|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
nie mam zamiaru reklamowac na siłę sieci Play, ale od kiedy tam jestem (ok. 1,5 roku), abon. firmowy, rachunki poleciały w stosunku do ery ok. 150% w dół
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
do chuja wacława, QC TENIS 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie boicie sie ze jak wezmiecie abonament w Play to nikt nie bedzie chcial do Was dzwonic, ja staram sie nie dzwonic, a przynajmniej dlugo nie rozmawiac z ludzmi z play ;p btw. jestem w t-mobile, i moim zdaniem to oszusci, za niedoplate 0.2 zl zablokowali mi polaczenia i policzyli 35 zl + Vat za blokade. kulturalnie i szczerze mxk a jaki to ma sens? za 10 min rozmowy placic ponad 7 zl troche drogo, a w moim abonamencie rozmowy do play nie licza sie z minut;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OT
Konczy mi sie umowa z operatorem gsm Mam abo na firme w plusie. Chce zmienic na play bo maja lepsza oferte. Jakie telefony polecacie? Dodam ze szukam porzadnego telefonu nie zabawki co do Play to polecam, jestem od 4 lat i aktualnie najlepsza oferte maja wiec niech lodzianin nie przesadza z t-mobile bo widac ze pracuje tam  a co do telefonow to jezeli do dzwonienia i smsow to polecilbym chyba nokie e52 z bardzo dobra, dlugo trzymajaca bateria i w miare solidny chyba ze cos nowszego chcesz  w sumie nokii nigdy nie mialem i rozne opinie slyszalem ale ten model solidny, ja preferuje SE i Samsungi ale telefonu tez do innych rzeczy uzywam  Jestem w play od 2 -lat nie polecam to oszusci.. Choć oferte maja lepsza od innych operatorów,to mam z nimi problemy..Rachunki po 4 setki ,niby za łączenie z internetem przychodziły.Wcześniej byłem w plusie.. jak sie nie umie czytać to się płaci miałeś internet strefowy wiec się nie dziw ale jest biuro obsługi salony idzie się, i się wie - to samo miałem
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
do chuja wacława, QC TENIS  ciągnij  ale...to prawda~! Vamos Kubot  Fed sucks 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pudlo nie pracuje w t-mobil brat jest tam w dziale szkolen w wawie dlatego moge takie znizki jak cos , a jesli chodzi o smiech odnosnie cc to nie widze nic smiesznego bo kumple z osiedla pracuja i okolo 3000 zarabiaja a wiec jak na poslkie realia nie ma tragedii w łodzi 3 koła proszę cię nie pogrążaj tego miasta tu jak nie zagrasz i lopez nie zajebie to masz fart
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
za 10 min rozmowy placic ponad 7 zl troche drogo, a w moim abonamencie rozmowy do play nie licza sie z minut;) [/quote] to fakt, lipa...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
phau 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
pudlo nie pracuje w t-mobil brat jest tam w dziale szkolen w wawie dlatego moge takie znizki jak cos , a jesli chodzi o smiech odnosnie cc to nie widze nic smiesznego bo kumple z osiedla pracuja i okolo 3000 zarabiaja a wiec jak na poslkie realia nie ma tragedii w łodzi 3 koła proszę cię nie pogrążaj tego miasta tu jak nie zagrasz i lopez nie zajebie to masz fartPANOWIE KLASYK!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
phau   wreszcie post tenisowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pudlo nie pracuje w t-mobil brat jest tam w dziale szkolen w wawie dlatego moge takie znizki jak cos , a jesli chodzi o smiech odnosnie cc to nie widze nic smiesznego bo kumple z osiedla pracuja i okolo 3000 zarabiaja a wiec jak na poslkie realia nie ma tragedii w łodzi 3 koła proszę cię nie pogrążaj tego miasta tu jak nie zagrasz i lopez nie zajebie to masz fartPANOWIE KLASYK!!! dziękuje 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
pudlo nie pracuje w t-mobil brat jest tam w dziale szkolen w wawie dlatego moge takie znizki jak cos , a jesli chodzi o smiech odnosnie cc to nie widze nic smiesznego bo kumple z osiedla pracuja i okolo 3000 zarabiaja a wiec jak na poslkie realia nie ma tragedii w łodzi 3 koła proszę cię nie pogrążaj tego miasta tu jak nie zagrasz i lopez nie zajebie to masz fartPANOWIE KLASYK!!! to Malina 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
jutro Ferru plynie z wielkim Johnem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pudlo nie pracuje w t-mobil brat jest tam w dziale szkolen w wawie dlatego moge takie znizki jak cos , a jesli chodzi o smiech odnosnie cc to nie widze nic smiesznego bo kumple z osiedla pracuja i okolo 3000 zarabiaja a wiec jak na poslkie realia nie ma tragedii w łodzi 3 koła proszę cię nie pogrążaj tego miasta tu jak nie zagrasz i lopez nie zajebie to masz fartPANOWIE KLASYK!!! no Marcinie sam wiesz jak jest u nas to Malina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajomi w orange na cc pracują to owszem mają spoko stawki ale co z tego jak umowy o pracę nie mają. a taki ich przełożony ma i może z 1500 wyciąga MAX.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
phau   wreszcie post tenisowy  skontrowałem drugi set bohli znając życie wdymają mnie wzorowo na odwrót :=lol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak jest chlopaki pracuje na platynie dwoch ziomkow i w najgorszym wypadku mieli 2600 a czasami zdaza im sie ok.3500 ale juz nie rozmawiajmy o zarobkach i sieciach telefonicznach , bo to do niczego tu nie prowadzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak jest chlopaki pracuje na platynie dwoch ziomkow i w najgorszym wypadku mieli 2600 a czasami zdaza im sie ok.3500 ale juz nie rozmawiajmy o zarobkach i sieciach telefonicznach , bo to do niczego tu nie prowadzi dobra weź, mam koleszkę w centrali w wwa "orange" jako kierownik projektów ma 6000. to co słuchawka ma polowe? w wawie ma 2 i troche ale nie w łodzi tu w mbanku na słuchawie masz 1300 zł. chyba że siedzisz 24 h to wtedy masz 3900 więc zapomnij o 3000 na mc za normalny etat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma tematu mowie jak jest
|
|