Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 35 1 2 3 34 35
#5066124 01/12/2011 13:48
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
siatka

Bonus: Unibet
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
kurs na Wlochy ostro spada dobrze ze pogralem juz wczesniej po @1.83 smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
na Dynamo tylko 1.3... masakra, liczylem chociaz na te 1.45 blush

wieczny student
wieczny student
a są gdzieś wytłumaczone dalsze zasady eliminacji do igrzysk?
kto z kim i dlaczego?

A
addict
addict
A Offline
Originally Posted by Uve87
i tak nasi pewnie pojadą Włochów...

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by adi723

wyjda zabardzo spieci szybko bedzie 0-2 a potem juz niedogonia tongue

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by Krystian

zaczynało się od 1.48. 1,40 jeszcze znajdziesz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by adi723
hehehe to Wlosi o nic nie graja?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by mirasPL

zaczynało się od 1.48. 1,40 jeszcze znajdziesz.

u siebie juz mam 1.28 i za to na pewno podziękuje frown

no nic do przemyslenia bedzie jakis under, handi...

Scavolini ponoc jest na ostatnim miejscu w lidze shocked to moze juz sobie calkiem odpuszczą LM, i skupia sie na lidze, zeby tam nie spaść... laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
under 180.5 punkta w meczu - to chyba to

M
veteran
veteran
M Offline
Aż tak bardzo jesteście przekonani co do tego Dynama ? Jak dla mnie skład mają najsłabszy od paru sezonów i jakoś w tym roku nie są zaliczane do grupy faworytek, przynajmniej przeze mnie. Po takim kursie to nie ma co grac na Moskwianki. Jeśli kurs na Pesaro urośnie do @4.00, to wtedy pogram Włoszki i handi na nie też. Prawdą jest, że są kompletnie bez formy, ale uważam, że po takim kursie trzeba zagrac - aż takiej różnicy między tymi zespołami nie ma na pewno. Do tego zagrałem już u 130.5 , u 45.5 I set i handi -2.5 na Baki Baku (betway), są znacznie lepsze od przeciwniczek.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
macik no ja sie nie moge z Toba zgodzic

moim zdaniem po prostu bardziej dorabiasz sobie tutaj teorie bo Ci sie podobal kurs niz na odwrot

zobacz sobie na sklad Pesaro bo nie wiem czy widziales

z klasowych zawodniczek zostala praktycznie tylko Ortolani

zreszta klub bijacy sie rok w rok o mistrza nagle w 5ciu ligowych meczach ugrywa... 1-go seta ??!!!! tutaj nie ma przypadku

ten zespol sie po prosto rozpadł

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
po prostu*, cos mi sie wcisnelo smile

Z
veteran
veteran
Z Offline

moim zdaniem po prostu bardziej dorabiasz sobie tutaj teorie bo Ci sie podobal kurs niz na odwrot

zreszta klub bijacy sie rok w rok o mistrza nagle w 5ciu ligowych meczach ugrywa... 1-go seta ??!!!! tutaj nie ma przypadku

Tez mi sie wydaje, ze to jest szukanie na sile value w tym becie, w tej formie Scavolini to Dynamo max. 1 seta straci smile

M
veteran
veteran
M Offline
Brinker, Ferretti czy nawet Okuniewska to nie są słabe zawodniczki. Prezentują poziom podobny do tych, które znajdują się w składzie Moskwy. Patrząc czysto sportowo to na pewno będzie problem z przyjęciem, bo ani Niemka, a tym bardziej Saccomani nie są dobre w tym elemencie. No cóż fakty, które przytoczyłeś rzeczywiście są przeciwko Pesaro, ale Dynamo mnie nie przekonuje. Na razie ten mecz odpuszczam - poczekam na rozwój sytuacji wink

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
ten zespol sie jeszcze nie zgral, nie robcie jakiejs masakry z rozsypaniem zespołu itp, to ze nie ma na razie wyniku nic nie oznacza, one zaczna grac i jestem tego w 100% pewny, maja zawodniczki, ktore moga pociagnac ich gre, podstawowa rozgrywajaca, libero i środkowa zostały, dodając do tego, ze Ortolani przyszła za Flier, Okuniewska za Guiggi, a Brinker za Usic juz mamy ciekawy sklad, ktory przed nikim nie musi wymiekac, jedynie duze oslabienie w osobie Hooker, za ktora pewnie sliczna Saccomani gra, ktora nie jest jeszcze na tyle doswiadczona... Krystian robisz duzo niepotrzebnego szumu piszac, ze z klasowych zawodniczek jest tylko Ortolani, prosze Cie tongue nie twierdze, ze dzisiaj Dynamo polegnie, ale troszke oglady z takimi komentarzami

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ZlatanCristiano

Tez mi sie wydaje, ze to jest szukanie na sile value w tym becie, w tej formie Scavolini to Dynamo max. 1 seta straci smile

piwo to widze, ze myslimy podobnie wink

teraz mysle co pobrac, bo jednak czystej wygranej po 1.28 nie wezme, do przemyslen handi 1.55, max. 180 pkt w meczu 1.72, jakby kogos zadowalalo to max 205 pkt w meczu 1.25 i ta opcja moze wejsc nawet przy TB, jeszcze jest typ, ze Moskwa wygra pierwsze 2 sety ale troszke loteria tutaj i 1.7

E
member
member
E Offline
Panowie jak tam? Widzicie jakieś argumenty naszych w meczu z Włochami?

Jeśli wyjdą z Żygadło to ja nie widzę. Kurek chyba jeszcze nie jest w takiej dyspozycji co by mógł pociągnąć nasz zespół, o Zibim mam swoje zdanie od dawna choć gra bardzo dobrze ostatnio, pytanie jak wypadnie na tle klasowej drużyny.

Myślę, że Włosi mają dużo większy potencjał w polu serwisowym, prawie każdy tam wchodzi i czesze , no i Lasko który jest w świetnej formie na PŚ.

Ale z drugiej strony jeśli zagra Guma a nasi mu dograją, to też powinno być nie najgorzej.

Bardzo ciężki mecz na pierwszy rzut oka moim zdaniem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtas_
ten zespol sie jeszcze nie zgral, nie robcie jakiejs masakry z rozsypaniem zespołu itp, to ze nie ma na razie wyniku nic nie oznacza, one zaczna grac i jestem tego w 100% pewny, maja zawodniczki, ktore moga pociagnac ich gre, podstawowa rozgrywajaca, libero i środkowa zostały, dodając do tego, ze Ortolani przyszła za Flier, Okuniewska za Guiggi, a Brinker za Usic juz mamy ciekawy sklad, ktory przed nikim nie musi wymiekac, jedynie duze oslabienie w osobie Hooker, za ktora pewnie sliczna Saccomani gra, ktora nie jest jeszcze na tyle doswiadczona... Krystian robisz duzo niepotrzebnego szumu piszac, ze z klasowych zawodniczek jest tylko Ortolani, prosze Cie tongue nie twierdze, ze dzisiaj Dynamo polegnie, ale troszke oglady z takimi komentarzami
popieram typ kristiana , bez przesady porownujac Okuniewska z Guiggi i Ortolani z Flier tu troszke oglady, un 180 jak najbardziej do wziecia, niepokoi jedynie ze wiekszosc w lidze meczy dynamo konczylo wynikiem 3-2 dlastego dzis szybka gra bedzie wg mnie

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
baku masakruje te francuzki

Strona 1 z 35 1 2 3 34 35

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, akagi, latajaca_holenderka, forty, burbon, Lukasz111, rymoholik, 11kera11, alfa, poozon, Sensei), 2,171 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,385
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025