|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro jakie ubytki ? Bartczak i tyle
ale z drugiej strony, jakie dno graja ci z drugiej strony, totalny hit sie szykuje
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Ojro Młoda Jaga wczoraj wygrała , dobre info podałeś szkoda że nie zdążyłem  prawde mowiac dowiedzialem sie zbyt pozno + doczytalem tez pozno...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego porównujesz Hiszpanie do Polski  Tak jest wszedzie,pameitasz beniaminka Hull ? Dlatego ze II miejsce ma roznice kilkudziesieciu pkt,co obrazuje poziom niektorych zespołów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie obejrzy obszerne skroty ze wszystkich meczow angielskiej, wloskiej czy hiszpanskiej to sie znajdzie tez co najmniej pare bledow sedziowskich. jakos ich tam sie tak nie rozdmuchuje. fakt, ze ostatnio nasi sedziowie maja ostatnio czesto gorsze dni, ale trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. huge tokiem twojego rozumowania to masz pewna posade u tego debila o nazwisku Lato swietny argument w tej sprawie. nadajesz sie na posla pisu zamiast janka  a co ma napisać jak ty twierdzisz, że nic złego się nie dzieje z polskim sędziowaniem, chociaż się nie dziwie wiedząc komu kibicujesz dzieje sie zle, ale to nie jest takie proste jak co niektorym sie wydaje. zmienic nie ma na kogo, bo ci najlepsi maja wyroki albo sa podejrzani. wiec moze to jest wybor miedzy sprzedanymi meczami a uczciwymi, ale z bledami sedziowskimi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powód do zalu wg Ciebie,to twierdzenie ze Levante nie wygra 8 spotkania pod rzad ? Prosze Cie  1X NA GRUBO uważam ze granie osasuny podając powód BO LEVANTE MUSI W KONCU jest żałosne. Nawet jesli osasuna wygra bede tak uważał  bo granie typu z taką analizą jest "samobójstwem"
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bardzo lubie Cafe Futbol...tylko gdyby tego Kołtuna wywalili...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moje grania z analizami,skonczylo sie grubym minusem od środy włącznie. Prawdopodobnie bez analizy dzisiaj cos zgarne,na to licze. Przepraszam ze zalosnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego porównujesz Hiszpanie do Polski  Tak jest wszedzie,pameitasz beniaminka Hull ? Dlatego ze II miejsce ma roznice kilkudziesieciu pkt,co obrazuje poziom niektorych zespołów. Juz lepiej jakbyś podał przykład z Hiszpani  Mianowicie chodzi mi o Betis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osobiscie majac wybierac Osasuna 1x po kursach rzedu 1.37  to juz mam na oku 2 inne typy i to po wiekszych kursach, ktore bym wolal duzo bardziej zagrac - ale to tylko moje zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie obejrzy obszerne skroty ze wszystkich meczow angielskiej, wloskiej czy hiszpanskiej to sie znajdzie tez co najmniej pare bledow sedziowskich. jakos ich tam sie tak nie rozdmuchuje. fakt, ze ostatnio nasi sedziowie maja ostatnio czesto gorsze dni, ale trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. We Włoszech się nie rozdmuchuje? Toż tam nad jedną kontrowersją debatują pół godziny i przez następny tydzień poszkodowane strony narzekają jak ich krzywdzą. no to tym bardziej. w kazdej lidze i w kazdym pewnie meczu sa bledy sedziowskie. a to, ze jedne bledy sa bardziej rozglasniane przez media a inne mniej to inna sprawa. no i jeszcze jest kwestia wagi tych bledow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego porównujesz Hiszpanie do Polski  Tak jest wszedzie,pameitasz beniaminka Hull ? Dlatego ze II miejsce ma roznice kilkudziesieciu pkt,co obrazuje poziom niektorych zespołów. Juz lepiej jakbyś podał przykład z Hiszpani  Mianowicie chodzi mi o Betis  Nie podalem,nie chcialem Cie urazic,wtedy tez zalosnie gralem na Getafe.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
jak sie obejrzy obszerne skroty ze wszystkich meczow angielskiej, wloskiej czy hiszpanskiej to sie znajdzie tez co najmniej pare bledow sedziowskich. jakos ich tam sie tak nie rozdmuchuje. fakt, ze ostatnio nasi sedziowie maja ostatnio czesto gorsze dni, ale trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. We Włoszech się nie rozdmuchuje? Toż tam nad jedną kontrowersją debatują pół godziny i przez następny tydzień poszkodowane strony narzekają jak ich krzywdzą. Akhu jedziemy za rok na Inter ? Na Serie B będą chyba tańsze bilety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osobiscie majac wybierac Osasuna 1x po kursach rzedu 1.37  to juz mam na oku 2 inne typy i to po wiekszych kursach, ktore bym wolal duzo bardziej zagrac - ale to tylko moje zdanie  Dokładnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie obejrzy obszerne skroty ze wszystkich meczow angielskiej, wloskiej czy hiszpanskiej to sie znajdzie tez co najmniej pare bledow sedziowskich. jakos ich tam sie tak nie rozdmuchuje. fakt, ze ostatnio nasi sedziowie maja ostatnio czesto gorsze dni, ale trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. We Włoszech się nie rozdmuchuje? Toż tam nad jedną kontrowersją debatują pół godziny i przez następny tydzień poszkodowane strony narzekają jak ich krzywdzą. Akhu jedziemy za rok na Inter ? Na Serie B będą chyba tańsze bilety   już bookuj bilety na samolot, to też będą po taniości
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wszystko huge mozna zmienic jak nie na jutro to za 5 lat
ale mozna
dla ciebie Lato to odpowiedni czlowiek na prezesa pzpn? dla mnie nie i jestem pewny ze na 100 osob zapytanych
90 odpowie podobnie wiec won ze stanowiska
sedziowie powinni byc zawodowi w tygodniu ksztalcic mlodych adeptow ,przygotowywac sie do meczu itd ale po co jak wg przygupow z pzpn jest wszystko ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wislackie oddaly JEDEN CELNY STRZAL wczoraj ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tosu 0-2  autsajder gromi kandydata do awansu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez jestem w szoku  X2 po @3,20 czy moze Gifu 3 lub wiecej bramek @2,40 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Borek jest dla mnie zajebistym gosciem - strasznie go lubie 
|
|