|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mam dużo warzyw to mam na to metalowy garnek z wkładem do gotowania na parze i zwykłą pokrywką. tam się nie wylewa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesien i zima to neinajlepszy okres na odchudzanie  Ja w tym okresie masuje  a rzezbe zaczynam od marca  W tym zimnym okresie nawet niezdrowo jest sie nawet odchudzac bo organizm potrzebuje duzo wiecej kalorii by funkcjonowac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odpowiedni jest chleb razowy wieloziarnisty? Bo zawsze mam problem z wyborem chleba, wcześniej kupowałem coś na wzór pumpernikiel, ale smakował ohydnie.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
proponuje nie jesc chleba polecam ksiazke "Zycie bez chleba" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a zanim dogrzebe się do książki to mozesz mi zdradzic czym go zastapic? Czy te trocinowate pieczywo waza jest dobre? A na obiad ryz brazowy albo kasza jest ok? Zawsze tak uwazalem, ale ostatnio kogos wpis mnie wprowadzil w zamet.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ryż brązowy ok albo makaron Durum
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a zanim dogrzebe się do książki to mozesz mi zdradzic czym go zastapic? Czy te trocinowate pieczywo waza jest dobre? A na obiad ryz brazowy albo kasza jest ok? Zawsze tak uwazalem, ale ostatnio kogos wpis mnie wprowadzil w zamet. najlepiej kasza gryczana lub jaglana, pierwsza ma niski IG druga ma bardzo malo skrobii, czym zastapic chleb? na pewno nie jakas wasa, bo to takie samo gowno, trudno mi powiedzec czym, bo ja nie jem od roku i nawet nie myslalem o tym czym go zastepowac, po prostu zapomnij o kanapkach, najlepszym wyjsciem bedzie zastapienie go warzywami, jest tyle roznych rzeczy do jedzenia, ze wystarczy troszke poimprowizowac, zobaczysz jakie to przyjemne, takie odchodzenie od utartych schematow zywieniowych:p
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok 2 tydzien bez chleba, w sumie tylko w weekend ze 2 kromki i jakos daje rade. Spadl mi zupelnie jakos apetyt ostatnio, sa dni ze zjem dwa male poislki. A traz pytanie, codziennie rano lubie zjesc 2 jajka, czy to jajecznica czy na miekko, czy moze to jakos zle wplynac na moje zdrowie lub cholesterol?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tymi jajkami to mit, ktory juz dawno został obalony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a powiedzcie mi, czym się kierować, kiedy już naprawdę trzeba coś zjeść w nocy przed snem, a chce się mimo wszystko zachować trochę zdrowego rozsądku  Na co zwracać uwagę przede wszystkim? Unikać tłuszczów, czy węglowodanów? A może patrzeć zwyczajnie pod względem kalorycznym?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszym sposobem na nie tycie i zrzucenie jest prowadzenie stresującego stylu życia czyli trzeba się ożenić, zrobić dwoje dzieci, zaciągnąć kredyt we frankach i znaleźć pracę za 2tys miesięcznie. Wtedy na pewno nie będziecie przybierać na wadze nie ważne co będziecie jeść bo będziecie na okrągło wkurwieni a nerwy to najlepsze spalanie. Alternatywną metodą, aczkolwiek może się wydać trochę hardcorową, na życie bez patrzenia na kalorie i zachowanie idealnej sylwetki jest dieta żywieniowa pokazana w filmie "Czeka na nas świat" wtedy też otyłość nikomu nie grozi. ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki jest teraz najlepszy na rynku fat burner? dawno się tym nie interesowałem a zresztą i tak w suplach nie mam za dużej wiedzy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie a powiedzcie mi, czym się kierować, kiedy już naprawdę trzeba coś zjeść w nocy przed snem, a chce się mimo wszystko zachować trochę zdrowego rozsądku  Na co zwracać uwagę przede wszystkim? Unikać tłuszczów, czy węglowodanów? A może patrzeć zwyczajnie pod względem kalorycznym? najlepszym wyborem będzie jakiś produkt białkowy, ja zjadam przed snem serek wiejski lub kanapeczke z szynka drobiowa i chlebem razowym. unikac tluszczy i weglowodanow, w szczegolnosci bananow (one tylko przed, w trakcie i po wysilku - bardzo dobre zrodlo energii)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki jest teraz najlepszy na rynku fat burner? dawno się tym nie interesowałem a zresztą i tak w suplach nie mam za dużej wiedzy. Polecam Thermal Pro troche slabszy Venom Hyperdrive
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Panowie a powiedzcie mi, czym się kierować, kiedy już naprawdę trzeba coś zjeść w nocy przed snem, a chce się mimo wszystko zachować trochę zdrowego rozsądku  Na co zwracać uwagę przede wszystkim? Unikać tłuszczów, czy węglowodanów? A może patrzeć zwyczajnie pod względem kalorycznym? najlepszym wyborem będzie jakiś produkt białkowy, ja zjadam przed snem serek wiejski lub kanapeczke z szynka drobiowa i chlebem razowym. unikac tluszczy i weglowodanow, w szczegolnosci bananow (one tylko przed, w trakcie i po wysilku - bardzo dobre zrodlo energii) kanapka niekoniecznie jest dobrym wyborem, jakby nie było, nawet razowy to sporo wegli, duzo lepsze jest czyste bialko, na przyklad twarog z bialkiem jajka, albo piers z kurczaka, tylko bez ryzu niekoniecznie kazdemu smakuje  ja sobie radze robiac salate z bialkiem i gotowana piersia, dobre i w zasadzie czyste bialko, idealne nawet przed samym spaniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie zgadzam w 100% z tym co napisal stoprocent  na noc bialko ale nie pochodzenia zwierzęcego  zdecydowanie najlepszym wyborem jest twaróg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w takim porównaniu na nocką przekąskę: tłuste vs. słodkie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tfu twaróg to rpzciez tez pochodzenia zwierzecego ;P chodzilo mi o to ze nei zadne mieso 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|