|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
a dzisiejszy typ Napoleona (Lazio 1x) jest liczony jako trafiony? Bo został on podany niezgodnie z regulaminem, a mianowicie:
"Typ umieszczamy co najmniej 10 minut przed rozpoczęciem spotkania (czyli nie można zawierać zakładów live etc.)"
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
zastanówcie się w przyszłym miesiącu nad dodaniem jakiegoś innego buka z jakiego kursy będzie można brać bo straszna bida jest, bardzo ubogą mają oferte...
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
w konkursie na dziś został podany typ Man Utd 2/2, czy mogę zagrać Man Utd -1,5 czy będzie to niezgodne z regulaminem
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Danielsan raczej nie bo jest pod przeciwnika
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
orientuje się może ktoś jak wygląda tabela chociażby top 5 ?
Prośba do użytkowników jak ktoś mniej więcej śledzi sytuację i ma chociaż mglisty pogląd to niech napisze.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
sam se policz 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
co z jakimś dodatkowym bukiem z którego można by brać kursy w przyszłym miesiącu?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
tam nie ma tak podstawowych rzeczy takich jak ligi koszykówki siatkówki itd. z piłki nożnej brakuje niższych lig, można by tak wymieniać i wymieniać... nie tak powinien wyglądać typ dnia
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
to jakoś trzeba ludzi pozyskać, nikt w dzisiejszych czasach nie zarabia kasy na takich rzeczach jak największe piłkarskie ligi świata a jeśli trzeba tu brać kursy z buka z tak słabą ofertą się nic nie zmieni
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Sponsor jest jaki jest, moze z czasem sie rozwiną bardziej  . Nie sadze zeby zmiana Buka przyniosła wieksza ilośc graczy. Moga to tylko zrobić zdecydowanie większe nagrody.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
niestety zgadzam się z AG, że ten buk ma shitową ofertę. To co oni proponują na tenisie to kpina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko no ale jak chcesz widzieć więcej osób jak oferta jest na prawdę żenująca ja już o tym pisałem żeby można było brać mecze których nie ma w Redbet od innego buka po prostu tam nie ma w czym wybierać. Dodaj tylko bet365 i Tobet dla tych co graja Nasze niższe ligi zobaczysz ze więcej osób będzie brało udział w konkursie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko no ale jak chcesz widzieć więcej osób jak oferta jest na prawdę żenująca ja już o tym pisałem żeby można było brać mecze których nie ma w Redbet od innego buka po prostu tam nie ma w czym wybierać. Dodaj tylko bet365 i Tobet dla tych co graja Nasze niższe ligi zobaczysz ze więcej osób będzie brało udział w konkursie Nie no, qr.va, Redbet jest sponsorem konkursu a Ty sie pytasz czy mozna brac kursy od innego buka?  Ty wiesz w ogole na czym to wszystko polega? ile Ty masz lat ze sie o takie rzeczy pytasz???????!!!!! Ja pier***e, takie posty mnie naprawde załamują.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko no ale jak chcesz widzieć więcej osób jak oferta jest na prawdę żenująca ja już o tym pisałem żeby można było brać mecze których nie ma w Redbet od innego buka po prostu tam nie ma w czym wybierać. Dodaj tylko bet365 i Tobet dla tych co graja Nasze niższe ligi zobaczysz ze więcej osób będzie brało udział w konkursie Nie no, qr.va, Redbet jest sponsorem konkursu a Ty sie pytasz czy mozna brac kursy od innego buka?  Ty wiesz w ogole na czym to wszystko polega? ile Ty masz lat ze sie o takie rzeczy pytasz???????!!!!! Ja pier***e, takie posty mnie naprawde załamują. 10 latek no to niech się nie spodziewają ze będzie więcej osób brało udział w tym konkursie jak ten buk ma taka słaba ofertę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To czego sie mozna spodziewac a nie czego to jest inna kwestia, ale ja pisze tylko odnosnie Twojego głupiego gadania, bo to tak jakbyś spytał dlaczego w reklamie jednej firmy nie ma reklamy drugiej Ale dobrze ze chociaz podales wiek, bo teraz wiemy na czym stoimy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko no ale jak chcesz widzieć więcej osób jak oferta jest na prawdę żenująca ja już o tym pisałem żeby można było brać mecze których nie ma w Redbet od innego buka po prostu tam nie ma w czym wybierać. Dodaj tylko bet365 i Tobet dla tych co graja Nasze niższe ligi zobaczysz ze więcej osób będzie brało udział w konkursie Nie no, qr.va, Redbet jest sponsorem konkursu a Ty sie pytasz czy mozna brac kursy od innego buka?  Ty wiesz w ogole na czym to wszystko polega? ile Ty masz lat ze sie o takie rzeczy pytasz???????!!!!! Ja pier***e, takie posty mnie naprawde załamują. Ale widzę masz pojęcia o konkursach na innych Forach jest taki Aneks ze jak nie ma dostępnego meczu u sponsora to bierzemy z byle jakiego buka Ale ty najwidoczniej wiesz wszystko hehehehehehe miszczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tak powinna wygladac liczba uczestnikow w takim konkursie . Bedzie 70 - 100 uczestnikow to bedzie sponsor gdzie jest wszystko no ale jak chcesz widzieć więcej osób jak oferta jest na prawdę żenująca ja już o tym pisałem żeby można było brać mecze których nie ma w Redbet od innego buka po prostu tam nie ma w czym wybierać. Dodaj tylko bet365 i Tobet dla tych co graja Nasze niższe ligi zobaczysz ze więcej osób będzie brało udział w konkursie Nie no, qr.va, Redbet jest sponsorem konkursu a Ty sie pytasz czy mozna brac kursy od innego buka?  Ty wiesz w ogole na czym to wszystko polega? ile Ty masz lat ze sie o takie rzeczy pytasz???????!!!!! Ja pier***e, takie posty mnie naprawde załamują. Ale widzę masz pojęcia o konkursach na innych Forach jest taki Aneks ze jak nie ma dostępnego meczu u sponsora to bierzemy z byle jakiego bukaAle ty najwidoczniej wiesz wszystko hehehehehehe miszczu o qrva  czyli jedna osoba moze wziac kurs z jednego buka np 1.70, a druga poda ten sam typ z innego buka bo znajdzie 1.75 i tez jest ok?  Naprawde nie kompromituj sie juz, to moj ostatni post do Ciebie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|