Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 21 1 2 3 4 5 6 20 21
M
Krecik
Krecik
M Offline
Kuby wcale nie zrzucają, czyżbym się pomylił... wink

rośnie hc na Egipt, to mi się podoba

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Argentyna -1.5
Polska
i chyba Kuba

S
addict
addict
S Offline
KoVe - Team Lakkapaa 2 @1.70 7/10

mecz na live na bwin, warto pograc, bo miedzy druzynami przepasc jesli idzie o personalia i umiejetnosci

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
szukasz klienteli ? tongue

S
addict
addict
S Offline
temat zamkniety ^^ pomagam zarobic ;)warto poczekac do konca 1 seta bo chyba wdupia pierwszego

S
addict
addict
S Offline
wydaje mi sie tez ze jest spore value na Aluprof, a jak Ty widzisz ten mecz?

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
lepiej chyba poczekac az przegraja 1st seta, kur nieco wzrosnie wink

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
nie ruszam tej kolejki, sa lepsze rzeczy do grania z siatki, musze zobaczyc co prezentuja po przerwie ekipy, ale fakt, troszke ich nie doceniaja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtas_
nie ruszam tej kolejki, sa lepsze rzeczy do grania z siatki, musze zobaczyc co prezentuja po przerwie ekipy, ale fakt, troszke ich nie doceniaja

Jutro Polacy biorą mecz z Serbami?

Właśnie skończyłem oglądać ich mecz z Argentyną, fatalnie wyglądali. W sumie jeden dzień więcej na aklimatyzację to zawsze coś i być może ich gra się nieco poprawi.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Korver, a co z wielką Kubą ? smile

brak spadków budzi mój niepokój, że jednak się pomyliłem w ocenie smile

Moim zdaniem to bardziej wynikało z świetnej gry Argentyny

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
wlasnie nie wiem jak ugryzc ten mecz, bo nie widzialem Serbow, znowu jedna jaskolka.... ale tak jak wczoraj pisalem najbardziej sie obawiam Serbow z tych pierwszysch trzech meczow, chociaz Arg na pewno gra to do czego przyzwyczaila wszystkich w tym roku, czyli swietna siatkowke, ale Serbia przegrywajac z nami to juz IMO przekresla sobie szanse na awans, mecz na noze tongue na razie i tak wiekszosc bukow obsrana i siedzi w okopach, fonbet zablokowal zakaldy do 19:00, nie wiem co jest grane, u bab nie bylo takich szopek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
Korver, a co z wielką Kubą ? smile

brak spadków budzi mój niepokój, że jednak się pomyliłem w ocenie smile

Moim zdaniem to bardziej wynikało z świetnej gry Argentyny

Mój niepokój budzą sami Kubańczycy, niż jakaś świetna postawa Iranu. Powinni ich zjeść samymi warunkami fizycznymi, ale taki kurs mnie nie zadowala.

Tak, Argentyna zagrała świetnie, ale Serbowie dołożyli swój żenujący występ. Wystarczy spojrzeć chociażby na bloki i wynik 12-1 dla ARG. Ja rozumiem geniusz De Cecco i jego umiejętność oszukania bloku, ale nie aż w takich rozmiarach.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Arg na pewno gra to do czego przyzwyczailawszystkich w tym roku, czyli swietna siatkowke,

ktoś złośliwy by spytał, to czemu eksperci tak długo cicho siedzieli tongue

dopiero ja, co siatkówkę odwiedzam raz na jakiś czas sobie przypomniałem tego boskiego De Cecco, Sole, Perreyrę i resztę, która tak młóciła tongue

napinka musi być !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlasnie nie wiem jak ugryzc ten mecz, bo nie widzialem Serbow, znowu jedna jaskolka.... ale tak jak wczoraj pisalem najbardziej sie obawiam Serbow z tych pierwszysch trzech meczow, chociaz Arg na pewno gra to do czego przyzwyczaila wszystkich w tym roku, czyli swietna siatkowke, ale Serbia przegrywajac z nami to juz IMO przekresla sobie szanse na awans, mecz na noze tongue na razie i tak wiekszosc bukow obsrana i siedzi w okopach, fonbet zablokowal zakaldy do 19:00, nie wiem co jest grane, u bab nie bylo takich szopek

Serbowie niemrawo zagrali, nie było w nich walki ani jakby chęci gry. Komentatorzy wspomnieli, że oni dość późno dotarli do Japonii, w zasadzie na dzień przed rozpoczęciem turnieju. Co by potwierdziło ich senną postawę na boisku, ale z drugiej strony wraz z kolejnym dniem powinni być już bardziej pobudzeni i zaaklimatyzowani.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Arg na pewno gra to do czego przyzwyczailawszystkich w tym roku, czyli swietna siatkowke,

dopiero ja, co siatkówkę odwiedzam raz na jakiś czas sobie przypomniałem tego boskiego De Cecco, Sole, Perreyrę i resztę, która tak młóciła tongue

napinka musi być !

piwo

Ja otwarcie przyznaję, że dla mnie ten wynik jest szokiem. Serbia potrafi zaliczyć od czasu do czasu jakąś kompromitację, ale z Ivanem w składzie zupełnie się tego nie spodziewałem.

Więc cóż, brawa dla Ciebie.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline

napinka musi być !

fragment mojej analizy z wczoraj, z innego forum tongue

"Serbia w podstawie, Argentyna rowniez, Serbia ma przewage na srodku i ataku, Argentyna na sypie, libero i przyjeciu, moze nie sa to jakies ogromne przewagi (wylaczajac pare atakuajcych), ale to sa moje oceny sil druzyn, nikt nie musi sie z tym zgadzac, Ivan jeszcze na poczatku turnieju powinien ciagnac gre Serbom, potem moze mu juz lekko brakowac sil, pewnie z tymi slabszymi bedzie grac atakujacy Belchatowa, a Ivan bedzie odpoczywac ...
Argentyna to mocna paczka, sa troszke niedoceniani i nie wiem skad takie kursy u niektorych, przeciez oni w tym roku grali piekna siatkowke, sa mlodzi i waleczni, beda sie szybko regenerowac, na wygranie PS nie maja szans wedlug mnie, ale o to 5-6 miejsce moga smialo walczyc, stac ich na to, jutro to potwierdza IMO"

gralem over 181,5 pkt, bo przewidywalem 4 rowne sety lub tb, bez wskazywania zwyciezcy, a tutaj wielkie zaskoczenie, ze skonczylo sie szybko 3-0, chcialem grac +1,5 na Arg, ale mowie jakby im sie noga powinela i ugrali tylko 1 seta, pierwsza kolejka to zawzse niepewnosc, ale brawa dla chlopakow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale co nam po innym forum tongue

Co jest pisane na hubie, zostaje na hubie. tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Swoją drogą, @Darwin tam jeszcze pisze? Czy zostałeś sam na placu boju?

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
pisze tylko, zeby mlody nie myslal, ze ja zapomnialem o mojej Argentynie, ktorej kibicuje dluzej niz on tongue

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Darwin nie, z agrem walczymy tongue

Strona 4 z 21 1 2 3 4 5 6 20 21

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, forty, betowiec, rafal08, Sensei, Akhu, burbon, Lukasz111), 1,705 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,319
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025