Oj musiało wtedy zaboleć skoro próbujesz sie w ten sposób dowartościowywać Pozdrawiam i udanych typów życzę dla mnie mogłes i nawet X milionów na tym na kosic ale jakos niechce mi sie w to wierzyc jak miałes taki przekonany kontry przeciez nie były potrzebne chodzi o to jakie głupoty pleciesz mnie twoja gra nie zainteresuje i nieinteresuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygrana Agi obojetnie w jakim stosunku daje jej jutro 1-wsze miejsce w grupie? czy nie bardzo?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Piszemy o tym ju od kilku stron Krysiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mam za bardzo czasu przegladac wszystkiego dlatego pytam  wystarczylo tak lub nie..
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
De facto mecz o 1 miejsce w grupie bo porazka kvitovej spycha ją na drugie miejsce  Motywacji czeszce nie zabraknie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coś mi się widzi że ten awans Agi to by było za piękne... Kvitova jak zagra na tym poziomie jak w 1-szych dwóch meczach to będą wióry leciały Zgadza się. Kvitova nie będzie kalkulować i jeśli zagra tak jak dzis chociażby,to nie oszukujmy się ale Radwańska niepogra za dużo W dzisiejszym meczu ,ze Zvonarevej wyszła niestety chwiejna forma którą ma od czasów US Open ,spore prowadzenie i seria autów ,aż sie zygac chce. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|