Paul w LAC, a w przeciwna strone idzie Gordon, Kaman, Aminu i pick Minnesoty
I brawo, nie wykrwawili się jak Knicks, a zyskali CP3, bezsprzecznie najlepszego rozgrywającego ( w sensie pozycji, są lepsi w kreowaniu, chociaż pewnie znajdą się tacy co i tu by polemizowali, jestem w stanie ich zrozumieć ) w NBA, zawodnika kompletnego ( Rose daleko za Nim ). Jak się zgrają z Blakiem, to będzie coś niesamowitego, chociaż można w żartach stwierdzić, że Blake to każdy może dogrywać nawet na 10 piętro, a on to skończy, a CP3 nawet Graya potrafi wykreować i zrobić w pojedynkę dwie wygrane z Lakers Co zrobią razem w duecie ? To jednak nie jest mecz gwiazd
Zbyteczny im był, więc ten Billups, który jeszcze nie chciał tam tam grać. Pewnie oddadzą Bledsoe i będzie to głupota, no, ale potrzebują dalszych transferów, do zbycia przecież kontrakt Mo, a potrzebny im shooter z niezłą defensywą. Takich nie brakuje, więc znajdą kogoś, oczywiście nie będzie to może klasa Gordona, ale mają CP3 ! To jest zawodnik poziomu all-star do robienia pierścieni pełną gębą, a nie jakiś STAT czy inny Bosh. Szanujmy się.
A Dallas pożegnało Bareę, dla mnie bez żalu, bo nigdy go nie lubiłem. Pusiak jakich mało i te ostatnie PO, za które oczywiście brawa jednak tego nie zmienią. Kiepski to mentor dla Rubio.
W ciszy tymczasem nieźle na rynku działa Pacers, tam jest grupka dobrych graczy i cholera wie czy to nie będzie czarny koń.
I ciekawe co wymyślą teraz Fakers, bo muszą coś wymyśleć, w innej sytuacji zostanie im strasznie z ławki triplami Kapono i Blake, a obaj wydają się już trochę rozregulowani
Billupsa moga wykorzystac jako sg, co calkiem dobrze wychodzilo mu na ostatnich mistrzostwach swiata. Mysle ze Billups przy obecnym ksztalcie druzyny bedzie czesciowo gral wlasnie jako sg, a czesciowo jako zmiennik Paula, co daje kolo 25-30 minut. Mysle ze minuty oraz mozliwosc gry w druzynie, ktora smialo moze sie pokusic o wystep w finale konferencji, zadowoli w tym momencie Billupsa
Clippersi powinni moim zdaniem pomyslec o jakims podkoszowym do rotacji, bo generalnie na obecna chwile maja tylko Griffina i Jordana.
Lakersi jesli nic nie zdzialaja na rynku transferowym, to uratowac moze ich tylko zdrowy przez caly sezon Bynum, co moze byc ciezkie do spelnienia przy takim natezeniu spotkan
Maaajo, ja o Butlerze pamiętam, ale to nie rozwiązuje problemu, podobnie jak warrior Mo. Jak nad tym myślę to chyba bardziej przydałby im się obrońca niż gorący shooter. Coś typu Sefolosha.