Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 10 1 2 7 8 9 10
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
I 3 )

Birmingham po tygodniu sie przyjebal.. ze trzeba nie uznac bo za krotka a co tam trzeba bylo wiecej pisac jak jasne na bialym

i riva po naciskach Legi i Krystiana anuluje 2 dni przed koncem czy to jest sprawiedliwość tak jak napisali inni uczestnicy konkursu ze popieraja mnie

Wiec Kurs na Birmin byl 4 to zabolalo i znalezli Schachtar ktory nie wszedl i byla krotka analiza

to wiec jak idziemy tym tropem to powinismy anulowac Atletico co gralem bo tez jest tak samo krotki i anulowac minus 100
Nie prawda

A Juz dzis moj typ Ruch-Polonia jak widac na razie wchodzi X/X gdzie ich miazdze razem wziętych

Bonus: Unibet
mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
Originally Posted by Napoleon
A Juz dzis moj typ Ruch-Polonia jak widac na razie wchodzi X/X gdzie ich miazdze razem wziętych

hehe laugh

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Piostar ok ja do tych czasowych sie zgadzam regulamin regulaminem

Ale dlaczego wtedy Riva te Lazio zaliczył nie weżnie odpowiedzialność za to bo bym troche inne kursy mógł grac przecież

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Ale mnie najbardziej chodzi te Birmingham dla mnie 3 ważne argumenty byly i co tam szukać bylo wiecej laugh

I anulował Szachtar to idzmy dalej i Atletico anulujmy tez. Albo Birmingham zaliczamy proste.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Od nowego miesiąca bede prowadził specjalne zestawienie bilansu dla siebie z boku ich dwóch razem bede łączył smile

Krystyna/Legia @ Napoleon

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Każdy typ musi zawierac komentarz,analize lub sensowne uzasadnienie dlaczego tak typujesz. Typy których opisy są za krótkie, lub zostaną uznane przez moderatorów za zbyt słabe będą kasowane.

Taki jest zapis w regulaminie - jeśli osoba prowadząca konkurs uznała typ za niezgodny z tymże punktem to widocznie tak jest, osoby odpowiedzialne mają takie prawo.

Nie znam myśli Rivy, ale Lazio miałeś uznane zwyczajnie ponieważ pewnie wcześniej nie zauważył Tego błędu z godziną podania.

Z początkiem miesiąca pojawi się osoba, która powinna na bieżąco zliczać i anulować typy.

Tyle z mojej strony, pozdrawiam.

The Famous McD
The Famous McD
Ale mnie najbardziej chodzi te Birmingham dla mnie 3 ważne argumenty byly i co tam szukać bylo wiecej laugh

I anulował Szachtar to idzmy dalej i Atletico anulujmy tez. Albo Birmingham zaliczamy proste.

Obawiam się że jakby tak usunąć te wszystkie zbyt krótkie bądź zbyt słabe analizy to nie uzbierasz nawet regulaminowych 10 typów.

Zachowujesz się jak dziecko. Zamiast przyjąć z godnością werdykt Rivy napierdalasz 100 postów swoich gorzkich żalów.

mało tego prosi Piostar żeby zbastować to Ty dalej napierdalasz smuty.

Skończ już te żałosne żebry i żale.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
otwierać listopad! grin

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by Danielsan
otwierać listopad! grin

Gdy zdecydujemy ze konkurs bedzie trwal dalej

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by rafal08
Originally Posted by Danielsan
otwierać listopad! grin

Gdy zdecydujemy ze konkurs bedzie trwal dalej

A kasa od sponsora jest? Jak jest to będzie trwał dalej.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Nie wiem kto wyżebrał smile no i ty te twoje analizy gdzie wypisujesz ze w Holandii graja zawodnicy narkoman.. to jest pomówienie i jest karalne kolo czy ty wiesz co ty wypisujesz w ogóle

I tak wiemy kto wygrał papa

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Napoleon w sumie gralem Twoje picki bo przekonales mnie swoimi analizami piwo

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

Nie znam myśli Rivy, ale Lazio miałeś uznane zwyczajnie ponieważ pewnie wcześniej nie zauważył Tego błędu z godziną podania.

No przecież pisal Krystian w tym samym dniu w dziale i chwalił sie Krystian ze na pw mu pisal tez i uznal a później po namowie kogoś anulował

Mi chodzi o te Birmingham o golnie po tygodniu sie dojebac smiech na sali takimi zagrywkami frajer... cop aplauz

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

Cytat Piostara

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Ja kończę Dobranoc róbcie co chcecie gratulacje i oby tak dalej

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
no i tak jak mowilem, jest foch z przytupem, juz ktorys raz od wczoraj, ale i tak nie wytrzyma dlugo i wroci tongue

unibet to nawet wystawil "Napoleon big come back @ 1,20" grin lokatowo to wygląda tongue

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Wojtas nie brałeś nawet udziału a wpierdalasz sie miedzy wódkę a zakąskę bez urazy smile

Mi chodzi tylko w imię zasad i sprawiedliwości której tu nie ma jak np. Polonia-Górnik i reka i gol wiadomo kogo gdy sędzia wszystkim wiedział i jak leszcz nie przyznał sie głównemu papa

Jesli Birmingham anulować w ogole nie wiem z jakiej przyczyny zbyt krótka laugh to typ. nr. 10 też powinien byc anulowany

Granada CF - Atletico Madryt
Beniaminek nawet nie najgorzej wszedł w sezon ale dzis przyjeżdża ekipa z jednym zamiarem zdobycia całej puli. Atletico nie zagra w najmocniejszym skladem Silvio,Arda Turan,Antonio Lopez,Diego Costa sa kontuzjowani. Ale bez nich zespół ma większy potencjał i licze że to dzis zaprezentują i wygraja rzeby gonic czołówkę.
tletico 1.95
2/2 3.12

Jak bede brał udział w listopadzie od razu oświadczam max beda 2 linijki gora 3 ani wiecej jest kryzys trzeba oszczędzać tusz laugh

I Krystian/Legia ich bilans łącze razem przeciwko mojemu sonar

[Linked Image]

Pozdrawiam V

M
Krecik
Krecik
M Offline
Napo, a który byś był, gdyby rozliczano prawidłowo ?

The Famous McD
The Famous McD
Jak bede brał udział w listopadzie od razu oświadczam max beda 2 linijki gora 3 ani wiecej jest kryzys trzeba oszczędzać tusz laugh

I Krystian/Legia ich bilans łącze razem przeciwko mojemu sonar

[Linked Image]

Do tego przeżywasz jak mrówka okres. Od 4 rano zacząłeś dziś swoją krucjatę laugh

Wyluzuj bagietę

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Tutaj nie ma co już dyskutować bo wszystko zostało wyjaśnione, a tym bardziej zniżać się do jego poziomu wink udowodnił swoją klasę już wszystkimi postami w tym temacie (w tym swoimi pięknymi epitetami) co zauważyli nawet ludzie, którzy nie brali udziału w konkursie wink

Wszystko o nim wyjaśnia sytuacja gdzie nie wytrzymał już w środku nocy i dojebał na forum sporych rozmiarów postem dzisiaj o 4:18 rano laugh laugh laugh szacunek laugh

Pozdrawiam wink

Strona 9 z 10 1 2 7 8 9 10

Moderatorzy  Ojro, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rymoholik, alfa, latajaca_holenderka, Lukasz111, betowiec, rafal08, Akhu, JelineK, aker, 11kera11, burbon), 2,805 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,067
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025