|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po chudych latach przychodza tluste czyli forma zycia w bukmacherce 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
po chudych latach przychodza tluste czyli forma zycia w bukmacherce  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
raduje się ciało i dusza moja ze zdobycia biletów na mecz otwarcia 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Teeeeeeeboooooowww. Tim Tebow  co ten gość dowala to jest po prostu niesamowite. Tydzień po tygodniu, wbrew jakiejkolwiek logice, wygrywa. Nie-sa-mo-wite. Nie-praw-do-po-do-bne. [ Linked Image] (obrazek za betomaszyną)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Legia i Wisla za zapunktowanie w rankingu  PZPN 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farciarze z Krakowa i ich najlepszy zawodnik w rundzie jesiennej...Baye Djiby Fall  Od razu mi się przypomniał mecz Widzewa z Legią i Widzewa z Broendby. Swoją drogą klubu duńskie są bardzo szczęśliwe dla polskich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepszy to i tak jest Pareiko jak się cieszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farciarze z Krakowa i ich najlepszy zawodnik w rundzie jesiennej...Baye Djiby Fall  nie moge zrozumiec takiego podejscia Mozna byc kibicem innej druzyny ale w pucharach kibicowac trzeba polakom i nie moze sie to zmienic ale zeby miec takie podejscie jak ja trzeba skonczyc chociaz 18 lat albo z mozgu wyprzec gowniarskie myslenie pozdrawiam bez odbioru
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farciarze z Krakowa i ich najlepszy zawodnik w rundzie jesiennej...Baye Djiby Fall  nie moge zrozumiec takiego podejscia Mozna byc kibicem innej druzyny ale w pucharach kibicowac trzeba polakom i nie moze sie to zmienic ale zeby miec takie podejscie jak ja trzeba skonczyc chociaz 18 lat albo z mozgu wyprzec gowniarskie myslenie pozdrawiam bez odbioru mnie tez to nie cieszy a wrecz przeciwnie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Czuczu trochę sie rozpędziłeś, bo Wisła to jest polska tylko z nazwy, przeciez tam juz biega tylu obcokrajowcow co za czasow Ptaka w Pogoni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja kibicuje swoim kuponom jak grają inne drużyny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czuczu trochę sie rozpędziłeś, bo Wisła to jest polska tylko z nazwy, przeciez tam juz biega tylu obcokrajowcow co za czasow Ptaka w Pogoni  odwieczny problem. w apoelu nikozja jest mniej cypryjczykow niz w wisle polakow. ciekawe, czy ich kibice z tego powodu placza?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ich nie, ale jak ktos kibicuje innym klubom to nie ma obowiazku trzymania kciukow za inny zespol z tego samego kraju, bo trzeba trzymac kciuki za rodakow (ktorych akurat na marginesie tam jak na lekarstwo) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ich nie, ale jak ktos kibicuje innym klubom to nie ma obowiazku trzymania kciukow za inny zespol z tego samego kraju, bo trzeba trzymac kciuki za rodakow (ktorych akurat na marginesie tam jak na lekarstwo)  no rozumiem. ale punkty do rankingu leca i dzieki temu pozniej latwiej maja druzyny 'bardziej polskie' (wg ciebie)
|
|
|
|
|
|
|
Moim zdaniem prosta sprawa, jak nasi graja z kims obcym to trzeba im kibicowac, bo dzieki temu ze teraz legia/wisla nastukaly punktow bedziemy miec zalozmy 4 ekipy w pucharach a jakby nie nastukaly byloby np. 3 i wtedy rozbraja mnie ze jacys pseudo kibole ktorzy dra morde i zycza naszym zle a dzieki nim wlasnie ich ekipa jako ta czwarta sie zalapie do pucharow...
sam bylem na meczu wislakow z fulham w londynie i im kibicowalem, natomiast w extraklasie zycze im jak najgorzej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem prosta sprawa, jak nasi graja z kims obcym to trzeba im kibicowac, bo dzieki temu ze teraz legia/wisla nastukaly punktow bedziemy miec zalozmy 4 ekipy w pucharach a jakby nie nastukaly byloby np. 3 i wtedy rozbraja mnie ze jacys pseudo kibole ktorzy dra morde i zycza naszym zle a dzieki nim wlasnie ich ekipa jako ta czwarta sie zalapie do pucharow...
sam bylem na meczu wislakow z fulham w londynie i im kibicowalem, natomiast w extraklasie zycze im jak najgorzej pewnie co niektorzy by napisali o tobie 'co z ciebie za kibic'. ale to co napisales to jedyna sluszna mysl moim zdaniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę słaby przykład Experto :), bo 4 zespoły to my mamy w pucharach niezależnie od wyników, a piątego się nie doczekamy nigdy  , a jedynie dobra postawa Wisły i Legii spowoduje, że za 2 lata czwarty zespół nie będzie musiał zaczynać od nieszczęsnej pierwszej rundy - ale wiem co chciałeś powiedzieć. Nie wyobrażam sobie kibicowania w pucharach Lechii Gdańsk, ale na szczęście nie tak szybko będe miał ten dylemat czy kibicować przeciwnikom czy też nie w europejskich pucharach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|