|
|
addict
|
|
addict
Start - Odd Grenland 1 2.4
u gospodarzy ogromna mobilizacja, jak nie wygrają tego meczu to lecą, goście o nic już praktycznie nie grają chyba matematyka sie klania wiem, że nawet jak nie wygrają, to jeszcze jakieś szanse na utrzymanie bedą mieli, ale minimalne
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Borek jest dla mnie zajebistym gosciem - strasznie go lubie  Ja też go lubię, ale ostatnio oglądałem archiwalne odcinki Cafe Futbol i zauważyłem, że on jak i Kołtoń sami sobie przeczą. Jeszcze niedawno chwalili Maaskanta pod niebiosa i nie zostawili suchej nitki na Legii, mówiąc, że tam nie ma żadnej myśli. Teraz co innego(szczególnie Kołtoń)-piszą, że MAskant sprowadził złom (a wcześniej mówiono,że inaczej się nie da niż sprowadzać zawodników z zagranicy bo u nas posucha i Borek był pomysłodawcą wszystkich naturalizacji z Meliksonem na czele) a Skorża promuje polską piłkę, stawiając na młodzież... Trochę to amatorskie...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Heniutek wg mojej tabeli to Grenland ma szanse na puchary
dlatego taki kurs
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Totenham  Az Alkmaar  Llanelli  Leeds  i dla emocji przy oglądaniu  LEGIA 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Heniutek wg mojej tabeli to Grenland ma szanse na puchary
dlatego taki kurs ma, ale minimalne, zobacz, jaką ma stratę pkt do miejsca grwarantującego gre w pucharach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Borek jest dla mnie zajebistym gosciem - strasznie go lubie  Ja też go lubię, ale ostatnio oglądałem archiwalne odcinki Cafe Futbol i zauważyłem, że on jak i Kołtoń sami sobie przeczą. Jeszcze niedawno chwalili Maaskanta pod niebiosa i nie zostawili suchej nitki na Legii, mówiąc, że tam nie ma żadnej myśli. Teraz co innego(szczególnie Kołtoń)-piszą, że MAskant sprowadził złom (a wcześniej mówiono,że inaczej się nie da niż sprowadzać zawodników z zagranicy bo u nas posucha i Borek był pomysłodawcą wszystkich naturalizacji z Meliksonem na czele) a Skorża promuje polską piłkę, stawiając na młodzież... Trochę to amatorskie... tez to zauwarzylem troche syndorm chorogiewki, komu idzie dobrze tgo chwailimy komu zle to go kopiemy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Gifu - Tosu oVer 2.5 @1,68  W 52' 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gifu - Tosu oVer 2.5 @1,68  W 52'  gratki ja pogralem 2...moze jeszcze wyciagna..milan ostatni pokazal ze mozna..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Gifu - Tosu oVer 2.5 @1,68  W 52'  gratki ja pogralem 2...moze jeszcze wyciagna..milan ostatni pokazal ze mozna.. Dzięki. To Gifu jest przesłabe, nie wiem jakim cudem oni prowadzą w tym meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gifu - Tosu oVer 2.5 @1,68  W 52'  gratki ja pogralem 2...moze jeszcze wyciagna..milan ostatni pokazal ze mozna.. Dzięki. To Gifu jest przesłabe, nie wiem jakim cudem oni prowadzą w tym meczu. pewnie dlatego ze ja pogralem  ..wczoraj mialem barce under 4,5 4 k do wygrania i 5 w 90 +
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Spoko, już 2-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spoko, już 2-2  i gifu 3-2  mam ostatnio takie fatum 15 typow z rzedu wtopa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam wszystkich "good mouning" jak to koles wbijał do resteraucji rene z allo allo. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
12:00... Gijon-Bilbao O2,5 lub BTS - fajnie wyglada - ale ja bez grania bo konta puste  Górnik, za puchar i Ruch przeciez sa paysafecard wiem, wiem, ale ja chce do bet365, i jak bym wplacal przez paysajfy to musialbym wyplacic na konto bankowe - juz raz tak wyplacalem i ponad tydzien mi szlo. Wolalbym przez mb to zalatwic, ale oni nie maja opcji pajsow (NT ma) ja wplacam peysafe wyplacam na mb ,tylko musisz zmienic metode platnosci przy wyplacie z peysafe na mb ostatnio pytalem ich support czy jest mozliwa taka wyplata to zaprzeczyli.ze musi byc ta sama metoda wplaty co wyplaty,nawet jak sie wczesniej wyplacalo juz na MB. to jak to w koncu jest ? ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Borek jest dla mnie zajebistym gosciem - strasznie go lubie  Ja też go lubię, ale ostatnio oglądałem archiwalne odcinki Cafe Futbol i zauważyłem, że on jak i Kołtoń sami sobie przeczą. Jeszcze niedawno chwalili Maaskanta pod niebiosa i nie zostawili suchej nitki na Legii, mówiąc, że tam nie ma żadnej myśli. Teraz co innego(szczególnie Kołtoń)-piszą, że MAskant sprowadził złom (a wcześniej mówiono,że inaczej się nie da niż sprowadzać zawodników z zagranicy bo u nas posucha i Borek był pomysłodawcą wszystkich naturalizacji z Meliksonem na czele) a Skorża promuje polską piłkę, stawiając na młodzież... Trochę to amatorskie... tez to zauwarzylem troche syndorm chorogiewki, komu idzie dobrze tgo chwailimy komu zle to go kopiemy. mylicier chwalenie i krrytyke z komentowaniem biezacych wydarzen
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Pete ja sie zadnego suportu nie pytam tylko wyplacam
a suport bet365 to ma takie pojecie o wyplatach
jak pracownik castoramy o ukladaniu glazury