|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
faktycznie mamy patent na nich w ostatnich 10 spotkaniach przegralismy 8 razy, ten argument mozemy obalic, tak na pocieszenie jestesmy brazowymi medalistami ME wiec nie powinnismy sie bac Kuby  ktore 10 meczów? http://www.sportowefakty.pl/siatkow...-na-rewanz-historia-spotkan-reprezentac/ wszystkie spotkania z Kuba do 2009 roku, nalezy do tego zestawienia dodac LS z 2010 roku, w ktorej to Kuba wygrala z nami 3 razy, a raz my ich pokonalismy, przypomnijmy tylko okolicznosci tamtych meczow, najpierw gralismy rezerwami, zeby potem powoli wprowadzac "urlopowiczow", a urlopowiczowie nie byli gotowi na 100% jeszcze, bylem nawet w łodzi na jednym z meczow takze wiem co pisze o tych urlopowiczach i pamietam dokladnie "plan" Castellaniego... apropo przegranego 3-2 meczu na Kubie to wiem, ze bylo 2-1 i 14-7 w 4 secie dla nas i skonczylo sie porazka, rezerwy nie wytrzymaly, ale na drugi dzien na takiej kurwie wyszli, ze rozniesli Kubanczykow 3-0  dobre przyjecie, o ktore jestem spokojny + Guma na sypie + nasza taktyczna zagrywka i zobaczycie kto tutaj wygra
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Polska bierze ten mecz, mamy na nich patent  Maćka Żurawskiego nie powołał, on miał patent na wyspiarzy. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
faktycznie mamy patent na nich w ostatnich 10 spotkaniach przegralismy 8 razy, ten argument mozemy obalic, tak na pocieszenie jestesmy brazowymi medalistami ME wiec nie powinnismy sie bac Kuby  ktore 10 meczów? http://www.sportowefakty.pl/siatkow...-na-rewanz-historia-spotkan-reprezentac/ wszystkie spotkania z Kuba do 2009 roku, nalezy do tego zestawienia dodac LS z 2010 roku, w ktorej to Kuba wygrala z nami 3 razy, a raz my ich pokonalismy, przypomnijmy tylko okolicznosci tamtych meczow, najpierw gralismy rezerwami, zeby potem powoli wprowadzac "urlopowiczow", a urlopowiczowie nie byli gotowi na 100% jeszcze, bylem nawet w łodzi na jednym z meczow takze wiem co pisze o tych urlopowiczach i pamietam dokladnie "plan" Castellaniego... apropo przegranego 3-2 meczu na Kubie to wiem, ze bylo 2-1 i 14-7 w 4 secie dla nas i skonczylo sie porazka, rezerwy nie wytrzymaly, ale na drugi dzien na takiej kurwie wyszli, ze rozniesli Kubanczykow 3-0  dobre przyjecie, o ktore jestem spokojny + Guma na sypie + nasza taktyczna zagrywka i zobaczycie kto tutaj wygra  nie bralem pod uwage spotkan towarzyskich. W tym zestawieniu nie ma meczu z IO w Atlancie , gdzie przegralismy 3:0. ( stare czasy , stary system punktowy jednego seta przegralismy do 2 )
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tam ten mecz pamietaja Zagumny oraz Gruszka . byli w skladzie na IO
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
to widocznie autor zestawienia przeoczyl tamten mecz, dziwne wlasnie, bo o Montrealu nie zapomnial, a to bylo duzo wczesniej niz Atlanta  a Gruszka i Guma to byli wtedy mlode chlopaczki, jest filmik ich meczu z Brazylia na volleyball-movies, mozecie zobaczyc jaki mlody killer z Gruchy byl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie jest @agr1 ja się pytam? Lasek z tego co wiadomo unika, ale tutaj się szykuje coś co tygryski lubią najbardziej.  Zyje zyje, dzieki za pamiec  Ale nie ma co sie pucowac za wczasu, jak zBuki tak sie sraja z wystawieniem oferty.. Z reszta najpierw trzeba samemu pograc, potem podzielic sie z porzadnymi ludzmi, a na koncu poboksowac na quasi  Eniłej, Polacy pograni srednio-niska stawka i dosc spokojny jestem o ten meczyk, ale ze to pierwsze mecze to jeszcze ostroznie. sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a  Nasze orly zamotaja ich zagrywka 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w expekcie juz jest oferta
