Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 39 z 56 1 2 37 38 39 40 41 55 56
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by evans
faktycznie mamy patent na nich w ostatnich 10 spotkaniach przegralismy 8 razy, ten argument mozemy obalic, tak na pocieszenie jestesmy brazowymi medalistami ME wiec nie powinnismy sie bac Kuby smile

ktore 10 meczów?

http://www.sportowefakty.pl/siatkow...-na-rewanz-historia-spotkan-reprezentac/ wszystkie spotkania z Kuba do 2009 roku, nalezy do tego zestawienia dodac LS z 2010 roku, w ktorej to Kuba wygrala z nami 3 razy, a raz my ich pokonalismy, przypomnijmy tylko okolicznosci tamtych meczow, najpierw gralismy rezerwami, zeby potem powoli wprowadzac "urlopowiczow", a urlopowiczowie nie byli gotowi na 100% jeszcze, bylem nawet w łodzi na jednym z meczow takze wiem co pisze o tych urlopowiczach i pamietam dokladnie "plan" Castellaniego... apropo przegranego 3-2 meczu na Kubie to wiem, ze bylo 2-1 i 14-7 w 4 secie dla nas i skonczylo sie porazka, rezerwy nie wytrzymaly, ale na drugi dzien na takiej kurwie wyszli, ze rozniesli Kubanczykow 3-0 tongue

dobre przyjecie, o ktore jestem spokojny + Guma na sypie + nasza taktyczna zagrywka i zobaczycie kto tutaj wygra ooo

Bonus: Unibet
M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by anfa_
Originally Posted by Wojtas_
Polska bierze ten mecz, mamy na nich patent wink

Maćka Żurawskiego nie powołał, on miał patent na wyspiarzy.

laugh piwo

E
member
member
E Offline
Originally Posted by Wojtas_
Originally Posted by evans
faktycznie mamy patent na nich w ostatnich 10 spotkaniach przegralismy 8 razy, ten argument mozemy obalic, tak na pocieszenie jestesmy brazowymi medalistami ME wiec nie powinnismy sie bac Kuby smile

ktore 10 meczów?

http://www.sportowefakty.pl/siatkow...-na-rewanz-historia-spotkan-reprezentac/ wszystkie spotkania z Kuba do 2009 roku, nalezy do tego zestawienia dodac LS z 2010 roku, w ktorej to Kuba wygrala z nami 3 razy, a raz my ich pokonalismy, przypomnijmy tylko okolicznosci tamtych meczow, najpierw gralismy rezerwami, zeby potem powoli wprowadzac "urlopowiczow", a urlopowiczowie nie byli gotowi na 100% jeszcze, bylem nawet w łodzi na jednym z meczow takze wiem co pisze o tych urlopowiczach i pamietam dokladnie "plan" Castellaniego... apropo przegranego 3-2 meczu na Kubie to wiem, ze bylo 2-1 i 14-7 w 4 secie dla nas i skonczylo sie porazka, rezerwy nie wytrzymaly, ale na drugi dzien na takiej kurwie wyszli, ze rozniesli Kubanczykow 3-0 tongue

dobre przyjecie, o ktore jestem spokojny + Guma na sypie + nasza taktyczna zagrywka i zobaczycie kto tutaj wygra ooo

nie bralem pod uwage spotkan towarzyskich. W tym zestawieniu nie ma meczu z IO w Atlancie , gdzie przegralismy 3:0. ( stare czasy , stary system punktowy jednego seta przegralismy do 2 )

E
member
member
E Offline
tam ten mecz pamietaja Zagumny oraz Gruszka . byli w skladzie na IO

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
to widocznie autor zestawienia przeoczyl tamten mecz, dziwne wlasnie, bo o Montrealu nie zapomnial, a to bylo duzo wczesniej niz Atlanta tongue

a Gruszka i Guma to byli wtedy mlode chlopaczki, jest filmik ich meczu z Brazylia na volleyball-movies, mozecie zobaczyc jaki mlody killer z Gruchy byl grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
Gdzie jest @agr1 ja się pytam? Lasek z tego co wiadomo unika, ale tutaj się szykuje coś co tygryski lubią najbardziej. tongue

