Nie mogę, ten nowy design w bet365 to mistrzostwo świata. Zauważcie - połączenie biały+zółty na szaro-czarnym tle to masakra - nastawiona na niewygodę i brak skupienia grających.
myślałem, że poważnie dyskutujemy, a nie bawimy się we wzajemne animozje...
chodzi mi o charakter, mentalność, żeby jak nie idzie wziąć piłeczkę i przeciągnąć losy zwycięstwa na własną korzyść - cechy, którymi dysponowali choćby Zidane, Figo, nawet Raul
właśnie to coś co odróżnia Messiego od Krystyny, Xaviego od Ozila, etc etc
Nie mogę, ten nowy design w bet365 to mistrzostwo świata. Zauważcie - połączenie biały+zółty na szaro-czarnym tle to masakra - nastawiona na niewygodę i brak skupienia grających.
Zagramy do konkursu spotkanie z ligi Brazylijskiej. Botafogo raczej w ekipie tej uszło juz powietrze,jada jeszcze na oparach ale czy im wystarczy moim zdanie nie, nawet do top 4 sie nie wczłapią. Ostatnio przegrali z rywalami Vasco,Figueirense z którymi sąsiadują w tabeli a to byly mecze o tak zwane 6 pkt, po tych spotkaniach pewność siebie mysle upadla nisko i ciężko będzie sie pozbierać. Ekipa Gospodarzy walczy o byt w lidze, ostatnio wzięli sie w garść i zaczęli od Corinthians,Fluminense których ograli i zgarnęli komplet oczek, wiec nadzieje nie umarły w ekipie i dzisiaj to oni beda bardziej zmobilizowani żeby wygrać .