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Mam pytanie. Orietuje się ktoś jakie telewizje oprócz polsatu sport bedą dawać transmisje z pucharu świata?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry kurs wydaję się być na to, że Chiny ugraja seta, czy też OVER 162,5  USA 1 mecz, może być różnie, aklimatyzacja itd, Chinolejuz pokazywali ząbki "u siebie", chyba nie jest to głupie rozwiązanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonia @1.75 Chiny +2,5s @2.04 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Japonia @1.75 Chiny +2,5s @2.04  Tez sie zastanawiam nad tymi Japoncami, jedyne co mnie martwi to fakt, ze pod koniec wrzesnia przegrali z Iranem 0:3, pierwsze dwa sety w miare wyrownane, oba do 22, w trzecim do 17 ale to juz raczej po meczu bylo, Korver, agr1 jakie macie przemyslenia odnosnie tego meczu  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wtedy co mi się zdaję nie grali najlepsi Japończycy, Gotsu Koshikava itd, chyba, że się myle  mimo wszytsko gram skośnych, będa bronic jak pojebani i wygraja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Azji_w_Pi%C5%82ce_Siatkowej_M%C4%99%C5%BCczyzn_2011_%28sk%C5%82ady%29 z tego wynika, że wtedy nie grali
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Azji_w_Pi%C5%82ce_Siatkowej_M%C4%99%C5%BCczyzn_2011_%28sk%C5%82ady%29 z tego wynika, że wtedy nie grali Wejdz w raport z tego meczu, Gottsu to Yusuke Ishijima, ten z nr. 16, a Koshikawa byl na lawce 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
wtedy co mi się zdaję nie grali najlepsi Japończycy, Gotsu Koshikava itd, chyba, że się myle  mimo wszytsko gram skośnych, będa bronic jak pojebani i wygraja  mylisz sie  Iran bierze ten mecz IMO, tak samo jak Wlochy i Polska swoje 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Gdzie jest @agr1 ja się pytam? Lasek z tego co wiadomo unika, ale tutaj się szykuje coś co tygryski lubią najbardziej.  Zyje zyje, dzieki za pamiec  Ale nie ma co sie pucowac za wczasu, jak zBuki tak sie sraja z wystawieniem oferty.. Z reszta najpierw trzeba samemu pograc, potem podzielic sie z porzadnymi ludzmi, a na koncu poboksowac na quasi  Eniłej, Polacy pograni srednio-niska stawka i dosc spokojny jestem o ten meczyk, ale ze to pierwsze mecze to jeszcze ostroznie. sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a  Nasze orly zamotaja ich zagrywka  my sie chociaz rozumiemy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a  Nasze orly zamotaja ich zagrywka  to sprawdz sobie kiedy ostatnio w kadrze grali Juantorena, Marshall Dennis i Poey . pisanie ze kuba oslabiona bez nich to smiech
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a  Nasze orly zamotaja ich zagrywka  to sprawdz sobie kiedy ostatnio w kadrze grali Juantorena, Marshall Dennis i Poey . pisanie ze kuba oslabiona bez nich to smiech hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, dawno sie tak nie usmialem 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
sKubance oslabione bez Juantoreny, Marshalla, Dennisa i Poey'a  Nasze orly zamotaja ich zagrywka  to sprawdz sobie kiedy ostatnio w kadrze grali Juantorena, Marshall Dennis i Poey . pisanie ze kuba oslabiona bez nich to smiech Arsen moze w tekst roku bedziesz 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
niby Kuras ma nie grac jutro, no to wychodzi na to, ze u nas bedzie bardzo dobre przyjecie i wiecej kombinacji ze strony Gumiastego, dla Kuby to oznacza jedno ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|