|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Polsce skad sie nagle takie orły jak Bartoszek KAfarski Sasal powynajdywaly pewnie jakas rodzinka miala czlonka co sie chcial sprawdzic z takim podejsciem niedaleko zajada Orest im pokaze gowniarzom ogolnie trenerka to od 40 roku zycia a nie jakies pryszcze Orest Lenczyk dokladnie chyba w wieku Villasa prowadził Wisłe Krakow i co ty na to miał 34 lata chyba wtedy  Orest ma naukowe podejscie to wyuczony trener zadnej kariery pilkarskiej itp to jeszcze ujdzie jak patrze na takiego Kafara czy Bartoszka to sa kompletne Nemo ciekawe ze 'buduje sie wielki klub' a na lawke bierze sie 'nonejma' to mnie zastanawia
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  Czytam post i widzę te ekipy. Od razu skojarzyłem, co je łączy. Patrzę kto wysłał... I się nie myliłem  Smolec 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ta teraz po meczach wszyscy zarobienie i super typy grali  To ja następnym razem proszę podac przed meczem chetnie moze zagram 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jóźwiak ty hipokryto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ta teraz po meczach wszyscy zarobienie i super typy grali  To ja następnym razem proszę podac przed meczem chetnie moze zagram  ja zawsze służę betami przed meczem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jóżwiak 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu  to sa moje ekipki wiec sie ciesze grałem liverpool 2/2 stuttgart 1 a Górnika under 2.5 wiec all weszlo ale najwazniejsze ze wygrali
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ta teraz po meczach wszyscy zarobienie i super typy grali  To ja następnym razem proszę podac przed meczem chetnie moze zagram  Bilbao @5 Do zagrania jeszcze najwyzej przez kilka min
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
w Polsce skad sie nagle takie orły jak Bartoszek KAfarski Sasal powynajdywaly pewnie jakas rodzinka miala czlonka co sie chcial sprawdzic z takim podejsciem niedaleko zajada Orest im pokaze gowniarzom ogolnie trenerka to od 40 roku zycia a nie jakies pryszcze Orest Lenczyk dokladnie chyba w wieku Villasa prowadził Wisłe Krakow i co ty na to miał 34 lata chyba wtedy  Orest ma naukowe podejscie to wyuczony trener zadnej kariery pilkarskiej itp to jeszcze ujdzie jak patrze na takiego Kafara czy Bartoszka to sa kompletne Nemo ciekawe ze 'buduje sie wielki klub' a na lawke bierze sie 'nonejma' to mnie zastanawia Nie wiem gdzie widzisz problem że trener jest mlody zbierają doświadczenie i moze zaprocentuje to w przyszłości. A co do zatrudnienia to chyba wlasciela albo prezesa trzeba sie zapytac dla czego akurat takiego trenera a nie innego zatrudnia
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu  Paździoch, on nie pisał, że pograł te ekipy. Smolek im kibicuje. Może chodziło mu o to, że te ekipy wygrały ciężkie mecze. Dla tego jest zadowolony 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
najwazniejsze ze ta kur... chelsea dostala dzisiaj w trabe :):):)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ta teraz po meczach wszyscy zarobienie i super typy grali  To ja następnym razem proszę podac przed meczem chetnie moze zagram  ja zawsze służę betami przed meczem  Spoko Mlody o ciebie mi nie chodziło a zresztą nie wazne co mnie to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu  Paździoch, on nie pisał, że pograł te ekipy. Smolek im kibicuje. Może chodziło mu o to, że te ekipy wygrały ciężkie mecze. Dla tego jest zadowolony  aa widzisz jaki cfaniak 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Ło kierwa...  Takiego obrotu sprawy, to się nie spodziewał sam baca..
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
weekend super Liverpool Górnik i Stuttgart  ee no nie wierze ze do tego zestawu nie dołożyłeś Dortmundu  Paździoch, on nie pisał, że pograł te ekipy. Smolek im kibicuje. Może chodziło mu o to, że te ekipy wygrały ciężkie mecze. Dla tego jest zadowolony  aa widzisz jaki cfaniak  
|
|
|
Link skopiowany do schowka