|
|
veteran
|
|
veteran
Pozdro dla Kolegi, który tu polecał X2 na Marsylię. Wziąłem, choć nie sądziłem, że będzie aż tak łatwo
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Trener Apoelu Jovanic dobry jednak taktyk mógłby pracowac w Porto zamiast obecnego
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie jak na jutro ? ;D Co sądzicie o Lyonie z X ? ;D
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Panowie jak na jutro ? ;D Co sądzicie o Lyonie z X ? ;D tam bedzie 0-1 dla żelowatych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiselka rzadzi w takim razie  obciach 2011 wygrywa Wisla skoro obciachem jest wygrac z najwieksza rewelacja tegorocznej fazy grupowej LM to w takim razie pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Wiselka rzadzi w takim razie  obciach 2011 wygrywa Wisla skoro obciachem jest wygrac z najwieksza rewelacja tegorocznej fazy grupowej LM to w takim razie pozdrawiam  ty masz jakis dziwny tok rozumowania a wygrana Wisly z ta rewelacja to przekladajac na prosty rozum huge masz dziewczyne i kochasz sie z nia 1 raz w tyg a twoj kumpel robi to z nia 2 x dziennie tak wlasnie Wisla jest razem z toba na wygranej pozycji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiselka rzadzi w takim razie  obciach 2011 wygrywa Wisla skoro obciachem jest wygrac z najwieksza rewelacja tegorocznej fazy grupowej LM to w takim razie pozdrawiam  obciachem jest dostac od tej rewelacji bramkę 3 minuty przed koncem meczu który miał wynik dający awans tym chujograjcom. tyle w temacie banda najemników debili + trener debil.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W sumie jest to możliwe ;/ Ale fajny kurs więc pomyślałem, że warto ;D A jak pozostałe mecze ? ;D Co myślisz ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
W sumie jest to możliwe ;/ Ale fajny kurs więc pomyślałem, że warto ;D A jak pozostałe mecze ? ;D Co myślisz ? City w gazie jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiselka rzadzi w takim razie  obciach 2011 wygrywa Wisla skoro obciachem jest wygrac z najwieksza rewelacja tegorocznej fazy grupowej LM to w takim razie pozdrawiam  ty masz jakis dziwny tok rozumowania a wygrana Wisly z ta rewelacja to przekladajac na prosty rozum huge masz dziewczyne i kochasz sie z nia 1 raz w tyg a twoj kumpel robi to z nia 2 x dziennie tak wlasnie Wisla jest razem z toba na wygranej pozycji ty to masz problem chyba z tymi dziewczynami skoro wszystko do nich porownujesz. bez obrazy oczywiscie, ze wtedy o wszystkim decydowala forma dnia, ale to udowadnia, ze wisla ma duzy potencjal i stac ja na walke z teoretycznie lepszymi zespolami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiselka rzadzi w takim razie  obciach 2011 wygrywa Wisla skoro obciachem jest wygrac z najwieksza rewelacja tegorocznej fazy grupowej LM to w takim razie pozdrawiam  obciachem jest dostac od tej rewelacji bramkę 3 minuty przed koncem meczu który miał wynik dający awans tym chujograjcom. tyle w temacie banda najemników debili + trener debil. ten to chyba wtopil troche kasy na wisle. a przeciez nie ma co inwestowac w polska lige bo tu to gruszki na wierzbie sa mozliwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swój potencjał pokazują w ostatnich spotkaniach w lidze
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
huge ja tez jestem za tym zeby Wisla grala w LM
ale jeszcze nie dzis,nie jutro moze za kilka lat
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale jeszcze nie dzis,nie jutro moze za kilka lat świetlnych jak polscy sędziowie będą sędziowali mecze Wisły w lm, to może, może...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze nie zgłupiałem żeby stawiać pieniądze na polską ligę i polskie drużyny. jeszcze raz powtórzę- 3 minuty. jakim idiotą trzeba być żeby nie utrzymać remisu? w 8 bym ten mecz skonczył ale bym się do LM załapał. Może Maaskant po polsku coś powiedział a Wilk nie zdążył na tyle języków przetłumaczyć żeby koledzy zrozumieli?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swój potencjał pokazują w ostatnich spotkaniach w lidze kolego, sukcesem nie jest wygrywanie jak sie ma wszystkich najlepszych zawodnikow do dyspozycji i to w formie, tak jak legia teraz. sukces to wygranie meczu bez najwazniejszych zawodnikow i w jakims dolku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze nie zgłupiałem żeby stawiać pieniądze na polską ligę i polskie drużyny. jeszcze raz powtórzę- 3 minuty. jakim idiotą trzeba być żeby nie utrzymać remisu? w 8 bym ten mecz skonczył ale bym się do LM załapał. Może Maaskant po polsku coś powiedział a Wilk nie zdążył na tyle języków przetłumaczyć żeby koledzy zrozumieli? w sensie tego 2-2 któro dawało im awans.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jeszcze nie dzis,nie jutro moze za kilka lat świetlnych jak polscy sędziowie będą sędziowali mecze Wisły w lm, to może, może... to mecze legii w LE chyba sedziuja azerscy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
włączam nsport Szczesny przełączam na tvn Szczesny strach lokówkę otworzyć 
|
|