|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beck A. tankuje dzisiaj ? A co myślicie o Junqueira D. ? nawet jakby nie tankowal i tak Bedene ma duze szanse
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Beck A. tankuje dzisiaj ? A co myślicie o Junqueira D. ? a dlaczego ma tankowac  został ostatni który nie odpadł z uczestników przyszłotygodniowego Sao Paulo Tour Finals
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Beck A. tankuje dzisiaj ? A co myślicie o Junqueira D. ? a dlaczego ma tankowac  został ostatni który nie odpadł z uczestników przyszłotygodniowego Sao Paulo Tour Finals na moje to ten turniej bardziej mu pasuje ... ciezki mecz ja bym tego nie gral
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Djoko się wycofał  Murray no way na 2-0
|
|
|
|
|
|
|
11 listopad 2011 Dear fans and friends, sadly i have to inform you that i have withdrawn from the further tournament. I have pushed myself to the limit by playing, and after the match yesterday my shoulder got worse. For this reason, i have to put my health first and withdraw even though my urges as a professional player are making me want to play until the last drop of energy. I am very sorry for all of you who bought tickets and wanted to come to watch me play. My season has been long and tiring, i played all of my matches at my highest level, and now my body is aching for recovery. Hoping for your understanding and support, Love Nole
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pany, sao paulo zaczyna się dopiero 16 listopada czyli we środę, więc spokojnie andreas może do niedzieli pograć, drugi fakt to aljaz to nie ogórek, lubi szybkie korty, dobry beckhend, serwis trzyma, może jakiś overek?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
pany, sao paulo zaczyna się dopiero 16 listopada czyli we środę, więc spokojnie andreas może do niedzieli pograć, drugi fakt to aljaz to nie ogórek, lubi szybkie korty, dobry beckhend, serwis trzyma, może jakiś overek? no widzisz, podst. rzeczy nie potrafia sprawdzic, a juz spekulacje - puści czy nie 
|
|
|
|
|
|
|
domaitis] pany, sao paulo zaczyna się dopiero 16 listopada czyli we środę, więc spokojnie andreas może do niedzieli pograć, drugi fakt to aljaz to nie ogórek, lubi szybkie korty, dobry beckhend, serwis trzyma, może jakiś overek? no widzisz, podst. rzeczy nie potrafia sprawdzic, a juz spekulacje - puści czy nie  no nie potrafią  spójrz na listę finału i na wyniki grajków, potem pogadamy 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] pany, sao paulo zaczyna się dopiero 16 listopada czyli we środę, więc spokojnie andreas może do niedzieli pograć, drugi fakt to aljaz to nie ogórek, lubi szybkie korty, dobry beckhend, serwis trzyma, może jakiś overek? no widzisz, podst. rzeczy nie potrafia sprawdzic, a juz spekulacje - puści czy nie  no nie potrafią  spójrz na listę finału i na wyniki grajków, potem pogadamy  uwazasz, ze wszyscy puscili, zeby jechac do Sao Paulo 
|
|
|
|
|
|
|
domaitis] domaitis] pany, sao paulo zaczyna się dopiero 16 listopada czyli we środę, więc spokojnie andreas może do niedzieli pograć, drugi fakt to aljaz to nie ogórek, lubi szybkie korty, dobry beckhend, serwis trzyma, może jakiś overek? no widzisz, podst. rzeczy nie potrafia sprawdzic, a juz spekulacje - puści czy nie  no nie potrafią  spójrz na listę finału i na wyniki grajków, potem pogadamy  uwazasz, ze wszyscy puscili, zeby jechac do Sao Paulo  nie uważam tego za zwykły zbieg okoliczności 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
 jest koniec sezonu, pora to w koncu zrozumiec, niektorym odeszla forma, niektorzy sa zwyczajnie zmeczeni, a niektorzy maja to wszystko juz serdecznie w dupie... poza tym wielki mi final czelkow, niektorzy finalisci tego turnieju zarobili juz karierze tyle kasy, ze to dla nich zaden rarytas...
|
|
|
|
|
|
|
domaitis]  jest koniec sezonu, pora to w koncu zrozumiec, niektorym odeszla forma, niektorzy sa zwyczajnie zmeczeni, a niektorzy maja to wszystko juz serdecznie w dupie... poza tym wielki mi final czelkow, niektorzy finalisci tego turnieju zarobili juz karierze tyle kasy, ze to dla nich zaden rarytas... to poważne argumenty nie będę Ci tłumaczył, bo nie widzę takiej potrzeby, widziałem przebieg spotkań w większości z tych przypadków i swoje wiem, to ciekawe, że wszystkim na raz tak odeszła forma 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis]  jest koniec sezonu, pora to w koncu zrozumiec, niektorym odeszla forma, niektorzy sa zwyczajnie zmeczeni, a niektorzy maja to wszystko juz serdecznie w dupie... poza tym wielki mi final czelkow, niektorzy finalisci tego turnieju zarobili juz karierze tyle kasy, ze to dla nich zaden rarytas... to poważne argumenty nie będę Ci tłumaczył, bo nie widzę takiej potrzeby, widziałem przebieg spotkań w większości z tych przypadków i swoje wiem, to ciekawe, że wszystkim na raz tak odeszła forma  argumenty lepsze, niz potem, wjebalem kase bo h... ,sk... itp. sprzedał... 
|
|
|
|
|
|
|
domaitis] domaitis]  jest koniec sezonu, pora to w koncu zrozumiec, niektorym odeszla forma, niektorzy sa zwyczajnie zmeczeni, a niektorzy maja to wszystko juz serdecznie w dupie... poza tym wielki mi final czelkow, niektorzy finalisci tego turnieju zarobili juz karierze tyle kasy, ze to dla nich zaden rarytas... to poważne argumenty nie będę Ci tłumaczył, bo nie widzę takiej potrzeby, widziałem przebieg spotkań w większości z tych przypadków i swoje wiem, to ciekawe, że wszystkim na raz tak odeszła forma  argumenty lepsze, niz potem, wjebalem kase bo h... ,sk... itp. sprzedał...  no to teraz pokazałeś swoją klasę i poziom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delbonis  ladnie tam pogrywa kurs 2,20 co myslicie
|
|