|
|
addict
|
|
addict
w zyciu nie gralem w cos takiego jak Managerzon a to ze prawda boli , nie moja wina bamik a co ty tak kozaczysz od urodzenia mam takie tendencje a tak serio to nie lubie jak ktos próbuje mi cos wmowic bamik14 a bam14 to nie to samo
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wie ktos ile na vasco da gaama jest doliczone +2 zostalo z 30 sekund juz dawno koniec
|
|
|
|
|
a.k.a. "CDN23"
|
|
a.k.a. "CDN23"
Ale jaja poprzeczka i reka realu w polu karnym sedzia nic nie bylo  nie było ręki to po pierwsze, po drugie oglądaj sam nie widziałeś co tam sie działo przed polem karnym, tylko w powtórce, sędzia powtórki nie ma, więc NIE PIERDOL ciagnij sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kocham te wieczory kiedy Real i Barca graja bo napinka na całego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej być trollem niż mentalną dziwką  to wiślackie wiec nie ma z kim dyskutowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jaja poprzeczka i reka realu w polu karnym sedzia nic nie bylo  nie było ręki to po pierwsze, po drugie oglądaj sam nie widziałeś co tam sie działo przed polem karnym, tylko w powtórce, sędzia powtórki nie ma, więc NIE PIERDOL ciagnij sie  pochwal sie ile wtopiles na tym meczu frustracie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
qrwa spokoj panowie nie zachowujmy sie jak
ta banda ktora rzadzi naszym chrym krajem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Może spoczywa na nich zbyt duża presja? O Warcie było ostatnio dość głośno. No tak, ale jeśli ktoś wybrał taki zawód, to chyba zdawał sobie sprawę, że będzie nad nim ciążyć jakaś presja, prawda? Wie Pan, jaki powinien być dla mnie prawdziwy facet? Taki który zawsze walczy, wierzy w siebie i swoje umiejętności. No i nigdy się nie poddaje. Zwłaszcza sportowiec musi te wszystkie cechy posiadać. A jeśli ich nie ma, to nie powinien się za to w ogóle zabierać. Większość ludzi żyje przecież pod presją i nie jest to wcale jakaś nowość. Trzeba sobie po prostu z tym radzić. A jeśli ktoś sobie nie radzi, to znaczy, że się zwyczajnie nie nadaje. Bo to nie jest praca informatyka, który siedzi sobie gdzieś grzecznie przy biurku. Piłkarze muszą walczyć.Nie wiem, czy dobrze rozumiem - piłkarze Warty nie są prawdziwymi mężczyznami? Takie stwierdzenie to może lekka przesada - w końcu różne kobiety mają różne gusta. Ale przyznam szczerze - myślałam, że piłkarze są twardsi. Spodziewałam się po nich większej siły charakteru. Tego, że będą zawsze walczyć do końca, a na boisku wypruwać z siebie flaki. A tutaj wychodzi na to, że niektórzy z nich są bardziej zniewieściali niż kobiety. Większość z nich nosi na boku te swoje saszetki, które nazywam „chlebaczkami”, a w środku mają oczywiście żel do włosów. To nie jest mój typ faceta. Zdecydowanie wolę prawdziwych twardzieli! Ja zawsze daje z siebie wszystko, niezależnie od sytuacji. I tego samego wymagam od innych, w szczególności od osób które zatrudniam. Jak ktoś spoczywa na laurach, to może nic już nigdy nie osiągnąć. Lubie ta pania, polaczylaby nas zalosc do CR 7  tylko ze w przeciwienstwie do graczy z jej klubu on potrafi grac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jutro Espanyol do grania ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jutro Espanyol do grania ?  kminiłem troche ten mecz i X wychodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może spoczywa na nich zbyt duża presja? O Warcie było ostatnio dość głośno. No tak, ale jeśli ktoś wybrał taki zawód, to chyba zdawał sobie sprawę, że będzie nad nim ciążyć jakaś presja, prawda? Wie Pan, jaki powinien być dla mnie prawdziwy facet? Taki który zawsze walczy, wierzy w siebie i swoje umiejętności. No i nigdy się nie poddaje. Zwłaszcza sportowiec musi te wszystkie cechy posiadać. A jeśli ich nie ma, to nie powinien się za to w ogóle zabierać. Większość ludzi żyje przecież pod presją i nie jest to wcale jakaś nowość. Trzeba sobie po prostu z tym radzić. A jeśli ktoś sobie nie radzi, to znaczy, że się zwyczajnie nie nadaje. Bo to nie jest praca informatyka, który siedzi sobie gdzieś grzecznie przy biurku. Piłkarze muszą walczyć.Nie wiem, czy dobrze rozumiem - piłkarze Warty nie są prawdziwymi mężczyznami? Takie stwierdzenie to może lekka przesada - w końcu różne kobiety mają różne gusta. Ale przyznam szczerze - myślałam, że piłkarze są twardsi. Spodziewałam się po nich większej siły charakteru. Tego, że będą zawsze walczyć do końca, a na boisku wypruwać z siebie flaki. A tutaj wychodzi na to, że niektórzy z nich są bardziej zniewieściali niż kobiety. Większość z nich nosi na boku te swoje saszetki, które nazywam „chlebaczkami”, a w środku mają oczywiście żel do włosów. To nie jest mój typ faceta. Zdecydowanie wolę prawdziwych twardzieli! Ja zawsze daje z siebie wszystko, niezależnie od sytuacji. I tego samego wymagam od innych, w szczególności od osób które zatrudniam. Jak ktoś spoczywa na laurach, to może nic już nigdy nie osiągnąć. Lubie ta pania, polaczylaby nas zalosc do CR 7  tylko ze w przeciwienstwie do graczy z jej klubu on potrafi grac  Jutro ogrywamy lidera, a na wiosne walczymy o Ekstraklase ! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja pierdole Piostar ale ekipe zes pozapisywal na forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boca Unidos dzis wygrywa @2 Boks
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdole Piostar ale ekipe zes pozapisywal na forum ale komedia  a co sie dzieje z kondziem?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ja pierdole Piostar ale ekipe zes pozapisywal na forum To nie wina Piostara. Nie ma mozliwości "prześwietlenia" pajaców, którzy dołączają do nas. Debilizm wychodzi poźniej. Wtedy jest za późno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jurtro Warta 2.95 piekne value 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdole Piostar ale ekipe zes pozapisywal na forum ale komedia  a co sie dzieje z kondziem? Podobno w kółko ogląda expose 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|