Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 35 1 2 3 4 34 35
M
Krecik
Krecik
M Offline
nikt nie pogada ? frown

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ale o czym ? haha

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
bohli win zostaly mi dwa mecze do wygranego kuponiku w sumie jeden , bo ten drugi to juz sobie zaksiegowalem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
Originally Posted by Bet3654
te 1,95 na Djoka to nie przesada..?

przesada. Tylko odpuszczenie lub odnowienie kontuzji moim zdaniem daje szanse Franczuowi.

Na prawdę nie wiem, oglądam Tsongę i on gra bardzo słabo. Seppi mógł dziś go spokojnie poskładać, ale najpierw 2 dfy z rzędu i pierwsze połamanie, w drugim secie też jakoś głupio oddał, sam miał kilka bp i żadnego nie wykorzystał, ale to jednak tylko Seppi. Ba, nawet GGL w średniej formie robił więcej niż powinien z Francuzem.

Kontuzji coś nie widać, nie odpuścił Troickiemu, teraz w ćwierćfinale i raczej nie ma sensu oddawać tego meczu.

Djoko @2.00 pograny. Widzę tu wygraną w dwóch setach, śmiem twierdzić, że Troicki byl trudniejszą przeszkodą. Francuz jest w kiepskiej formie.

Do premii Djoko wystarczylo poskladac Dodiga co zrobil. Skoro dzis nie puscil Troickiego znaczy ze mu sie chce. Chyba ze poprstu nie chcial sie poddac jakiemus pionowi tylko czekan a gruba rybe laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bet3654
te 1,95 na Djoka to nie przesada..?

przesada. Tylko odpuszczenie lub odnowienie kontuzji moim zdaniem daje szanse Franczuowi.

Na prawdę nie wiem, oglądam Tsongę i on gra bardzo słabo. Seppi mógł dziś go spokojnie poskładać, ale najpierw 2 dfy z rzędu i pierwsze połamanie, w drugim secie też jakoś głupio oddał, sam miał kilka bp i żadnego nie wykorzystał, ale to jednak tylko Seppi. Ba, nawet GGL w średniej formie robił więcej niż powinien z Francuzem.

Kontuzji coś nie widać, nie odpuścił Troickiemu, teraz w ćwierćfinale i raczej nie ma sensu oddawać tego meczu.

Djoko @2.00 pograny. Widzę tu wygraną w dwóch setach, śmiem twierdzić, że Troicki byl trudniejszą przeszkodą. Francuz jest w kiepskiej formie.

o dziwo wg mnie spotkanie z Troickim może mu wyjśc tylko na dobre, bo forma rośnie z dnia na dzień: "It's obvious that I'm still not top of my game. I‘m taking things quite slowly, knowing that the form will improve each day that I play." osobiście nie oglądałem spotkania Novaka ale jak chłopaki mówią że kontuzji nie widać to stawianie w roli faworyta Jo to trochę przesada smile Smaczku dodaje wypowiedź Francuza: Djokovic not as great as Roger and Rafa, says Tsonga smile czuję, że Novak zepnie poślady w hali Bercy on lubi takie wyzwania...Tsonga jakoś nie przekonuje być może nie pokazał wszystkiego bo nie był do tego zmuszony ale cięzko mi sobie wyobrazić by Djoko jutro odpuścił

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Bohli tragiczny był dziś ,przegrywał sam ze sobą,bo niemiec to już wogóle walił po trybunach.

gracie młodego F.Arguello z Gonzalezem? kurs przyjemny

M
Krecik
Krecik
M Offline
luki3232 parówo blush

moje przemyślenia wykorzystujesz przeciwko mnie w konkursie tongue masz szczęście, że te nie planuje grać tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
luki3232 parówo blush

moje przemyślenia wykorzystujesz przeciwko mnie w konkursie tongue masz szczęście, że te nie planuje grać tongue

hehe sorry ale jak zobaczyłem ten kurs na DW to Dolary w oczach mi się pokazały jutro wyczyszczę buka na tym meczu smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by luki3232
luki3232 parówo blush

hehe sorry ale jak zobaczyłem ten kurs na DW to Dolary w oczach mi się pokazały jutro wyczyszczę konto u buka na tym meczu smile

tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by anfa_
Originally Posted by luki3232
luki3232 parówo blush

hehe sorry ale jak zobaczyłem ten kurs na DW to Dolary w oczach mi się pokazały jutro wyczyszczę konto u buka na tym meczu smile

no nie mogę od razu powiedzieć ze potroję albo podwoje bo to tylko sport ale polówkę już na DW 2-0 zagrałem smile

tongue

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Heh,co rusz przkeonuje sie ze tenis to jak ruleta.
Na tensiie znam sie tyle co obejrze w ES ,czy PS.

Dzisiaj na czuja zagralem Tsonga u 21 + Isner DW 2:0 i pije piwko,bo kilka stów wpadło.

W ciagu tygodnia,przeszukiwan forum i "grubych analek" wyszedlem 2x tyle na minus.
Ot zycie wink

Jutro idzie w tego Djoko,tak jak i dzis na czuja,dzieki kursowi smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Djoko dziś pierwszego seta przespał zupełnie. wyglądał ospale i drętwo. wydaję mi się ,że to już lekkie przemęczenie i od 2 seta będzie wszystko po staremu czyli dominacja grałbym live po 1 secie na Nole.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by TriumfWoli

Dzisiaj na czuja zagralem Tsonga u 21 + Isner DW 2:0 i pije piwko,bo kilka stów wpadło.

W ciagu tygodnia,przeszukiwan forum i "grubych analek" wyszedlem 2x tyle na minus.
Ot zycie wink

sorry, Mugro biorę na siebie, ale swoją drogą 5 betów podanych i wziąć akurat tego nietrafionego, to trzeba mieć pecha.

TriumfWoli jutro ważny dzień piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by TriumfWoli

Ot zycie wink

sorry, Mugro biorę na siebie, ale swoją drogą 5 betów podanych i wziąć akurat tego nietrafionego, to trzeba mieć pecha.

TriumfWoli jutro ważny dzień piwo

Przepraszam,jakiego nietrafionego ?
Od Ciebie bralem Seppiego i Lopezine (bodajze pon i wtorek) - oba elegancko weszły,za co wielkie dzieki bo jak wyzej napisalem jestem tenisowym laikiem piwo

Co do jutra,Tobie latwo mowic,wyspisz sie jak krol ,ja od 8:30 w samochodzie smile

Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Krecik jak widzisz jutro Berdysza? tongue a raczej dzisiaj

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by mlody_wilk
Krecik jak widzisz jutro Berdysza? tongue a raczej dzisiaj

powiem szczerze, o tym meczu boję się mówić smile

ale planuje jeszcze dzisiaj machnąć analizę na każdy ćwierćfinał. W najbliższych dniach może mnie nie być na forum, jutro na pewno. Dziś mam wenę na pisanie smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
to pisz krecik smile boks
Djoko pograny,
mysle nad winem Ferrera ,i underem/handim ujemnym na Rokera..
Murarz/Tomek dla mnie no bet.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak fortuna dzis otwarta??

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
9:30-14:30

J
veteran
veteran
J Offline
wie ktos moze czy dzis czynny jest milenium albo sts?

Strona 2 z 35 1 2 3 4 34 35

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025