Zyje zyje, dzieki za pamiec piwo
Ale nie ma co sie pucowac za wczasu, jak zBuki tak sie sraja z wystawieniem oferty..
Z reszta najpierw trzeba samemu pograc, potem podzielic sie z porzadnymi ludzmi, a na koncu poboksowac na quasi wink laugh

Eniłej, Polacy pograni srednio-niska stawka i dosc spokojny jestem o ten meczyk, ale ze to pierwsze mecze to jeszcze ostroznie.

sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a wink laugh

Nasze orly zamotaja ich zagrywka tongue

B
addict
addict
B Offline
w expekcie juz jest oferta

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Mam pytanie. Orietuje się ktoś jakie telewizje oprócz polsatu sport bedą dawać transmisje z pucharu świata?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
dobry kurs wydaję się być na to, że Chiny ugraja seta, czy też OVER 162,5 wink USA 1 mecz, może być różnie, aklimatyzacja itd, Chinolejuz pokazywali ząbki "u siebie", chyba nie jest to głupie rozwiązanie

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Japonia @1.75

Chiny +2,5s @2.04

boks

Z
veteran
veteran
Z Offline
Originally Posted by wojbest1987
Japonia @1.75

Chiny +2,5s @2.04

boks

Tez sie zastanawiam nad tymi Japoncami, jedyne co mnie martwi to fakt, ze pod koniec wrzesnia przegrali z Iranem 0:3, pierwsze dwa sety w miare wyrownane, oba do 22, w trzecim do 17 ale to juz raczej po meczu bylo, Korver, agr1 jakie macie przemyslenia odnosnie tego meczu smile?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
wtedy co mi się zdaję nie grali najlepsi Japończycy, Gotsu Koshikava itd, chyba, że się myle smirk

mimo wszytsko gram skośnych, będa bronic jak pojebani i wygraja wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Azji_w_Pi%C5%82ce_Siatkowej_M%C4%99%C5%BCczyzn_2011_%28sk%C5%82ady%29 z tego wynika, że wtedy nie grali

Z
veteran
veteran
Z Offline
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Azji_w_Pi%C5%82ce_Siatkowej_M%C4%99%C5%BCczyzn_2011_%28sk%C5%82ady%29 z tego wynika, że wtedy nie grali

Wejdz w raport z tego meczu, Gottsu to Yusuke Ishijima, ten z nr. 16, a Koshikawa byl na lawce smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
wtedy co mi się zdaję nie grali najlepsi Japończycy, Gotsu Koshikava itd, chyba, że się myle smirk

mimo wszytsko gram skośnych, będa bronic jak pojebani i wygraja wink

mylisz sie tongue

Iran bierze ten mecz IMO, tak samo jak Wlochy i Polska swoje cool

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by agr1
Originally Posted by _Korver_
Gdzie jest @agr1 ja się pytam? Lasek z tego co wiadomo unika, ale tutaj się szykuje coś co tygryski lubią najbardziej. tongue

Zyje zyje, dzieki za pamiec piwo
Ale nie ma co sie pucowac za wczasu, jak zBuki tak sie sraja z wystawieniem oferty..
Z reszta najpierw trzeba samemu pograc, potem podzielic sie z porzadnymi ludzmi, a na koncu poboksowac na quasi wink laugh

Eniłej, Polacy pograni srednio-niska stawka i dosc spokojny jestem o ten meczyk, ale ze to pierwsze mecze to jeszcze ostroznie.

my sie chociaz rozumiemy tongue

A
old hand
old hand
A Offline

to sprawdz sobie kiedy ostatnio w kadrze grali Juantorena, Marshall Dennis i Poey . pisanie ze kuba oslabiona bez nich to smiech

Z
veteran
veteran
Z Offline
Originally Posted by Arsen

to sprawdz sobie kiedy ostatnio w kadrze grali Juantorena, Marshall Dennis i Poey . pisanie ze kuba oslabiona bez nich to smiech

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, dawno sie tak nie usmialem laugh

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Arsen

Arsen moze w tekst roku bedziesz grin piwo

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
niby Kuras ma nie grac jutro, no to wychodzi na to, ze u nas bedzie bardzo dobre przyjecie i wiecej kombinacji ze strony Gumiastego, dla Kuby to oznacza jedno ... tongue

Strona 39 z 56 1 2 37 38 39 40 41 55 56

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, forty, aker, Sensei, poozon, $-man, Akhu), 2,887 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,249
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025