|
|
$
|
|
$
o nic mają czas do 48h (normalka raz po minucie raz po 30h)
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
no mam nadzieję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje sie ktos czy everlaf wyplaca w weekendy na mb? kiedy obilo mi sie o uszy ze tak ale moze mnie pamiec mylic.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeszcze nigdy nie wypłacili mi w weekend,a wypłacam przynajmniej raz w miesiącu
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Orientuje sie ktos czy everlaf wyplaca w weekendy na mb? kiedy obilo mi sie o uszy ze tak ale moze mnie pamiec mylic. Chyba tylko raz byla taka sytuacja gdy przez 2 tygodnie mieli problem z cashierem ,ale to juz bylo dawno temu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,jak można sprawdzić obrót w betssonie z 5 spinów darmowych?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wchodzisz w zakładkę konto, i tam będzie dostępne bonusu - później widać na pasku ile zrobione i ile zostało.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ok dzięki wielkie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, wiem że na Sultan7 [ ads.mrgreen.com] jest tak,że nie trzeba wyrabiać całego obrotu, można zlecić wypłatę wcześniej (jednak odejmują kwotę bonusu) Moje pytanie jest następujące, czy Purple Lounge też posiada taką możliwość?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W weekendy bettson wyplaca kase na moneybookers ??? ile trwa taka trasnakcja ??
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
kurde, mija juz 72 godziny, a ja ciagle nie dostałem wypłaty z nordicbet, status cały czas pending
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak kasę masz z free spinów to się ociągają . Jak się upomniałem to musiałem konto zweryfikować. Ale po wysłaniu skanów wypłacili.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
co z tymi wypłatami w everlaście ?? podobno niektórym się po wejściu w konto pojawia ,,multiple accounts''. Ja to taktycznie rozgerac najlepiej żeby się nie domyślili ze mam konta wszędzie gdzie się tylko da?Czy metoda rafala08 - zeby zlecać wypłaty po kolei w każdym a nie na raz wszystkie jest chociaż w 90 % skuteczna ?
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Jak kasę masz z free spinów to się ociągają . Jak się upomniałem to musiałem konto zweryfikować. Ale po wysłaniu skanów wypłacili. no własnie wygrana z free spinów  chyba tez bede mnusiał uploadować skany 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
co z tymi wypłatami w everlaście ?? podobno niektórym się po wejściu w konto pojawia ,,multiple accounts''. Ja to taktycznie rozgerac najlepiej żeby się nie domyślili ze mam konta wszędzie gdzie się tylko da?Czy metoda rafala08 - zeby zlecać wypłaty po kolei w każdym a nie na raz wszystkie jest chociaż w 90 % skuteczna ? mi sie udało obrócic w cupidopoker... przesłałem skany w piatek, dostałem wczoraj info, że zostałem pozytywnie zweryfikowany i czekam na wypłate everleaf nie wypłaca w weekendy wiec trzeba czekac do jutra dam znac jak wypłaca
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W weekendy bettson wyplaca kase na moneybookers ??? ile trwa taka trasnakcja ?? Wyplacają... jesli to nie pierwszy raz to trwa to do dwoch - trzech godzin
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Krejzol,lepiej poczekaj i rob tak,jak proponował Rafał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co z tymi wypłatami w everlaście ?? podobno niektórym się po wejściu w konto pojawia ,,multiple accounts''. Ja to taktycznie rozgerac najlepiej żeby się nie domyślili ze mam konta wszędzie gdzie się tylko da?Czy metoda rafala08 - zeby zlecać wypłaty po kolei w każdym a nie na raz wszystkie jest chociaż w 90 % skuteczna ? mi sie udało obrócic w cupidopoker... przesłałem skany w piatek, dostałem wczoraj info, że zostałem pozytywnie zweryfikowany i czekam na wypłate everleaf nie wypłaca w weekendy wiec trzeba czekac do jutra dam znac jak wypłaca mi tez zweryfikowali a pozniej blokneli  ale powodzenia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co z tymi wypłatami w everlaście ?? podobno niektórym się po wejściu w konto pojawia ,,multiple accounts''. Ja to taktycznie rozgerac najlepiej żeby się nie domyślili ze mam konta wszędzie gdzie się tylko da?Czy metoda rafala08 - zeby zlecać wypłaty po kolei w każdym a nie na raz wszystkie jest chociaż w 90 % skuteczna ? mi sie udało obrócic w cupidopoker... przesłałem skany w piatek, dostałem wczoraj info, że zostałem pozytywnie zweryfikowany i czekam na wypłate everleaf nie wypłaca w weekendy wiec trzeba czekac do jutra dam znac jak wypłaca mi tez zweryfikowali a pozniej blokneli  ale powodzenia  dokładnie mam tą samą sytuacje. Mam zleconą wypłate ale blokade konta niby wypłata stoi od czwartku od 9 rano wiec 48 godzin mija jutro o 9 rano z innych kont przyszlo mi info,ze anulowali moje wyplaty tutaj cisza. Babka na live czacie powiedzala w piatek,ze moja wyplata jest approved (zaakceptowana) ale jak jeszcze nie malem bloku na koncie to widzial status open. Sam nie wiem co myslec.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|